- 22 Haziran 2012
- 8.472
- 37.321
İnşallah aradığınız kanı aman kaşı bulursunuz
bana hep adile ablalar geliyor düzeliyor gidiyorlar şöyle bir gelse gür ormanlar gibi oh mis tşk ederim
yahu açıp tekrar baktımay aynı benim kaşlarım!
bir kaşım çok düzgün, kalemle çizilmiş gibi
diğer kaşımın ise bir kısmı dikey büyüyor, diğer kısmı normal devam ediyor
garip
kuaför olarak cevap veriyorum düzelmez insanların zaten genel olarak sağı ve solu bir değil kaşlarda öyle biri dişi olur senin kaşın biri aşağıda biri yukarıda ama görüntü biraz iyileştirilebilir yani bu derece fark edilmeyecek şekile düzene girer yok çok rahatsızsan botox la kaşının birini kaldırtabilirsin ya da microblading gibi yöntemlerle eşit kaş çizdirebilirsinBenim 2 kasim birbirinden farkli sizve kuafor bu durumu cozebilirm i ne yapilabilir
Ay alındım bi adile de benim
Nerde canim bu yer bende usturayla kalinlastirmak istiyorum ama bir türlü bulamadımBenimde oleydi.sonra sacma sapan inceldi.hayatimin hatasi olan kil tekniği yaptirdim 4 yil olacak yeni siliniyor 3 aydir ustura ile harika alan bir yer buldum sekilleniyor kalinlasiyor ve esitleniyor nihayet.
Usturayla almada uzman birini bulabilirsin
Bence ilginç kaşların var. Biri hafif kalkık gibi, bana kötü gelmedi.Benim 2 kasim birbirinden farkli sizve kuafor bu durumu cozebilirm i ne yapilabilir
Istanbuldayim ben.hangi sehirdesiniz bilmiyorum.Nerde canim bu yer bende usturayla kalinlastirmak istiyorum ama bir türlü bulamadım