Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ay kızlar bugün kapı çaldı yine bir kargo geldi şaşrdım kimden diye poşeti açtım
Mart09 Duru ya harika ciciler göndermiş
çok şaşırdım mutlu oldum ve ağladım
bakın Mart09 teyzesinin minik kızıma aldıklarına
hele bir örgü yelek var minnacıkkkkk ya arkasınada nazar boncuğunu takmış teyzesi
tekrar çokkk teşekkür ederim martcım inan mahcup oldum
annembirmelek hepsi cok guzel güle güle kullan canım
taclarımız aynı :))
karakız durucuk güsel günlerde giysin hepsi çok güsel opuyorumnanaktan
annemmelekcim aldıkların çok güsel bebişin ve sen güle güle kullanın opuyorumnanaktan
karakız duru kızımız güle güle gıysın cicilerini
annem melek hepsi cok güzelmiş ben pazardan aldıklarını cok begendım valla gule güle gıysın miniğin
meleğim inan hepsi çok güseller
gecelik pijamaların da çok cici cnm
poyrazımı da o tulumların içinde görmekde nasip etsin yüce rabbim
kasım anneleri giyelim geceliklerimizi, takalım taçlarımızı, bir avazda doğuralım yavrularımızıkaydirigubbakcemile2
annembirmelek sende bebişinde güzel günlerde giyin cicilerinizi inşallah :)
canim, gule gule iyi gunlerde kullanin insallah.opuyorumnanaktan
annembirmelek, sizinde cicileriniz cok guzel. iyi gunlerde kullanalim hepimiz insallah.opuyorumnanaktan
meleğim bütün cicişlerin harikaaa poyrazımız ve sen güsel günlerde kullanın inş.onun öpme beni yazan önlüğünü yesinler
karakızım mart teyzesinin gönderdiği ciciler çok tatlı güsel günlerde giysin minik kızımız
slm arkadaşlar nasılsınız sizlere bişey sorucam hastane çantasına bebek bezi ne kadar aldınız ben bi paket huggies aldım içinde 28 tane var hepsini koysammı ki...bide ben 2 tane hast.çıkışı aldım yanıma yetermi ki yoksa o patikli altlardan daha koysammı...