merhabalar, bende buna benzer bir sorun yasadim. Oncelikle tabi doktora gittim gerekli test ve kontrolleri yaptirdim ama birsey cikmadi. Stres dediler en sonunda ve kaslarim cok seyrelmis ve nerdeyse yoktu, yilan yagi, badem yagi gibi yaglarla destekledim ve en onemlisi sarimsak surdum gozle gorulur bir aris oldu ama eskisi kadar olmadi. Bende aralarina kil teknigi ile microbilading yaptirdim ve kendi kasimmis gibi duruyor. Kotu bir durum biliyorum ama lutfen caninizi sikmayin, dahada strese girmeyin. Umari
merhabalar, bende buna benzer bir sorun yasadim. Oncelikle tabi doktora gittim gerekli test ve kontrolleri yaptirdim ama birsey cikmadi. Stres dediler en sonunda ve kaslarim cok seyrelmis ve nerdeyse yoktu, yilan yagi, badem yagi gibi yaglarla destekledim ve en onemlisi sarimsak surdum gozle gorulur bir aris oldu ama eskisi kadar olmadi. Bende aralarina kil teknigi ile microbilading yaptirdim ve kendi kasimmis gibi duruyor. Kotu bir durum biliyorum ama lutfen caninizi sikmayin, dahada strese girmeyin. Umarim onemli birseyiniz yoktur :)