YaW nası oy kullancaami şaşırdım benimki herikisinden
Hem kaslı hem göbekli
Ne spordan vazgeciyo ne gırtlağını tutuyo yiyo yiyo spora kosuyogeliyor üstüne gene yiyo
Görünen o ki arkadaşlar kadınlar da kaslı erkekleri istiyor, erkekler nasıl fit taş kızları istiyorsa. Hakkıdır çünkü taş çıkın kaslı erkek. Gödü göbeği salmış erkeklerin "abi kız dediğin bakımlı olacak" demesine ayar oluyorum. ulan bunu senin demen için kendine bakman grekiyor öncelikle. Bi saçıa başına bak bazıları yüzünün yıkamadan dışarı çıkar, bazıları yataktan kalktığı gibi gezmeye çıkar. Spor yapmak düzenli beslenmek işlerine gelmiyor tabi. Kimse sizin pisliğinizi çekmek zorunda değil bırakacaksın o sigarayı içkiyi sağlıklı bi hayata başlayacaksın ki kendine dikkat edebilesin ve güzel kız istemeye hakkın olsun. Yaz geliyor sahillerde görmek istemeyeceğimiz görüntüler çıkmaya başlayacak göbekli göbekli erkekler güzel kızların oralarına buralarına bakıyo olucak. Bence almayacaksın onları güzelim sahillere. göbekliler giremez. Neden bu kadar sinirliyim anlatayım, çiftin biri yürürken çocuğa bak yanındaki kız bak veya kıza bak yanındaki çocuğa bak bir de gibi cümlelerden bıktım bunu diyenin kendine bakması gerekiyor önce. Boşboğazları boğazlıyasım geliyor. Neyse fazla sinir yapmicam. Spora gidin beyler yağları eritin başlayın bi yerden. Kızlar nasıl squat yapıyorsa sizde karın kası yapın kol kası yapın. Güzel gösterin kendinizi.