Kaşlarımın diplerinde beyaz kabuklar oluşuyor kaşlarımda dökülüyor yardım kızlar

burcu3328

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Ekim 2011
42
0
36
Bursa
arkadaşlar kaş diplerimde beyaz kepekten büyük kabuklar oluşuyor dolayısıyla kaşlarımda dökülüyor be daha once olay yüz yıkama jeli kullanmıstım kaşlarımda uyguluyordum nemlenmeye alıstıgını dusunuyorumm olayı yüz yıkama jelini bırakınca bi zaman sonra bu hastalık olustu gecsın dıye tekrar olaya basladım ama nafıle sonuç alamadım doktara gıttım bır kaç sefer dermatt dedıler ben dermatıt oldugunu dusnmuyorum saçlarımda yok akne sorunuyla hıç uğrasmadım problem sadece kaşlarımda napmalıyım benım gıbı bu problemı yasayan var mı ???

seboreik dermatit olabilir bence
tekrar dermatoloğa git ve verdiklerini kullan..

bu problemi sende yaşadın mı yada yaşadığını bildiğin birilri var mı ? bu problemden kıurtulmalıyım piskolojimi alt üst ediyo

yok yaşamadım
görmedim sonuçta seni
ama anlattıklarından bana seboreik dermatit gibi geldi..

kaşlarım bu kepeklenmeden dolayı seyreldi yerine çıkarlar mı nasıl tekrar oğalabilirler lütfen yardım

anlattığına göre bana da seboreik dermatit gibi geldi. ben yaşadım we hala yaşamaktayım çünkü malesef kesin bi çözümü yok bu işin. ilacı kullandığımda geçiyor 3-4 gün normal oluyo cildim sonra tekrar başlıyo we ben tekrar ilacı kullanıyorum.. bence de başka bir doktora gidip yazdığı ilacı kullanmalısın

seninde kaşlarının arasında beyaz kabuklanmlar oluşuyomu dolayısıyla kaşların dökülüyomu ? bu arada hangi ilacı kullanıyosun yardımcı olursan sevinirim

kaşlarım bu kepeklenmeden dolayı seyreldi yerine çıkarlar mı nasıl tekrar oğalabilirler lütfen yardım

gercekten moralim çok bozuk kaşlarım seyreliyor bu beni çok rahatsız ediyor seninde kaşların seyrelıyomu aralarında kabuklanma oluşuyomu bnm cıldımde herhangi bir sorun yok sadece kaşlarım bu arada cildim yağlı bi cilt benim gibi kaş problemi yaşıyorsan hangi ilacı kullandıgınıda yazarsan çok mutlu olurum sımdıden tesekkurler.

Bende de zaman zaman oluyor, sonra geçiyor. Sonra bir ara tekrar oluyor. Ben bir tür mantar olduğunu düşünüyorum. Sonuçta saçtakş kepek de bir mantar türü. Ha bir de bende kaşlarımda olduğu zaman aynı zamanda saç diplerinde ama çok küçük bir bölede ve kulak içinde de oluyor. Oluşan yer hep aynı. Kendi kendine geçiyor sonra. Kaşlarım seninki gibi seyreliyor böyle olunca. İyileşince tekrar çıkıyor. Ama ben pek önemsememiştim ara ara olduğu için.

arkadaşlar kaşlarım iyice seyreldi kaşalrımın diplerinde beyaz kabuklanmalar var bu hastalıktan nasıl kurtulabilirim kaşlarımı tekrar nasıl çoğaltabilirim :S

aynı şey bende de var napıcağımı bilmiyorum badem yağı sürsek düzelir mi ki hem kaşı besler hem o bölgedeki cildi nemlendirir.. inan kaşlarım çok çok kötü durumda ikisi çok farklılaştı dokunduğum anda elime kıllar geliyo çok mutsuzum. birazdan doktora gidicem bakalım bana ne diycek yazarım..

aynı problemi yaşamamız birbirimizi anlayabilecegızı gosterıyo çok canım sıkılıyo kaşlarım surekli dökülüyor dipleri kuruyor aynı durumda olduguna emınım piskolojim altüst oldu birileri bize yardım etsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

sürekli nedmlendirici kullanın pullanma geçer.evt badem yağı da iyi hem besler çoğaltır hem nemlendirir.. bal ile badem yağı karışımı sürün ardındn sarımsak sürün bi süre düzenli kullanın .doktorun verdiğinide kullanablrsnz yani excipial var nemlendirici deri döküntülerine iyi gelio :s:44:

nemlendirici kullanmak bana iyi gelmenin aksine daha da kötü yapıyor problem kaşlarımda diplerinde kabuk şeklinde beyaz kepeklenmeler oluyor kaş kaybım sürekli artıyor kaşsız kalıcam

Burcu, insanlar sana çare olamaz ki neden ısrarla doktora gitmek istemiyorsun, büyük bir ihtimalle kısa ve kolay bir tedavi ile çözümlenecek bir sorunun var. Her kaşı kepeklenenin problemi seninle aynı değildir ki onların çözümü sana çare olsun. Bir dermatoloğa görün acilen.

kaç defa gittim her seferinde kortizonlu kremler vs verdiler fayda göremedim o yüzden uraya yazma gereği duydum ben akne sorunu hiç yaşamadım egzemada yok sadece kaş diplerimde bu problem var dermatit dedi birçoğu ben dermatit olduğuna inanmıyorum çünkü problemi verdikleri kremlerle aşamıyorum cilt mantarı var cildimin bikaç yerinde bunlar çıktıktan sonra kaşlarımda bu problemi yaşamaya başladım ben bir tür mantar rahatsızlıgından bole oldugunu düşünüyorum o yuzden benle aynı problemi yaşayan bana yardımı olabilcek birileri vardır umuduyla yazıyorum bilmem anlatabildim mi :S

aynı sorun bendede var özellikle banyodan sonra daha çok belli oluyor şimdilik badem yağı kullanıyorum bu aralar kabuklanma olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…