Göz Makyajı Kaşlarımızın resimleri...

Kaş, kirpik şekillendirme, rimel, kapatıcı, far, göz kalemleri)
kızlar sizleri gördüm heveslendim bende (sevmediğim) kaşlarımın resmini koyayım dedim :kedi: bakalım nasıl yorumlar alcaklar kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

.........................

.................:

.........................................................................

sevgili arkadaşlar
bu alıntıladıklarımın haricinde,bunlar gibi bir sürü silinen mesajlar var:1no2:
bu hatayı bundan sonra resim ekliyecek olan arkadaşlarımızın yapmamasıı rica ediyorumolumunekankayizsmile
forumumuzda resim silmek,mesaj içeriği boşaltmak yasaktır,bilginizekaydirigubbakcemile5
herkes e keyifli paylaşımlar dilerim:içelim:

En son bu ay artık kavisli almaya başladım. Önceden kavis vermiyordum o yay şeklinde yapı yüzüme masumluk katıyor diye. Sonra vazgeçtim bundan sonra kavisli alıcam hep. Ama bu sefer de biraz gözümle kaşım arasına aydınlatıcı süremiyorum acayip yukarda duruyor kaşlarım. Ya da bana öyle geliyor alışık olmadığım için.

sağolun kızlar alışa göre değişiyor baya en inik kaş bile kalkık hale getirilebilir diye düşünüyorum yeter ki kıl olsun orda :)

cnm allah esirgesin çok güzel gözlerin var

ben de çok beğendim canm maşallah.benm kaşlarımda aynen böyle ama artık düz ve ince yapmaya karar verdim kavisten ben çok sıkıldım çatık kaş gibi oldum

tatlım biraz kavis attırmalısın üstlere daha hoş durabilir belki :)) nişanlın ne der bilmem

aradım aradım perçemim olduğu için kaşlarımın tm göründüğü bir resim bulamadım bu saç şeklini değiştirmenin vakti gelmiş demek ki kızlar hepinizin kaşları çok hoş bu arada. benim kaşlarımın aşağı doğru olan kısımları düşük biraz. üst kısmında tüy çıksa kaldırcam ama çıkmıyor işte

bütün arkadaşlarım kaşlarımın çok güzel olduğunu söyler
hali hazırda bi resmimde var ama ne yazık ki resim ekleyemiyorumm :/
mesaj sayım azmışta ne alaka yaa amann pf :/
napsakki anlatiim isterseniz upuzuuun kaşlarım var p

gercektende kashlarin güzelmish hem kalin hemde siyahlar
benim kashlarim siyah olmasina siyahlarda ama inceler bana göre . Ve hemen cikiyolar tmm iyi cikmasida ama lazim olmadigi yerde fazla lazim oldugu yerde az cikiyolar deli oluyorum.
Ve fazla iyi kash aldigimda sayilmaz ondan en iyisi kankiye aldirmak

buda benim kaşlarım kendim alıyorum bazen inceltiyorum bazen kalınlaştırıyorum her defasınında aynı şekil alamıyorum malesef

ya arkadaşım senin klavyende ş harfi yok mudur acaba???
ne bu böyle kash arki falan allah aşkına biraz dikkat edelim lütfen..
kusura bakma sert çıktım biraz ama sinirlendim gerçekten...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…