Saç Rengi ve Saç Boyama Kaşlarımı Beyaza Boyamak İstiyorum, Bir Bakar mısınız?

canım ne gerek var boyle aykırılıga...
beyaz kası ne yapacaksın ,gur kasların var dıye sevnecegıne kaslarına yazık etmeyı dusunuyorsn .
bak ozlem yıldız ebru sallı ya ,kasları tek kas halıne getırdıler valla .surata bakıyorsun sadece kas goruyorsun
mıllet kaslarını kalınlastıracagım dıye ugrasırım sen de yok etmeye calsıyorsun .
hıc gerek yok .gecıcı heves oldugunu dusunuyorum ama yazık edeceksın .

naptınn boyattın mı merak ettim :)

yok boyamadım daha canım çarşıya çıkıp exicolor bulmam lazım. malum kar var yürüyemiyorum ben

ay evet ama ben beğenmiyorum onların kaşlarını heves tabi ki umarım kaşlarım dökülmeden geçecek bir hevestir, ama şuan kararlıyım:97:

Ten rengin ne?
Eğer çok beyazsan vitiligo hastaları gibi olursun
Beyaz tenli değilsen komik olursun
İki türlü de oluru yok gibi geldi bana kararı vermişsin gerçi ama
Beyaz değil de daha açık bir renk yap derim ben
Bir de saç rengin ne şuan?

canim ben saclarim platinken, kaslarimin rengini aciyordum, ama hic bir zaman beyaz yada acik sari yapmadim. sebebiyse ,koyu renk goz ile, cok acik renk kas, kadini oldugundan yasli ve soluk gosterir. bilmiyorum gozlerin ne renk ancak acik yesil yada mavi degilse soyleyeyim simdiden hayal ettigin goruntu cikmayacak ortaya.

birde her 2 haftada bir boyaman gerekecek,sen kaslarinin su anda cok uzamadigini dusunuyorsun birde boyadiktan sonra bak

tamamen acmak yerine, aciciyi sadece 1,5-2 dk bekletip silip bir bak , kasin rengi 1-2 ton atmis olacak kizillasmadan hemen onceki halidir o, ve genellikle acik ama kullu bir renktir, ve emin ol cok acik bir renkten cok daha iyi durur . tabi begenmezsen bir daha sur aciciyi ve istedigin sonuca git . 3-4 dk tutarsan tam oranj, 5-7 dk tuttugunda platine yakinlasir rengi.

simdiden kolay gelsin , insallah begenecegin bir sonuc elde edersin.

tenim beyaz. yani vücut olarak buğday ama suratım bembeyaz. + beyaz fondoten kullanıyorum. yani boyarsam albino ama saçını boyamış gibi görünürüm. amacım da o zaten.
anneme ve arkadaşlarıma danıştığımda bayağı kötü şeyler söylediler, bu konuda zevkim farklı demek ki.

ha bu arada kahküllerim kaşlarımı kapatıyor, büyük bir riske girmiyorum o yüzden.

ee saçlarım mavi-siyah. mükemmel uyum farkındayım

saçlarım şu an platin olsaydı hiiiç düşünmeden beyaz yapardım. o zamanlar açtırıyordum sadece

kısa aralıklarla boyamam pek sorun değil çok masraflı bir iş değil çünkü.

15 dk. tutmayı düşünüyordum ben:26: kesin dökücem kaşları ben ya, deneyerek yapmam en doğrusu canım sağol.

Son düzenleme:

Bende kaşlarımdan nefret ediyorum. Çok beyaz olduğum için iyice belirgin oluyo. Ben kuaförde açtırdım saç rengime göre şimdilik iyi gidiyo. Farklı bi boya kullandı ama saç boyası gibi değildi.

Evet albino
Doğrusu o
Ben de bir ara kaşlarımı toptan aldırmayı düşünüyordum
Bir arkadaşıma söylediğimde yapsana ya bize de eğlence çıkar demişti
Alıp çizmeyi düşünmüyor değilim hala
Ama ince aldırıyorum aynı şey oluyor
Bir dene nasıl olsa çabuk dönüyor kaş saç gibi değil
İçinde kalmamış olur

kizlar ben senelerdir aciyorum kasimin rengini tuy sarartici ile.. cok da hos oluyor acik kumral yapiyorum. Jolen marka tuy sarartici kullaniyorum trde var mi bilmiyorum ama ebay'de falan vardir - cok guzel aciyor. daha once Sesu denemistim pek acmamisti biraz kizilimsi olmustu pek memnun kaldigimi soyleyemem. boya ile acmayi denemedim o yuzden bilemiyorum ama Jolen bulabilirsen ise yariyor cok iyi aciyor kizil birakmiyor tavsiye ederim.

Bende kaşlarımdan nefret ediyorum. Çok beyaz olduğum için iyice belirgin oluyo. Ben kuaförde açtırdım saç rengime göre şimdilik iyi gidiyo. Farklı bi boya kullandı ama saç boyası gibi değildi.

ay aynen bir tel çıksın hemen belli oluyor. kaşını kendin alıyorsan daha da dert her aldığımda farklı bir kaş modeli oluyor benimki mesela.
ne renk oldu kaşın? benimki sarı yapıcam demişti çikolata kahve kaş yapmıştı hem de saç boyası kullanmıştı ah sevgili(!) kuaförüm

yihuu aynı kafalardanız işte:129:
benim kaş üstü pörtlek biraz yoksa bende toptan alırdım. bir-iki tüy lazım oraya

offf ki ne offf diyorum sana

o kaslar elinde kalsinda gor gununu

resim ekle bizede , istedigin hale gelince

eklerim tabii, gülersiniz bol bol

sağol canım kaşım kalırsa onla devam ederim.

kız lady naptın anam sen

hangi lady?:26:

Kahverengiye çevirdim. Kaşlarım zaten ince siyah olunca dövme gibi duruyo bende hoşlanmıyorum. Şuan kahverengi. Saç rengimin bi ton koyusu.

Boya olduğu belli ama idare ediyorum. Siyahtan iyidir.

yihuu aynı kafalardanız işte:129:
benim kaş üstü pörtlek biraz yoksa bende toptan alırdım. bir-iki tüy lazım oraya

Kuaförlere inceltin diyorum bu kadar yetmez mi diyor biraz daha diyince garip garip bakıyorlar
Kaş benim değil sanki
O yüzden komple alıp çizmeyi düşünüyorum
Bende nasıl durur emin değilim gerçi
Bir de çıkmaya başladığında sorun olur yarım yamalak
Exicolor'u bulamazsan Nevacolor'ın da süper açıcıları var
Neva her yerde var daha rahat bulursun

kaş şeklin çok güzelmiş canım. başlangıç yeri oval olan kaşları çok beğeniyorum boya olduğu belli olmasının önemi yok güzel mi güzel:97: ece uslu diye biri var onun kaşları gibi seninki.

benim kuaförüm de almıyordu ısrar etmeme rağmen
komple alırsan çok merak ediyorum canım nasıl olur diye foto paylaşırsın değil mi?:26:

sağol canım aynı hemen hemen fiyatı da umarım aynıdır. netten baktım exicolor 3.5 civarı oksidan 1 tl bana çok uyuyor

Alırsam paylaşırım
Biz de beyaz kaşlarını merak ediyoruz :)
Aynı markanın iki ayrı ürünü,fiyat da aynı exicolorla

Teşekkür ederimm. Başka türlü şekle girmedi benim kaşlar. Biraz daha kalın kaş isterdim ama elde olan malzemeyle anca bukadar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…