- 7 Mart 2009
- 6.782
- 69
he nan kokoş kızım olur herhalde benimdeayyyy zeytuuuuuuuuunnn kıs sen adamı öldürürsün nan tül buliy değerlendirem deye kapı susu yapiyy abuuu akannehirakannehir maşallahh gııı çok hoş olmuşş
hem biz SAT kardeşiyük kapı süslerimiz benzesin ecükk deee mi amaaa kaydirigubbakcemile2
kıs sen bu minnoş doğunca onuda böle sarar sarmalar süslersin haa değerlendirem deye delikafadulden
ama bana vakit bırakır mı bilmiyom
zaten artık rahat olamam deyü aklıma gelen herbişeyi yapam deyom:hulya:
ay zeytincim süper olmuş kız ellerine sağlık.
KARAKIZ güle güle giysin durumuz çok güzeller maşşallah
FUNDA siparişlerin çok güzel olmuş yapanın ellerine sağlık
kız KARAZEYTİN ammada maharetlisin haaa maşşallah kız sana
cok guzeller canim. gule gule kullanin.opuyorumnanaktan
ayyy senin bu yaptiklarina bakarken doguruvericem ben.akannehir tulu degerlendirmis, bu nasil degerlendirme kizim. yine ortaya super bisi cikmis. gule gule kullanin.
:sm_cool::sm_cool:bi hastane odası kalcak süslenmedik
yaptıklarımı da orda mahvetmek istemiyom
bide normal istiyom ya süslemeye bi:sm_cool:lem gerk kalmaz diye düşündüm
sezaryan olursa da balonlarla donatırız olur biter
sen ne ettün aldınmı malzemelerini şekerim
saol cnm benimopuyorumnanaktanzeytincimmmm ellerine sağlık opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
sen bizim anane gibisin yaa o da pazara çıkar yumurta alır 2 tanesi kırılınca değerlendiriyim diye bi ton erişte keser :roflol::roflol::roflol::roflol: domates alır 2 tanesi yumuşadı diye salça yapmaya kalkar 80 kg daha alır 3 gün salça yapar :roflol::roflol::roflol:
bahane aramaya gerek yok demek ruhunuzda var çalışkanlık a.s.
:roflol::roflol::roflol:ananen de pek kurnazmış cnm
o da benim gibi uğraşacak bişeyler yaratmış
ayyy canım ellerine sağlıkkkkk
harika olmuşşşşşşşzemuszemuszemuszemus
zeytinim hamarat annem artık yaptıklarına şaşırmıyorum valla senin elinden her iş gelir walla maş.çok dadluuu olmuş
saolun kıslaropuyorumnanaktan