- 10 Ağustos 2007
- 8.104
- 6
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
güle güle kullansınnar işallah yiwrım yaa insan nası gaza gelio beee
eliif süpermiş nan genç odası gibi valla yıllarca kullanabiliir bi yatağını değiştirirsin olur biter valla
hazırlayınca da koy foto
cerin ne güsel şeyler onlar
kilotlu çorap kaç beden büyükçe sanki
anaam şimdi sen o aldıklarının başından kalkamazsın 2 gün :roflol:
açar açar bakarsın gari
elifcim yatak odası sade ve şıkmış.güle güle kullanın canım benim.bende bu ay sonu alıcam kısmetse.
elifcim güselmiş valla ben sade şeyleri çok severim zaten
güle gülekullnsın yatsın büyüsün kızın
elif benim kızımın odasına benziyo.
istikbalden aldık.
aynı renkler...
sade ama şık...
gerçi odam dar diye 2 kapaklı gardolabı.
dimi cersucum ya çoh datlulaa
tomuycuğun 0 ay kilotlu çorabı gı ecük büyük ama resimde daha uzun görünüy o kaa deel yane
ayyy şu madlen kim yaa ne kaa kötü bi isim bu aklım başımdan gittiiiii cokacimcoook
ay şimdi nerden bulam ben madleni olum normal çukuta kesmes şindi beni ei mi :roflol:
bunlarıda biraz önce boynerden alduuuk.kızım aldı.ablasından hedayeeee.parası vardı ordan aldı.illa ben hediye alıcam diye inat etti.hadi al bakalım dedim.yerüm ben bu ablayı.
QUOTE]
çok tatlılar vallaha ablamızda zevkliymiş ay ne güsel kardeş sevgisi ya
bunlarıda biraz önce boynerden alduuuk.kızım aldı.ablasından hedayeeee.parası vardı ordan aldı.illa ben hediye alıcam diye inat etti.hadi al bakalım dedim.yerüm ben bu ablayı.
QUOTE]
çok tatlılar vallaha ablamızda zevkliymiş ay ne güsel kardeş sevgisi ya
sağol canım benim.valla kardeş sevgisi bambaşka hakikaten.inşallah doğuncada böyle devam eder.
seninkileride unuttum sanma cokgüzeller giüle güle kullanin
heee ceyiz ki ne ceyiz valla evlenip gidesiye kadar bidaha dolap almamelif gııııııııııı maşallahh çeyiz almış sanke düğün ne zaman gııı kaydirigubbakcemile3
çok şık çok zarif güle güle kullansın yavruşun işallahhh güzel güzel uyusun da büyüsünnnnn
ama uyku setimiz krem acik yesil pembe renklerde..hem bugün cok tatli bi halida begendim..ay elifcim süper canım
çoooook beğendim
uzun yıllar kullanır kızın valla
renk olarak tek seç canım fazla karışık olmasın sade daha iyi olur
çünkü mobilyanda kahvernegi de var
sadece pembe ve tonları kullanmanı tavsiye derim