Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oy oy oy nehirim neleriniz olmuş böyle maşallahhh alkisalkisalkis
allahım tamamına erdirsin güzel sağlıklı günlerde giydirmeyi nasip etsin inşallah cnmmmm
cnm bunu bende nasıp olur cocugum olursa dusunuyorum hem ucuz hem ye r kaplamıyo hem asagı ındırılebılıyo yumurcak dusmesın dıye:)))
v e cok guzel seyler almıssın cnm benımm ya boyle gordukce fena gaza gelıyorum bırakcam sporu dırek bebişşş:))
ıns aldıklarını hayırlısıyla cocugunda kullanıp eskit ıns amınn
BENDE COK BEĞENİYODUM BUNLARI BÖLE NOSTALJİK GELİO HOSUMA GİTTİ BIRAK SPORU BAJIMM DOĞUR BERABER BÜYÜTEK İYİ DİLEKLERİN İÇİN SAOL BİTANEMMM Şeniz
cnm benım sen dogur sonra sıra bende benımkını senınkı korur kkda:))Şeniz
YADA BANA Bİ GELİN YAPARSIN BAK ODA OLUR HAAAsırnaşık şey
eşim duymasınn klava: herkes bana olursa kızın olur dıyo oda malum erkek ıstıyo dıyen oluca cok kızıyoosırnaşık şey
yok benım cocogumu sımdıden bastan cıkarma o efendı olucak :)))
ay burayı geyıge cevırcez tıpp sustumm:)
YADA BANA Bİ GELİN YAPARSIN BAK ODA OLUR HAAAsırnaşık şey
Nehircim cnm güle güle giysin,güle güle yatsıın :Saruboceq:
herşeyleri çok güzelmiş asrınımızın
nehircim, hepsi cok guzel. saglicakla, agiz tadiyla kullanmak nasip olur insallah.
bu arada anacim, daha dogmadan bi gelin bulamadin ogluna. dogunca napican merak ediyorum.:roflol:
doğuncada evlendirmiycemmmmm bütün kızlar feda olsun oğlumaaadelikafadulden:sm_cool:
ah, birini bulunca bize sorucaklar mi acaba? Insallah evlenmeden gelip tanistirirlar diye dua ediyorum ben.sırnaşık şey
yaaa öle deme sorarlaaarrr yaaaaaaaaaaa