cıkıyor ama kaş gibi siyah degil tüy gibi onları kalınlaştirmak istiyorumOrada daha önce kaş çıkıyor muydu?
Eğer orada hiç kaş cikmadiysa, yeni kaş çıkarmak zor
Vazelin sağlıksız diyorlar ama deneyebilirsiniz
ben ustura ile aldim sadece orayı cok az kalınlasti gibi denemeye devam edecegim sizde deneyin belki ise yararAyni sorun bende de var. Hicbir sey fayda etmedi. Kil koku yoksa kas ekimi fln lazim onlarla da ugrasmadim acikcasi.
Merhaba hindistancevizi yağı denedinizmiiMerhaba hanımlar,
Kendimi bildim bileli resimde oldugu çizdigim yerden kaş çıkmıyor. Hint yagı, badem yagı, sarimsak... her seyi denedim ama yok bana misin demiyor hep alakasız yerlerde çıkıyor. Sizinde denediginiz ve işe yarayan yöntemler varsa söyleyebilir misiniz? Şimdiden cok tesekkür ederim.
hayir badem yagı ve hint yagını denedimMerhaba hindistancevizi yağı denedinizmii
ah ah nedir bu kaşlardan cektigimizBenim Kaşım da hem seyrek hem sarı doğuştanben nasıl yapayim boyasamda çirkin durur orada hiç kas çıkmamissa ne yaparsanız yapın kaş çıkmaz ektirmedigin sürece
Hiç deme valla ya psikolojimi bozdu benim kaşlar sapsarı birde düşün yani ben çok isterdim siyah kaslı siyah saçlı olayım ama birde seyrek ben her türlü kaybediyomah ah nedir bu kaşlardan cektigimiz
Hindistancevizi yağı öneririmhayir badem yagı ve hint yagını denedim
O zaman oradaki tüyleri beslemen gerekiyor. Gece zeytinyağı, Hint yağı, vazelin kıl kökünü besleyerek çoğaltabilir. Tabi düzenli yapmak önemli.cıkıyor ama kaş gibi siyah degil tüy gibi onları kalınlaştirmak istiyorum
Bende de var malesef tiroid hastalığından sonra çok döküldü sonra orta kısmlarda çıktı ama sonlarına doğru incecik vazelin ve sarımsak deneyebilirsin fakat o uc kısmına bişey yapamazsın istersen kıl tekniği ile hafif çizgilerle kaş yaptırabilirsin başka bişey olmuyor orayaMerhaba hanımlar,
Kendimi bildim bileli resimde oldugu çizdigim yerden kaş çıkmıyor. Hint yagı, badem yagı, sarimsak... her seyi denedim ama yok bana misin demiyor hep alakasız yerlerde çıkıyor. Sizinde denediginiz ve işe yarayan yöntemler varsa söyleyebilir misiniz? Şimdiden cok tesekkür ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?