Kask altnda kan Kan banlar

HNDN77

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2009
34
0
merhaba arkadaşlar.. benim derdim bacak aralarımda çıkan kökü kocaman , bazen uç veren bazen vermeyen büyük sivilceler... çıban da denilebilir... sıkmadan rahatlayamıyorum . orada simsiyah bir leke kalıyor ve şişliğide gitmiyor. cildiyeye gittiğimde doktora söyledim ve her 100 kadının 90 ında olduğunu söyledi ve bir krem verdi. ama çare olmadı sürekli çıkıyor lütfen yaşayan yada bilgisi olan varsa yazsın. sevgilerimle...

öncelikle geçmiş olsun canım allah sabır versin aynı rahatsızlığı benim kardeşim epeydir çekiyodu bi ara dr iltihaplı bölgeyi kesip temizledi tekrarladı bir ay önce ben izindeyken tam senin dediğin yerde 6 tane koca koca çıbanlar çıktı bu seferde kuvvetli antibiyotik ve bi çok ilaç verdi allaha şükür kurumaya başladı benim kardeşimin lenf bezleri çok çalıştığı için oluyormuş ama o kadar çok çektiki anlatamam sabahın altısına kadar ağrı ve sancı çekiyodu umarım sende en kısa zamanda kurtulursun en kısa zamnada dr git geç kalma ne rahatsızlığın varsa öğren rahat et bence biran önce

canım ben de de aynı problem var.arada bi cıkıolar.doktorun dediğine göre o bi virüs aynen uçuk gibi ve bi kere bıulastımı vücuda bi daha gitmesi zormus dönm dönm tekrar edermiş.antibiyotik kullancaksın cıktığı zamanlarda bi de temizliğine dikkat etceksin o bölgede.sıkarken de cıbanı dikkatli ol sıcratma sakın.gecmiş olsun hytm

canım ben de de aynı problem var.arada bi cıkıolar.doktorun dediğine göre o bi virüs aynen uçuk gibi ve bi kere bıulastımı vücuda bi daha gitmesi zormus dönm dönm tekrar edermiş.antibiyotik kullancaksın cıktığı zamanlarda bi de temizliğine dikkat etceksin o bölgede.sıkarken de cıbanı dikkatli ol sıcratma sakın.gecmiş olsun hytm
canım samimi yorumun için çok teşekkürler. uyarılarına dikkat edeceğim ... sevgilerimle öpüyorum..

öncelikle geçmiş olsun canım allah sabır versin aynı rahatsızlığı benim kardeşim epeydir çekiyodu bi ara dr iltihaplı bölgeyi kesip temizledi tekrarladı bir ay önce ben izindeyken tam senin dediğin yerde 6 tane koca koca çıbanlar çıktı bu seferde kuvvetli antibiyotik ve bi çok ilaç verdi allaha şükür kurumaya başladı benim kardeşimin lenf bezleri çok çalıştığı için oluyormuş ama o kadar çok çektiki anlatamam sabahın altısına kadar ağrı ve sancı çekiyodu umarım sende en kısa zamanda kurtulursun en kısa zamnada dr git geç kalma ne rahatsızlığın varsa öğren rahat et bence biran önce
canım benim samimi sıcak yorumun için çok teşekkürler .. gerçekten bu denli ciddi olabileceğini gösterdin bana çok sağol..sevgilerimle öpüyorum.

Arkadaşımda da varmış aynı sorun...5 yıldır zaman zaman çıkıoyrmuş...dr krem fln vermiş...çok ta acılı diyor...bir de çamaşırının lastik kısmı gelip te sıkmayacakmış.Sıkı olmayacakmış çamaşırın yani...ben de böyle duymuştum...ama önemli değil demiş sanırım dr...geçmiş olsun cnm...

canım benim samimi sıcak yorumun için çok teşekkürler .. gerçekten bu denli ciddi olabileceğini gösterdin bana çok sağol..sevgilerimle öpüyorum.

SENDE SAĞOL CANIMCIM BİRBİRİMİZE FAYDAMIZ DOKUNUYORSA UZAKTAN BİLE NE MUTLU BİZLERE SENİ ÇOOOOOOK ÖPTÜM VE KOCAMAN KUCAKLIYORUM SEVGİLERİN EN GÜZELİ SENİNLE OLSUN:1hug:

kızlar cıdden bu sorun bendede var ve napıcamı bılmıorm aslında cılt doktoruna gıtmek ıstıyorum ama cokta utanıyorum:KK43:

Aynı şeyi bn 5 senedir yaşıyorum. Yüzdeki sivilcelere verilen ilaçtan vrdi doktor. Dermotoloğa git hemen. Benim tüm vücuduma yayılmıştı. 2 aydan beri tedavi görüyorum ve şuan geçmeye başladı. Sıkı bir tedavi görürsen geçecektir. Ama mutlaka dermotolog olsun gittiğin doktor ve kesin çözüm iste. Cildiyeciler seni sallamıyor, başından savıyor, sonra tüm vücudunda çıkıyor. Benm gitmediğim doktor-hastane kalmamıştı. İhmal etme. O ağrıyı acıyı sıkıntıyı çok iyi bilirim. Şimdi nasıl rahatladım anlatamam sana.

kızlar cıdden bu sorun bendede var ve napıcamı bılmıorm aslında cılt doktoruna gıtmek ıstıyorum ama cokta utanıyorum:KK43:

Niye utanıyorsun? Utanılacak hiç birşey yok kuzum, onlar sallamıyorlar bile o kadar alışkın ve profesyonellerki.. Hiç çekinme, sağlık bu.

Aynı şeyi bn 5 senedir yaşıyorum. Yüzdeki sivilcelere verilen ilaçtan vrdi doktor. Dermotoloğa git hemen. Benim tüm vücuduma yayılmıştı. 2 aydan beri tedavi görüyorum ve şuan geçmeye başladı. Sıkı bir tedavi görürsen geçecektir. Ama mutlaka dermotolog olsun gittiğin doktor ve kesin çözüm iste. Cildiyeciler seni sallamıyor, başından savıyor, sonra tüm vücudunda çıkıyor. Benm gitmediğim doktor-hastane kalmamıştı. İhmal etme. O ağrıyı acıyı sıkıntıyı çok iyi bilirim. Şimdi nasıl rahatladım anlatamam sana.
canım bende yayılmasından cok korkuyorum cunku yavas yavas baska yerlerımdede cıktı sen acaba hangı doktora gıttın ıstersen bana ozelden mesajla atabılırsın zahmet olmassa canım.bıde ızlerı falan kalıomu acaba cıdden 2 ay gıbı bır surede gecıomu:26:

arkadaşlar benim eşimdede böyle çıban türü bezeler çıkıyo cildiyeye gitmiştik dr terbezi iltihapı demişti geçmiyo neyapsak bilemedik yara çıkmaaya başlayınca yatağa düşüyo resmen ateşi çıkıyo halsizlikten yemek bile yiyemiyo o kadar yani sancısıda cabası bende onla aynı acıyı yaşıyorum resmen,sade lokumun içini açıp yani ortadan kesip bol pamukla lokumu yaraya koyuyoruz akşamdan sabaha lokum çekiyo irini boşaltıyo denemeyin biz anlayamadık çıbanmı terbezi iltihabımı dr gitmiyo bi ark söylemiş oda yapıyo valla nebiliyim bizimki farklı olabilir o yüzden denemeye kalkanları uyarıyım o yara boşalınca delik oluşuyo deride sizdede oluyomu bilmem çıbanmı değilmi nasıl anlaşılır..

bnde boyle bır başlığı jınekolojıde açmıştım..

bende 2 aydır oldu bu..özellıkle adet dönemınde şişiyor..bıtınce ınıyor ve kırmızı ızle bır duyarlılık kalıyor..

bır arkadaş sağolsun annesının jınekoloğuna sordurtmuş; dr. "adet döneminde kan bırıkmesı olursa damarlarda hepsı akmazsa damarda şişlik olur,sıcak suyla kompres yapsın" demiş..

bende bırde trıglıserıd yukseklığı vardı bır dönem..kandakı o yağ çeşidi arttığında dmarlarda tıkanıklık oluşurmuş..nette araştırmıştım ben..doktorun söyledıklerıyle uyuşuyor benım durumumda..benımkı zaten çıban gıbı değil..ama acısı fena..

o nedenle karacığer değerlerınıze bır baktırın arkadaşlar..dahiliyeye görunmekte fayda var..geçmiş olsun hepimize..:nazar:

X