şuan da var ki yani mevsim değişikliğinden midir anlamadım pul pul neden olur ki
badem yağı falan sürsem çoğaltmaz mı ya hani saçlara o yüzden sürülüyor kaşlarımı çoğaltmasın bu sefer
aa bunu hiç düşünmemiştim sulardan olabilir aslında bir de ben yüzümü pek yıkamam temizleyicilerle o işi hallediyorum bir tek sabahtan sabaha işte ya da tam tersi suya mı hasret kaldı kaşlarım
canım badem yagı kası besler ben kulanıorum mesela kaslarım cok ınceydı sımdık dogl gorunumlu halıne getırdım .suya gelınce bende sabahdan sabaha yıkarım yzumuze surdumuz tonıklerden olucagını sanma makyaj temzıledımız jelerden falan ılgısı yok su da kırec var ıse oda yapar sacı nasıl dengesını bozuorsa kasında dengesını bozuor kıreclı su
kızlar konuyu doğru yere mi açıyorum bilmiyorum sorunum kaşlarım..
kaşlarımından kepek gibi pul pul dökülmeler oluyor...
kuaförüme sorduğumda aynısı bende de olmuştu susuzluktan demişti doktorum dedi ama ben öyle az su içen bi insan değilim...
ayrıca saçlarımda kepek yok ama kaşlarda oluyor.kuruyordur diye krem falan sürmeyi denedim ama o da pek fayda etmedi kalıcı bi çözüm istiyorum.
başına gelen ya da bu konuda bilgisi olan varsa yorumlarınızı bekliyorum..:26:
canımm ya aynı sorun bende de vardı. saçlarımda bir tane kepek yokken, ama kaşlarım kupkuru, kepekli ve elimi attığım anda bisürü dökülüyordu. ve de çok az kaşım vardı, hatta yoktu bile denebilir. neler neler denemedim ki... sonra bepanten sürmeye başladım kaşlarıma. (ama böyle bol bol, vıcık vıcık) bepanten bir mucizeymiş meyer. başka kremler sürmeyi ben de denemiştim ama bepantenin diğer kremlerden bir farkı saçlı deriye de sürülebilmesi. kesinlikle denemelisin. hem kepeği geçirdi hem de kaşlarımı kurtardı =) hala aradabir (1-2 haftada bir falan sanırım) aklıma geldikçe sürüyorum. yıllar geçti tekrarlamadı bir daha sorunum.
ama o teşhis kaşlarda pek görülen birşey değil sanırım daha çok kulak arkası saçlar eller yani belirli bölgelerde görülen birşey.ama yine de dikkate alırım teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?