- 10 Ağustos 2007
- 8.104
- 6
- 40
kızlar lcw de % 70 indirim varrr ,,süpper şeyler var tavsiye ederim ,çok şık t-shirtler 5 tl ye düşmüş ..ilgilenirseniz diye şeyettim ..:))
hee ben aldım bi dene mini etek hihoyyyt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar lcw de % 70 indirim varrr ,,süpper şeyler var tavsiye ederim ,çok şık t-shirtler 5 tl ye düşmüş ..ilgilenirseniz diye şeyettim ..:))
günaydın kızlar demek lcw de %70 indirim var...
bu aksam gıder bakarımm oyleyse...
bende c.tesı aksam bebişlerimin kıyafetlerını yıkadım
dun aksamda bı kısmını ütüledım.
minnacık seylerr ammma vaktımı aldı ya utulerkennn..
bu aksamda dıger kalan kısmını ütülücem...
ama daha eksık cokkk.
aldıkca yıkayıp utulucemmm
obur turlu sıkısıcam yoksaa...
bıde benım ıkız oldugundan erken dogum rıskım fazla..
zaten 27 kasım gorunuyor dogum ama
dr 27-28 ekım gıbı alırım en gec dedııı..
ıns. o tarıhe kadar canlarım erken gelmek ıstemezz
ayy evet karakızım yaa bu elbiseleri giydirmek istiyoruuumm seneye yaz olsun hemeen :roflol:kartanem anam neler almışsın sen ya elbiseler harika kıs bayıldım ya
ayyy allahımya mini mini çıtı pıtı hanım olcak bu kız güle güle giysin inşallah prensesimiz opuyorumnanaktan
kızlar bütün bebişlerin cicileri hayırlı olsun gülegüle giysinler inşallah
kartanesi seneye depo yapıyonn galiba kaydirigubbakcemile3
hepsi çok şeker aldıklarınızın yaa benimde canımı istetiyonuss ama ben gaza gelmeyecem
bayramdan soora alcam çoğunu ama arda gördükçede alırım
Kartanem opuyorumnanaktan bayıldım bayıldım o çiçekli böcüklü elbiseye bittim bittimmm.Allahım sağlıkla giydirmeyi nasip etsin canım benim a.s. a.s.
Wannam kırmızı kırmızı yakacak bu kızlar yakacak ortalığı zemuszemusGüle güle giymek nasip etsin Rabbim a.s. a.s. a.s.
zeytinim güle güle kullanın canımcım inşallahhh
canımya allah kolaylık versin sana kendini fazla yorma bari yavaş yavaş yap herşeyi tatlım
allah zamanında kucağına almayı nasip etsin inşallah minikleri sağlıklı sıhhatli bir şekilde
ayy kızlar hepinin cicileri cok güzel güle kullansın minikleriniz ben daha ekleyemedım cumartesı gunu anneme gittim tekrar bektıkaldıklarımıza ama utandım fotocekmeye cekemedım kaydirigubbakcemile3
kartanesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii nan zevklerımız aynı galıba benım tarzımdasın nan sen süper hepsı hastane cıkısında laelaelaelaelae