• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Kaşlarım küstü şekil değiştiremiyorum menekşe yağı kaşçıkartıyomuş doğrumu

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

alone2

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2013
3.831
416
0
Ankara
Menekşe yağı kullanıp kaş çıkartan varmı ada başka bişeyle kaşlarım küstü çıkıyo arkadaşlar yardım yardım yardım

badem yağı kullanıyorum kaş ve kirpik için :)

peki canım sendede leke yaptımı bunlar benim kaşımın üstünde leke kaldı bide badem yağı seyrelen kısımda kaş çıkartıyomu yoksa sadece besleyicimi????????????
bi arkadaşım kaşım hiç yoktu menekşeyle çıkarttım dedi ama çok yakışıyomuşş

peki canım sendede leke yaptımı bunlar benim kaşımın üstünde leke kaldı bide badem yağı seyrelen kısımda kaş çıkartıyomu yoksa sadece besleyicimi????????????
bi arkadaşım kaşım hiç yoktu menekşeyle çıkarttım dedi ama çok yakışıyomuşş
leke yapmıyo bende kaşıma sürüyorum ben seyrek benim kaşlarım oralarda kaş çıkartıyor. üst kısma sürmüyorum tenime değdirmiyor ayrıca güçlendiriyor. kaşlarım açık bi sarı ama artık koyu sarı görünüyor :) menekşeyı hiç duymadım ama

selam kızlar M2 Beaute diye bi ürün var kullanan varmı acaba?
kaş çıkarıcı serum acayip pahallı 370 tl ama nette araştırdım yabancı kaynaklardanda ie yarıyor gibi görnüyor:10:[/B]

selam kızlar M2 Beaute diye bi ürün var kullanan varmı acaba?
kaş çıkarıcı serum acayip pahallı 370 tl ama nette araştırdım yabancı kaynaklardanda ie yarıyor gibi görnüyor:10:[/B]

benim saçımda dökülüyo saç dökülmesi için doktorun verdiği ürünleri kaşıma kullandım bi ara kaşlarımın rengi koyulaştı sıklaştı gibi ama çıkmayan yerlerde çıkmadı yineeczanede daha ucuz serumlar var ama bıktım artık bunlara para dökmekten:((((((((((((((

valla bende bıktım. enerjim ve param kaşa saça gidiyor. kaşı olan kaşsızı anlayamaz. hergün evden çıkamdan biri gelemden kaş çiz. off ben fazlasıyla bıktım. kaş ekimi düşündüm bir ara ama hala tam emin değilim. ektirenlerden memnun olmayanlarda var olanlarda. az parada değil 2,500-3000 tl arası tutuyor. hayır şöyle suda felan çıkamyan bir ürün olsa çizmeye razıyım yine. ama çok ürün aldım denedim. hepsi beklentilerimi hiç karşılamadı.
ayrıca türkiyede çok kaş ürünü yok. tabi türk kadınalrı saçlı kaşlı normalde. serum çeşitleri bile az. bi kaç markanın keçeli kalem gibi olan kaş ürünleri var kaşa sürdünmü 10 metre öteden göze çarpıyor ve kesinlikle suya dayanıklı değil ama dayanılkı olduğu söyleniyor.suda çıkmayan, el değdiği zaman çıkmayan bir ürün istiyorum artık. offffffffffffffffffffffffff
benim saçımda dökülüyo saç dökülmesi için doktorun verdiği ürünleri kaşıma kullandım bi ara kaşlarımın rengi koyulaştı sıklaştı gibi ama çıkmayan yerlerde çıkmadı yineeczanede daha ucuz serumlar var ama bıktım artık bunlara para dökmekten:((((((((((((((

Son düzenleme:
küsen kaşlara birebir iyi gelen sarımsaktır sarımsağı ikiye bölün iyice sulu olacak şekilde kaşlarınıza sürün

valla bende bıktım. enerjim ve param kaşa saça gidiyor. kaşı olan kaşsızı anlayamaz. hergün evden çıkamdan biri gelemden kaş çiz. off ben fazlasıyla bıktım. kaş ekimi düşündüm bir ara ama hala tam emin değilim. ektirenlerden memnun olmayanlarda var olanlarda. az parada değil 2,500-3000 tl arası tutuyor. hayır şöyle suda felan çıkamyan bir ürün olsa çizmeye razıyım yine. ama çok ürün aldım denedim. hepsi beklentilerimi hiç karşılamadı.
ayrıca türkiyede çok kaş ürünü yok. tabi türk kadınalrı saçlı kaşlı normalde. serum çeşitleri bile az. bi kaç markanın keçeli kalem gibi olan kaş ürünleri var kaşa sürdünmü 10 metre öteden göze çarpıyor ve kesinlikle suya dayanıklı değil ama dayanılkı olduğu söyleniyor.suda çıkmayan, el değdiği zaman çıkmayan bir ürün istiyorum artık. offffffffffffffffffffffffff

benim bahsettiğim arkadaşımında senin gibi hiç yokmuş olanda renksizmiş menekşe yağıyla kaş çıkardım dedi ama bende haerşey leke yapıyo bildiğin peynirim yani zaten benim sorunum kaşımın olmaması değil küzen yerlerde çıkmaması amabu menekşe yağını deneyebilirsin biraz yakıyomuş sürünce güneşe çıkmaman gerekir bide badem yağıyla seyreltmeni tavsiye ederim ama ben yapamıyorum renkli gözlü beyaz tenliyim herşey sorun benim için malesef.

bide bu konuda bişeyler duyarsam yazacam buraya arada bi yokla başlığı

kaşla beraber bide kirpikler seyreldi resmen yok gibi abartmıyorum rimele gelmiyo neoluyo bana yaa cidden moralimi çok bozuyo bademyağı sürüyorum ama tık yok eczanede satılan serumlardan kullanan iyi sonuç alan varsa yardımcı olun bana olmazmı:26:

Back
X