canım samimi yorumun için çok teşekkürler. uyarılarına dikkat edeceğim ... sevgilerimle öpüyorum..canım ben de de aynı problem var.arada bi cıkıolar.doktorun dediğine göre o bi virüs aynen uçuk gibi ve bi kere bıulastımı vücuda bi daha gitmesi zormus dönm dönm tekrar edermiş.antibiyotik kullancaksın cıktığı zamanlarda bi de temizliğine dikkat etceksin o bölgede.sıkarken de cıbanı dikkatli ol sıcratma sakın.gecmiş olsun hytm
canım benim samimi sıcak yorumun için çok teşekkürler .. gerçekten bu denli ciddi olabileceğini gösterdin bana çok sağol..sevgilerimle öpüyorum.öncelikle geçmiş olsun canım allah sabır versin aynı rahatsızlığı benim kardeşim epeydir çekiyodu bi ara dr iltihaplı bölgeyi kesip temizledi tekrarladı bir ay önce ben izindeyken tam senin dediğin yerde 6 tane koca koca çıbanlar çıktı bu seferde kuvvetli antibiyotik ve bi çok ilaç verdi allaha şükür kurumaya başladı benim kardeşimin lenf bezleri çok çalıştığı için oluyormuş ama o kadar çok çektiki anlatamam sabahın altısına kadar ağrı ve sancı çekiyodu umarım sende en kısa zamanda kurtulursun en kısa zamnada dr git geç kalma ne rahatsızlığın varsa öğren rahat et bence biran önce
canım benim samimi sıcak yorumun için çok teşekkürler .. gerçekten bu denli ciddi olabileceğini gösterdin bana çok sağol..sevgilerimle öpüyorum.
kızlar cıdden bu sorun bendede var ve napıcamı bılmıorm aslında cılt doktoruna gıtmek ıstıyorum ama cokta utanıyorum
canım bende yayılmasından cok korkuyorum cunku yavas yavas baska yerlerımdede cıktı sen acaba hangı doktora gıttın ıstersen bana ozelden mesajla atabılırsın zahmet olmassa canım.bıde ızlerı falan kalıomu acaba cıdden 2 ay gıbı bır surede gecıomu:26:Aynı şeyi bn 5 senedir yaşıyorum. Yüzdeki sivilcelere verilen ilaçtan vrdi doktor. Dermotoloğa git hemen. Benim tüm vücuduma yayılmıştı. 2 aydan beri tedavi görüyorum ve şuan geçmeye başladı. Sıkı bir tedavi görürsen geçecektir. Ama mutlaka dermotolog olsun gittiğin doktor ve kesin çözüm iste. Cildiyeciler seni sallamıyor, başından savıyor, sonra tüm vücudunda çıkıyor. Benm gitmediğim doktor-hastane kalmamıştı. İhmal etme. O ağrıyı acıyı sıkıntıyı çok iyi bilirim. Şimdi nasıl rahatladım anlatamam sana.