- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- Konu Sahibi Ratinin Hisleri
valla açıkçası ne yapılır bir fikrim yok, sadece geçmiş olsun demek istedim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hic üzülme canim..gecen sene bende yaptirmistim ve senin gibi cok pisman olmustum koyulugundan dolayi..benim ikinci seans gitmek icin zamanim olmadi..iznim bitti ve döndüm yurt disindayim ben..bir iki haftaya kalmadan kabuk baglayacak ve soyulacak kaslarin..rengi baya bi aciliyor..bir sene sonra iyice aciliyor..
Bugun kaş kontoru yaptırdım cok kotu oldu salondan cıktıgımdan berı aglıyorum o kadarda anlattım kadına kıl teknıgıyle ıstıyorum dogal dursun dıye bırde tavsıye uzerıne geldım koyulugu gececek bıkac gune dıyolar ama cok sınırım bozuldu kızlar ya nasıl sıldırıcem ben bu kasları ya offf
Eki Görüntüle 828714
Kaşlarınız seyrek ise bence en zararsız olanı kaşları kalemle boyamak..
Bu tarz operasyonları ben kendimce zararlı buluyorum..
İnşallah dedikleri gibi bi iki güne o renk kendini toparlar..
Eğer geçmezse de sildirebilme imkanınız varsa sildirirsiniz..
canım hep kalemle boyadım olan kaslarımı da azalttı kalem onermıyorlar zaten. Ustelık kaslarım cok dusuk duruyordu benım yaptırma sebebım de oydu
ben de dudaklarıma ve gözlerime yaptırdım ama hiç tutmadı şuan hiçbir şey yok.kaşlarıma da denedik ilk bir hafta koyu durdu sonra hiç koyuluk kalmadı hatta doğal renginden daha açık duruyor malesef kahve rengi olduğundan.şuan o renk ne kadar silsende akmadı hepsi derinin altında değil merak etme bir de kabuk attımı bir şey kalmaz.
ıns dedıgın gıbı olur benım de kahve rengı boyası.