• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaşlarimi nasi gürleştiririm?

nyte

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2023
19
5
6
23
Merhaba hanımlar,
Kendimi bildim bileli resimde oldugu çizdigim yerden kaş çıkmıyor. Hint yagı, badem yagı, sarimsak... her seyi denedim ama yok bana misin demiyor hep alakasız yerlerde çıkıyor. Sizinde denediginiz ve işe yarayan yöntemler varsa söyleyebilir misiniz? Şimdiden cok tesekkür ederim.

Eklentiler

• 1000003707.jpg
    1000003707.jpg
    79,2 KB · Görüntüleme: 48
orada kalın kaş hiç çıkmadıysa oradan kaş çıkaramazsınız. öyle bir yöntem olsa millet kaş ekimine, boyamaya yönelmezdi. oradaki kaşları birazcık uzun kesip sabitleyici ile yukarı doğru tararsanız belki daha dolu durur

Ayni sorun bende de var. Hicbir sey fayda etmedi. Kil koku yoksa kas ekimi fln lazim onlarla da ugrasmadim acikcasi.

Orada daha önce kaş çıkıyor muydu?
Eğer orada hiç kaş cikmadiysa, yeni kaş çıkarmak zor
Vazelin sağlıksız diyorlar ama deneyebilirsiniz

Orada daha önce kaş çıkıyor muydu?
Eğer orada hiç kaş cikmadiysa, yeni kaş çıkarmak zor
Vazelin sağlıksız diyorlar ama deneyebilirsiniz
cıkıyor ama kaş gibi siyah degil tüy gibi onları kalınlaştirmak istiyorum

Ayni sorun bende de var. Hicbir sey fayda etmedi. Kil koku yoksa kas ekimi fln lazim onlarla da ugrasmadim acikcasi.
ben ustura ile aldim sadece orayı cok az kalınlasti gibi denemeye devam edecegim sizde deneyin belki ise yarar

Merhaba hanımlar,
Kendimi bildim bileli resimde oldugu çizdigim yerden kaş çıkmıyor. Hint yagı, badem yagı, sarimsak... her seyi denedim ama yok bana misin demiyor hep alakasız yerlerde çıkıyor. Sizinde denediginiz ve işe yarayan yöntemler varsa söyleyebilir misiniz? Şimdiden cok tesekkür ederim.
Merhaba hindistancevizi yağı denedinizmii

Benim Kaşım da hem seyrek hem sarı doğuştan 😅 ben nasıl yapayim boyasamda çirkin durur 😅 orada hiç kas çıkmamissa ne yaparsanız yapın kaş çıkmaz ektirmedigin sürece

Saç dökülmesi için olan serumu uygula aminexil gibi. Ya da minoksil. Kulak pamuğu ile olabilir. Dermapen olabilir. Bazı yerler kaş vitamini yapıyor ama denemedim.

cıkıyor ama kaş gibi siyah degil tüy gibi onları kalınlaştirmak istiyorum
O zaman oradaki tüyleri beslemen gerekiyor. Gece zeytinyağı, Hint yağı, vazelin kıl kökünü besleyerek çoğaltabilir. Tabi düzenli yapmak önemli.

Back