kaşlarım kepekleniyor kızlar

asigimkralime

anlam veremiyorum ......
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
1.986
1
mrb kızlar ben 23 yaşındayım ve hergün mutlaka kaşlarımda pul pul dökülmeler var yani kepekleniyor.niçin böyle oluyor anlamıyorum.saçlarımda yok.yüzümüde arada sıra dove sabun ile ara sıra nivea temizlik malzemeleriyle temizlerim.tabi hergün suyla.kaş kepeklenmesine anlam veremiyorum.Çok çirkin görüntü oluyor.lütfen yardım edin.sizde böyle bir sorun oldu mu? yada nasıl geçirebilirim.bütün bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok memnun olurum şimdiden çok teşekkür ediyorum arakadaşlar.İnşallah sizin böyle bir probleminiz olmaz.a.s.

:eek:
mrb kızlar ben 23 yaşındayım ve hergün mutlaka kaşlarımda pul pul dökülmeler var yani kepekleniyor.niçin böyle oluyor anlamıyorum.saçlarımda yok.yüzümüde arada sıra dove sabun ile ara sıra nivea temizlik malzemeleriyle temizlerim.tabi hergün suyla.kaş kepeklenmesine anlam veremiyorum.Çok çirkin görüntü oluyor.lütfen yardım edin.sizde böyle bir sorun oldu mu? yada nasıl geçirebilirim.bütün bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok memnun olurum şimdiden çok teşekkür ediyorum arakadaşlar.İnşallah sizin böyle bir probleminiz olmaz.a.s.

canım bende de vardı kaşıdığım zaman yada elimle düzeltmye kalktığmda pul pul döklydu aynen söyledğn gibi senağlama .. ama bn kaş kalemi kullanıyordumm ve toniklede silyrdum.. kaş kalemini bıraktım toniğimi de dieştrdim şuan düzeldi. loreal in bi nemlendrcsini kullanıyorum kaşlarmın üst kısmına sürüyorum kemiğe yakın olan yere nemlendrcden sürdüm gözle görlr miktarda azaldı..ayrıca dove çok kurutuyo kaşımın ortasnda kızarıklık ve döklmeler yaptı.
:çok üzgünüm:

ayrıca biyerde okumuştum kaş kepeklenmesi için

Malzemeler:

1 tatlı kaşığı jajoba yağı,
1 tatlı kaşığı buğday yağı,
1 çorba kaşığı badem yağı,
1 çay kaşığı lanolin

Hazırlanışı: Malzemeleri karıştırıp benmari usulü ateşte eritin. Karışımı saklayın. Geceleri kirpik diplerinize az miktarda sürün

suna dumankaya nın karışımıymış.bn de denicem bnu bikaç gün içnde canım gelşmlerden haberdar ederm seni

Muhtemelen yüzünü Dove'la yıkarken kaşlarına gidiyor ve kuruma oluyor. Yüzünü başka şeylerle temizle ve nemlendirici kullan. Loreal ve Nivea çok iyi bir tercih değil. Kaşlarına bepanten de sürebilirsin.

:eek:

canım bende de vardı kaşıdığım zaman yada elimle düzeltmye kalktığmda pul pul döklydu aynen söyledğn gibi senağlama .. ama bn kaş kalemi kullanıyordumm ve toniklede silyrdum.. kaş kalemini bıraktım toniğimi de dieştrdim şuan düzeldi. loreal in bi nemlendrcsini kullanıyorum kaşlarmın üst kısmına sürüyorum kemiğe yakın olan yere nemlendrcden sürdüm gözle görlr miktarda azaldı..ayrıca dove çok kurutuyo kaşımın ortasnda kızarıklık ve döklmeler yaptı.
:çok üzgünüm:

ayrıca biyerde okumuştum kaş kepeklenmesi için

Malzemeler:

1 tatlı kaşığı jajoba yağı,
1 tatlı kaşığı buğday yağı,
1 çorba kaşığı badem yağı,
1 çay kaşığı lanolin

Hazırlanışı: Malzemeleri karıştırıp benmari usulü ateşte eritin. Karışımı saklayın. Geceleri kirpik diplerinize az miktarda sürün

suna dumankaya nın karışımıymış.bn de denicem bnu bikaç gün içnde canım gelşmlerden haberdar ederm seni

teşekkür ederim canım ilgin için.kaşalarıma kaelm kullnmıyorum fakat krem sürüyorum hangi kremi kullnırsam kullnayım kepek oluyor.o karışımı denemekte fayda var canımŞeniz

Muhtemelen yüzünü Dove'la yıkarken kaşlarına gidiyor ve kuruma oluyor. Yüzünü başka şeylerle temizle ve nemlendirici kullan. Loreal ve Nivea çok iyi bir tercih değil. Kaşlarına bepanten de sürebilirsin.

canım benim öncelikle cevabın için teşekküerler.dove ile yüzümü ara sıra yıkıyorum fakat onunla yıkasamda yıkamasamda sade su şle yıkasam bile elimle dokunduğumda kepek kepek geliyor elime.nivea temizlik malzemelerini kullanıyorum memnun kaldım sen niçin menun değilsin o markadan.Şeniz

bgn dermatolojiye gittim kızlar bu öklmyle soyulmayla ilgili bana bi krem verdi. sabah akşam sürüyosun ayrıca sivlcelerin oluşumunu engelleymuşş ismini yazıcam ilacın ama yasak mı burdan yazmak die dşndüm bilmiyorumkismile

bgn dermatolojiye gittim kızlar bu öklmyle soyulmayla ilgili bana bi krem verdi. sabah akşam sürüyosun ayrıca sivlcelerin oluşumunu engelleymuşş ismini yazıcam ilacın ama yasak mı burdan yazmak die dşndüm bilmiyorumkismile

yasak değildir diye düşünüyorum CADIARZU canım çünkü her türlü kullandığımız marka isimlerini veriyoruz zaten.ve bir forumda okumuştum biri ban dermotoloğum ..... ürünü tavsiye etti diye yazıyordu.Ama nerde okudum şuan hatırlamıyorum.:umursamaz:Yine sen bilrsin canım.Ama sonuçlarını bildirirsen sevinirim olumunekankayizsmile

canım benim öncelikle cevabın için teşekküerler.dove ile yüzümü ara sıra yıkıyorum fakat onunla yıkasamda yıkamasamda sade su şle yıkasam bile elimle dokunduğumda kepek kepek geliyor elime.nivea temizlik malzemelerini kullanıyorum memnun kaldım sen niçin menun değilsin o markadan.Şeniz

Dove'la arada bir yıkasan da, Niveanın ürünleriyle de cildin kurur ve yeterince nemlenmezse kepeklenmeler kaçınılmaz olur.

Nivea'nın içerikleri hoşuma gitmiyor. Hassas bir cilde sahip olduğumdan cildime uygun değil. Market kozmetiği olduğu için yeterli ürünler olduklarını düşünmüyorum. Tabii sen memnunsan mesele yok. =)

Kızlar benimde kaşlarım gözle görülür derece de kepekleşiyordu. Golden Rose nin proteinli (içinde renkli topları olan) şeffaf rimelini kaşlarıma sürmeye başladım ve kısa bir süre sonra bu durumdan kurtuldum :) İşin garibi tamamen şans ederi buldum bunu. Kaşlarım uzun olduğu için dağlıyordu sabitleştirmek ve beslemek amacıyla kullanıyordum. Bu problemimi çözeceğini tahmin edemezdim.
:)

Bendede Oluyo O Ya Hatta anlıma doğru Bile İlerledi Artık Sinir Oluyorum
bakalım Golden rose un Rımeli Yarıcakmı İşe

kaşlarınızda sizinde diplerinde kepekleroluşuyomu beyaz kabuk gibi dökülme oluyor mu ne zamandır çekiyorum bu derdi yardımlarınızı bekliyorum :KK43:

X