Kaşlarım döküldü napıcamm ???

ayse35tbl

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2022
12
3
1
25
Kaşlarım 1 aydır her gün dökülüyor avuç avuç elime geliyor aşırı seyrelmiş durumda randevu bulamadığım İçin bunca zaman doktora gidemedim yarın gidicem daha önce kaşı dökülen oldu mu fikirlerinize ihtiyacım var ??

Sebepsiz dökülmez.
Stres altında mısınız, yeterli beslenmiyor musunuz?

Geçmiş olsun. Tüm tahlillerinizi sağlık ocağında bi yaptırın derim. Doktor zaten birbirinden pahalı markalar yazacaktır :) benimde kirpiklerim çok dökülüyor hatta gözümün içine dökülüyor bu daha çok sinirimi bozuyor

Tiroid teşhisi aldığımda saç ve kaş dökülmesi de yaşamıştım. Gerçi benim daha başka şikayetlerim de vardı. Mutlaka doktora gidip gerekli tahlilleri yaptırmak lazım bence.
Eğer sağlıkla ilgili bir sorun yoksa -inşallah yoktur- bazı yağlar/serumlar var onları denersiniz isterseniz.

merhabalar, bende buna benzer bir sorun yasadim. Oncelikle tabi doktora gittim gerekli test ve kontrolleri yaptirdim ama birsey cikmadi. Stres dediler en sonunda ve kaslarim cok seyrelmis ve nerdeyse yoktu, yilan yagi, badem yagi gibi yaglarla destekledim ve en onemlisi sarimsak surdum gozle gorulur bir aris oldu ama eskisi kadar olmadi. Bende aralarina kil teknigi ile microbilading yaptirdim ve kendi kasimmis gibi duruyor. Kotu bir durum biliyorum ama lutfen caninizi sikmayin, dahada strese girmeyin. Umarim onemli birseyiniz yoktur :)

Merhabalar tüm yorumlar için öncelikle teşekkür ederim hastaneye gittim tiroid testim yapıldı sorun yok.hafif demir eksikliği çıktı demir hapı kullanıyorum ayrıca solüsyon verdi kaşıma onu sürmeye başladım doktor da stres yapıyor musun diye sordu muhtemelen stresten olan bi durum,umarım en kısa sürede dökülme durur

Öncelikle teşekkür ederim yardımcı olduğunuz İçin. Sizde de kirpik dökülmesi oluyor muydu peki ve bu dökülmeler ne kadar sürdü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…