Göz Makyajı Kaşlarımızın resimleri...

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
arkadaşlar ben bazı arkadaşların resimlerini göremiyorum neden :S tek bu kaş bölümünde değil diğer bölümler de de resim yüklendiğinde grülüyor ama bende görülmüyor :S

O program var bilgisayarımda benim ki mesela senin kaş ile ilgili yüklediğin resimler gözüküyor...ama bazı arkadaşların gözükmüyor ki diğerleri görüyor ki yorum yapıyor :S forumda sadece resimleri arkadaşlar görebilir diye bi şık falan mı var acaba ondan mı görülmüyor

yaa bişey sorucam tuba büyüküstünün kaşları çok hoşuma gidiyo doğal ve güzel duruyo nasıl kendim yapabilirim yardımcı olurmusunuzz

bende şeklini baya bozdum uzatıp tekrar şekilde verdiremiyorum artık yaz tatiline kadar bu kaşlarla dolaşacağım

mellllll hemen hemen birinci sac rengine dönnnnnnn supersin öyle son resimdeki sac rengi seni bogmuşta boğmuş kapamış dişilik cazibe bırakmamış :26: diğeri öylemi yaaa çok ateşli dişi yahşi vahşi bir hatun gördüm orda bennnnnnnnnn

Çok teşekkürler cnm, bende çok seviyorum aşığım o renge ama boyasıyla uğraşamıyorum, hem maddi açıdan hem de diplerim çıkıyor sürekli ve çok kötü duruyor çıkınca :) Birde o renk çok çabuk akıyor, bakımıyla uğraşılmıyor, akınca iğrenç bi renk çıkıyo ortaya :) Böyle dertleri olmasa hiç değiştirmezdim, aslında dişilik varda pozdan dolayı sana öyle geldi İlkindeki ifademle ikinci fotoğraftaki ifade çok ayrı. Yorumun için çok teşekkürler :))

rica ederim cnm ben cok begendim o halini birde o halinle kaşlarını kavisli falan dusundum oda ayrı bir guzellik katacaktır ama dogru kulfetli olabilir benmde saclar platin sarı bugun kuaforume dedim hurrem sac rengi yapmak istiyorum yılların alıskanlıgını hurremle bozmak istedim nedense oda dedi 15 gune bir dip yaptırmak zorunda kalırsın bidaha platine donusunde zahmetli olur falan dedi :44:

ama benim cok hoşuma gitti sendede gorunce super dedim gene seytan dürttü aklımı

evde dipleri kendimiz yapamazmıyız acep kuafor kulfetinden kurtulmak için ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…