aynı sorun bendede var özellikle banyodan sonra daha çok belli oluyor şimdilik badem yağı kullanıyorum bu aralar kabuklanma olmadı
tüm sayfaları okuyamadım bilgi tekrarı yaparsam şimdiden özürdilerim. sizin sorununuz tarifinize göre; 20 -30 yaş arası gençlerde çok sık görülen, strese sıkıntıya bağlı çoğalan, bulaşıcı olmayan ancak kesin çözümü de bulunmayan dermatitin bir çeşidi olan seboreik dermatite çok benziyor ki dr unuz da aynı şeyi söylemiş. düzenli aralıklarla verilen pomatları kullanmanız stresten azami derecede uzak durmanız durumunuzu hafifletecektir.geçmiş olsun.arkadaşlar kaş diplerimde beyaz kepekten büyük kabuklar oluşuyor dolayısıyla kaşlarımda dökülüyor be daha once olay yüz yıkama jeli kullanmıstım kaşlarımda uyguluyordum nemlenmeye alıstıgını dusunuyorumm olayı yüz yıkama jelini bırakınca bi zaman sonra bu hastalık olustu gecsın dıye tekrar olaya basladım ama nafıle sonuç alamadım doktara gıttım bır kaç sefer dermatt dedıler ben dermatıt oldugunu dusnmuyorum saçlarımda yok akne sorunuyla hıç uğrasmadım problem sadece kaşlarımda napmalıyım benım gıbı bu problemı yasayan var mı ???
seninde kaşlarının arasında beyaz kabuklanmlar oluşuyomu dolayısıyla kaşların dökülüyomu ? bu arada hangi ilacı kullanıyosun yardımcı olursan sevinirim
bayadır girmemiştim siteye yeni gördüm sorunu k.bakma canım. ewet benim de kaşlarımda kabuklanmalar oluyo we dökülüyor maalesef. nizoral die bir ilaç kullanıyorum ben 6-7 gün kullanıyorum cildim normale dönüyo ama bir iki hafta sonra tekrar başlıyor kabuklanmalar tekrardan ilacı kullanıyorum. badem yağı ws işe yaramayacaktır. yeni bir doktora gitmeli we ilacnı düzenli kullanmalısın cnm bnm
cevabın için teşekkürler canım nizoral kremi kullandıktan sonra kaşlarının dökülmesi durdumu?birde dökülen kaşların tekrar çıktımı? sürekli çıkmasındansa 2 haftada bir çıkmasına razıyım kremi araştırcam son olarak da bu problem benim sadece kaşlarımda oluşuyor ozellikle banyodan çıktıktan sonra kaş diplerim bembeyaz oluyor kaşlarım gün boyu kökünden çıkıyor bazen 3-4 tane bazen 8-9 tane sendekide aynı problem dimi ?
ewet canım nizoralden sonra dökülme durdu zaten 2-3 tane dökülüyodu günde. benim alnım we kaşlarımda war pul pul olup dökülüyo. nizorali kullandığımdan beri ilacı bıraktığım günlerde bile dökülmüyo kaşlarım ama derimde kabuklanmalar we dökülmeler oluyo..
ben dermatop diye bi krem sürüyorum sen ne kullanıyosun cnm ???anlattığına göre bana da seboreik dermatit gibi geldi. ben yaşadım we hala yaşamaktayım çünkü malesef kesin bi çözümü yok bu işin. ilacı kullandığımda geçiyor 3-4 gün normal oluyo cildim sonra tekrar başlıyo we ben tekrar ilacı kullanıyorum.. bence de başka bir doktora gidip yazdığı ilacı kullanmalısın
kaşlarımda ve burun kenarlarımda oluyor seboreik dermatit. ilaçlara bağışıklık kazanıyor bir süre sonra. tavsiyem kantaron yağı kullan. 7-10 gün içinde iyileştiğini göreceksin. sonra tekrarlama kızarıklığı oluştuğunda yine kullan. bu şekilde tedavi oldu benimki. yağı sürünce güneşe çıkmamaya çalış. zararlı çünkü.
arkadaşlar kaş diplerimde beyaz kepekten büyük kabuklar oluşuyor dolayısıyla kaşlarımda dökülüyor be daha once olay yüz yıkama jeli kullanmıstım kaşlarımda uyguluyordum nemlenmeye alıstıgını dusunuyorumm olayı yüz yıkama jelini bırakınca bi zaman sonra bu hastalık olustu gecsın dıye tekrar olaya basladım ama nafıle sonuç alamadım doktara gıttım bır kaç sefer dermatt dedıler ben dermatıt oldugunu dusnmuyorum saçlarımda yok akne sorunuyla hıç uğrasmadım problem sadece kaşlarımda napmalıyım benım gıbı bu problemı yasayan var mı ???
canım bu yağ nasıl bır fayda sağlıyor ne sıklıkla kullanıyosun kaşlarında seyrelme varmı son olarak kaş dıplerın yağı surunce vıcık vıcık olmuyomu sureklı ole dolasmak rahatsız etmıyomu son olarak bu hastalık ne zamandır var sende ınan benım pıskolojım bozuldu su kaşlarımdakı durumdan kurtulabılırsem dunyanın en mutlu ınsanı olurum herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?