• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaşlarımın diplerinde beyaz kabuklar oluşuyor kaşlarımda dökülüyor yardım kızlar

arkadaşlar kaş diplerimde beyaz kepekten büyük kabuklar oluşuyor dolayısıyla kaşlarımda dökülüyor be daha once olay yüz yıkama jeli kullanmıstım kaşlarımda uyguluyordum nemlenmeye alıstıgını dusunuyorumm olayı yüz yıkama jelini bırakınca bi zaman sonra bu hastalık olustu gecsın dıye tekrar olaya basladım ama nafıle sonuç alamadım doktara gıttım bır kaç sefer dermatt dedıler ben dermatıt oldugunu dusnmuyorum saçlarımda yok akne sorunuyla hıç uğrasmadım problem sadece kaşlarımda napmalıyım benım gıbı bu problemı yasayan var mı ???
tüm sayfaları okuyamadım bilgi tekrarı yaparsam şimdiden özürdilerim. sizin sorununuz tarifinize göre; 20 -30 yaş arası gençlerde çok sık görülen, strese sıkıntıya bağlı çoğalan, bulaşıcı olmayan ancak kesin çözümü de bulunmayan dermatitin bir çeşidi olan seboreik dermatite çok benziyor ki dr unuz da aynı şeyi söylemiş. düzenli aralıklarla verilen pomatları kullanmanız stresten azami derecede uzak durmanız durumunuzu hafifletecektir.geçmiş olsun.

:5: seninde kaşlarının arasında beyaz kabuklanmlar oluşuyomu dolayısıyla kaşların dökülüyomu ? bu arada hangi ilacı kullanıyosun yardımcı olursan sevinirim:5:

bayadır girmemiştim siteye yeni gördüm sorunu k.bakma canım. ewet benim de kaşlarımda kabuklanmalar oluyo we dökülüyor maalesef. nizoral die bir ilaç kullanıyorum ben 6-7 gün kullanıyorum cildim normale dönüyo ama bir iki hafta sonra tekrar başlıyor kabuklanmalar tekrardan ilacı kullanıyorum. badem yağı ws işe yaramayacaktır. yeni bir doktora gitmeli we ilacnı düzenli kullanmalısın cnm bnm

bayadır girmemiştim siteye yeni gördüm sorunu k.bakma canım. ewet benim de kaşlarımda kabuklanmalar oluyo we dökülüyor maalesef. nizoral die bir ilaç kullanıyorum ben 6-7 gün kullanıyorum cildim normale dönüyo ama bir iki hafta sonra tekrar başlıyor kabuklanmalar tekrardan ilacı kullanıyorum. badem yağı ws işe yaramayacaktır. yeni bir doktora gitmeli we ilacnı düzenli kullanmalısın cnm bnm

cevabın için teşekkürler canım nizoral kremi kullandıktan sonra kaşlarının dökülmesi durdumu?birde dökülen kaşların tekrar çıktımı? sürekli çıkmasındansa 2 haftada bir çıkmasına razıyım kremi araştırcam son olarak da bu problem benim sadece kaşlarımda oluşuyor ozellikle banyodan çıktıktan sonra kaş diplerim bembeyaz oluyor kaşlarım gün boyu kökünden çıkıyor bazen 3-4 tane bazen 8-9 tane sendekide aynı problem dimi ?

cevabın için teşekkürler canım nizoral kremi kullandıktan sonra kaşlarının dökülmesi durdumu?birde dökülen kaşların tekrar çıktımı? sürekli çıkmasındansa 2 haftada bir çıkmasına razıyım kremi araştırcam son olarak da bu problem benim sadece kaşlarımda oluşuyor ozellikle banyodan çıktıktan sonra kaş diplerim bembeyaz oluyor kaşlarım gün boyu kökünden çıkıyor bazen 3-4 tane bazen 8-9 tane sendekide aynı problem dimi ?

ewet canım nizoralden sonra dökülme durdu zaten 2-3 tane dökülüyodu günde. benim alnım we kaşlarımda war pul pul olup dökülüyo. nizorali kullandığımdan beri ilacı bıraktığım günlerde bile dökülmüyo kaşlarım ama derimde kabuklanmalar we dökülmeler oluyo..

ewet canım nizoralden sonra dökülme durdu zaten 2-3 tane dökülüyodu günde. benim alnım we kaşlarımda war pul pul olup dökülüyo. nizorali kullandığımdan beri ilacı bıraktığım günlerde bile dökülmüyo kaşlarım ama derimde kabuklanmalar we dökülmeler oluyo..

canım nizorali ne sıklıkla kullanıyosun? kaşlarım kullandıktan sonra dökülmüyor demişsin pek derimde kabuklanma oluyo demişsin kaş diplerindeki derindemi beyaz kabuklanmalar devam ediyor? ilgin için teşekkür ediyorum.

anlattığına göre bana da seboreik dermatit gibi geldi. ben yaşadım we hala yaşamaktayım çünkü malesef kesin bi çözümü yok bu işin. ilacı kullandığımda geçiyor 3-4 gün normal oluyo cildim sonra tekrar başlıyo we ben tekrar ilacı kullanıyorum.. bence de başka bir doktora gidip yazdığı ilacı kullanmalısın
ben dermatop diye bi krem sürüyorum sen ne kullanıyosun cnm ???
kulak içlerim ve burun kenarlarımda da kaş dipelrimde ki gibi soyulma var :(
saçları zaten hiiç anmıyorum

twe kullanıcısından alıntı
anlattığına göre bana da seboreik dermatit gibi geldi. ben yaşadım we hala yaşamaktayım çünkü malesef kesin bi çözümü yok bu işin. ilacı kullandığımda geçiyor 3-4 gün normal oluyo cildim sonra tekrar başlıyo we ben tekrar ilacı kullanıyorum.. bence de başka bir doktora gidip yazdığı ilacı kullanmalısın

canım hastalığım devam ediyor henüz bir adım bile yol alamadım sen nizoral kremi nezamandan beri kullanıyorsun ve hangi sıklıkla yardımına ihtiyacım var dönersen sevinirim.kaş diplerimde hala kabuklanma ve dökülme var bende nizorali denemek istiyorum en azından fayda görebileceğimi umuyorum.

kaşlarımda ve burun kenarlarımda oluyor seboreik dermatit. ilaçlara bağışıklık kazanıyor bir süre sonra. tavsiyem kantaron yağı kullan. 7-10 gün içinde iyileştiğini göreceksin. sonra tekrarlama kızarıklığı oluştuğunda yine kullan. bu şekilde tedavi oldu benimki. yağı sürünce güneşe çıkmamaya çalış. zararlı çünkü.

kaşlarımda ve burun kenarlarımda oluyor seboreik dermatit. ilaçlara bağışıklık kazanıyor bir süre sonra. tavsiyem kantaron yağı kullan. 7-10 gün içinde iyileştiğini göreceksin. sonra tekrarlama kızarıklığı oluştuğunda yine kullan. bu şekilde tedavi oldu benimki. yağı sürünce güneşe çıkmamaya çalış. zararlı çünkü.

canım bu yağ nasıl bır fayda sağlıyor ne sıklıkla kullanıyosun kaşlarında seyrelme varmı son olarak kaş dıplerın yağı surunce vıcık vıcık olmuyomu sureklı ole dolasmak rahatsız etmıyomu son olarak bu hastalık ne zamandır var sende ınan benım pıskolojım bozuldu su kaşlarımdakı durumdan kurtulabılırsem dunyanın en mutlu ınsanı olurum herhalde

arkadaşlar kaş diplerimde beyaz kepekten büyük kabuklar oluşuyor dolayısıyla kaşlarımda dökülüyor be daha once olay yüz yıkama jeli kullanmıstım kaşlarımda uyguluyordum nemlenmeye alıstıgını dusunuyorumm olayı yüz yıkama jelini bırakınca bi zaman sonra bu hastalık olustu gecsın dıye tekrar olaya basladım ama nafıle sonuç alamadım doktara gıttım bır kaç sefer dermatt dedıler ben dermatıt oldugunu dusnmuyorum saçlarımda yok akne sorunuyla hıç uğrasmadım problem sadece kaşlarımda napmalıyım benım gıbı bu problemı yasayan var mı ???

bende de oluyordu ama benimkisi cilt dökülmesiymiş.yağ kullandım bir süre.sonra nadiren oluyor artık yok denecek kadar az

canım bu yağ nasıl bır fayda sağlıyor ne sıklıkla kullanıyosun kaşlarında seyrelme varmı son olarak kaş dıplerın yağı surunce vıcık vıcık olmuyomu sureklı ole dolasmak rahatsız etmıyomu son olarak bu hastalık ne zamandır var sende ınan benım pıskolojım bozuldu su kaşlarımdakı durumdan kurtulabılırsem dunyanın en mutlu ınsanı olurum herhalde

Canim bu rahatsizliga bir cozum buldun mu

Benim kızımda da aynı sıkıntı olmuştu. Kortizonlu kremleri kullanmak istemediğim için alternatif yollar aradım. Seboroik dermatidin en iyi ilacı saf zeytinyağı. Sür bekle birkaç saat, yıka ya da duş al. Sonrasında saçlarını ince sık dişli tarakla taradığında kendiliğinden dökülüyor. Ve saçlarınızı sık yıkamak gerekiyor.

Seboreik dermatit bende de var maalesef. Kortizonlu kremlerden kullandım şampuan, krem vs. Benim derimi çok inceltti ki incelen deride böyle kızarıklık içerden sivilce gibi bişeyler çıkıyordu ve deli gibi kaşınıyordum. Tabi bırakmak zorunda kaldım zaten devamlı kullanımı zararlı. Kışın nüksediyor, yazın hafifliyor gibi. Bunun nedeni bana göre kışın cildim çok ama çok kuruyor. Nemlendirici vs. düzenli kullanmazdım, şimdi kullanıyorum. Kaşlarımın arasına eczaneden ucuz krem var onu sürüyorum. Banyoda sudan çıktıktan sonra direkt o nemlendirici, yumuşatıcı kremlerden sürüyorum ki su, cildi kurutuyor. Bir de şampuan çok önemli. İçeriğinde çok kimyasal olmayan sülfat, paraben, gb. Nude nemlendirici kuru saçlara uygun olanı kullanıyorum, akşamdan yıkayıp, yağ karışımlarıyla masaj yapıp, iyice nemlendirmeyi düşünüyorum. Son olarak şunu söylemek gerekirse ben saçımı geçen sene kışın boyadım, ondan sonra oldu bu seboreik dermatit. Çünkü benim cildim hassas. Bir daha saç boyamak yok!

Back