• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaslarda segirme karıncalanma

Sosman

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2018
727
1.149
113
40
Son 2 3 aydır ara ara kol kaslarimda segirme ellerimde karincalanma oluyordu gün boyu devam eden karincalanmalar. Bugün norolojiye gittim çekiçle dizime kola vurdu ayağima bı aletle çekti falan reflekslerin zayıf dedi. Mr istedi EMG istedi ALS yada beyin timorunden şüpheleniyor psikolojim alt üst bilgisi olan var mı böyle şeyler yaşayan var mi

Son 2 3 aydır ara ara kol kaslarimda segirme ellerimde karincalanma oluyordu gün boyu devam eden karincalanmalar. Bugün norolojiye gittim çekiçle dizime kola vurdu ayağima bı aletle çekti falan reflekslerin zayıf dedi. Mr istedi EMG istedi ALS yada beyin timorunden şüpheleniyor psikolojim alt üst bilgisi olan var mı böyle şeyler yaşayan var mi
Benim kayınpederimde var elinde 3 parmağında karıncalanma hissisleşme oluyor hatta ağrı oluyor bastırınca. Doktor elindeki sinirlerle ilgili demişti. Ameliyat olacak. Yani öyle ciddi birşey de olmayabilir sizinkisi

Nasıl oldunuz?

Back