- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aşırı dagınıktı mecburdum aldırmaya :) teşekkür ederım umarım kalınlaşırrr24 yaşındayım bu yaşıma kadar bir kere bile almışlığım yok iyide almamışım hem doğal hemde seyrelme gibi bir durum yaşamadım.
ince ve düzgün hatlı kaşlarım var tabi belki dağınık ve çok kalın olsalar mecbur kalabilirdim.
böyle sorunlar yaşamamak için erken yaşta almamak gerek yoksa dökülen çok duydum.
inşallah tavsiyeler işe yararda kaşlarınız eski haline döner.
ben sarımsağı 2-3 ay filan denedımm her gun bi defa 1 saat beklettım bazen gunde iki kez. farkı gördum işe yaradı ama hem sabır lazım hemde tam istediğim kadar cok olmadı belki devam etmeliydim 3 ay daha ama sıkıldım işte. hindistan cevizi yagı onerdı bi aktar ama hiç duymadım cabuk etkisini gösterir dedi kızlardan biri kullandım işe yaradı dese gidip alcam :)benim kaslarimda eskiden gur cok guzeldi bikere incelttim ve sonra bidahada kalinlasmadilar 2 gudnru sarimsak suruyorum bakalim nolcak cok ince benimkiler
istemediğimiz yerde kıl tüy çıkar, istediğimiz yerde çıkmazzz ugrasırız cıksın diye üstelikbende hint yagi ve badem yagi deneyenlerdenim ama sonuçççççç = tabikide KAŞ KALEMI
bayaa sabır lazım anlasıldııııBenim kaslar 5 6 ayda kendine geldi öyle hemen olmuyo. Birde kuaförünuz iyi olması lazım
aşırı dagınıktı mecburdum aldırmaya :) teşekkür ederım umarım kalınlaşırrr
Evet ben 2 ay kaslarımı hiç almadan öyle dolandım çirkin çirkin :)bayaa sabır lazım anlasıldıııı
yaptıran tanıdıklarım var, bence kötü duruyo. yapmacık geliyo banaBen kalemcilerdenim fakat şu dövme olayını merak ediyorum, yaptıran var mı?
yaptıran tanıdıklarım var, bence kötü duruyo. yapmacık geliyo bana
belki yaptırdıkları yerle ilgilidir daha doğal yapan yerler vardır bilemiyorum, araştırın derim..Hiç yakından bakmadım, uzaktan da çok hoş duruyordu oysaki