Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Belki garip gelecek arkadaşlar ama benim de kaşlarım çok döküldü yani yok denecek kadar hatta kalıcı makyaj yaptıracaktım ama 2 aydır düzenli kullandığım yüz temizleme sütü biranda kaşlarımı çoğalttı :sm_confused: genelde kaş kalemiyle kaşlarımı belirginleştirim akşam yatmadan öncede temizleme sütüyle silip yatıyorum.Eğer böyle çoğalmaya devam ederlerse yakında kalem kullanmaya bile gerek kalmayacak bir deneyin isterseniz:1yes2:
Ben Tvde Duydum Bir Manken Kaslarin Koyulastirmak Icn Kas Rimeli Kullaniyomus Rimel Nasil Kirpiklerimizi Kaldiryo Kiviriyo Ya Kaslarida Kaldiriyomus Onu Soruyorum Hic Kas Rimeli Kullanan Yokmu Araniz Da Sormadan Almak Istemiyorum Alan Varsa Bilgi Aliyim Ondan Sonra Aliyim Dedim O Yuzden Canlarim Benimmmmmmmmmm
bndede dökülme oluyo banada kuaförüm yatmadan önce ortadan 2ye böldüün sarımsağı kaşlarına hafif kızarıncaya kadar sür sonra silip yat dedi henüz denemedim ama faydasını görenler biliyorum