Kasiyerden holanyorum, taktik verir misiniz?

duffy sımdı resmıne baktım guzelım sen saka maka baya baya guzelsın
tavlayabılmen sanıye meselesıyken neden gunlere böldün anlamadım ben senı
yapacagın bır ıkı hareket, erkek tavlamaktan kolay ne var kı
hadı ben tavlıyorum da elde tutamıyorum, senın de hızlıca tavlayabılmen lazım guzel kızsın

sana mı cevap verıcem? söyle bır daha ne demıstın ? laelaelaelaelae

boşver unut gitsin benimki sadece bir fikirdi
işe yaramayacağını biliyordum zaten
sen böle devam et kolonyacım hiç bozma kendini -tatlicadiarzu-

aha akıl da mı verırmiş, aman da aman :) kaydirigubbakcemile2 yerler senı yerler yerler şirin şey

Anasınıfındaki bebeler bile daha bilinçli,aklı başında.
Pes doğrusu ... sengözlerimebaksanab

kolonya neden yorumumu komik buldun sana çok uzak bir davranış değilki...yada bize kendini yanlış tanıttın sevgilinin kankisine olduğu gibi lülülülülülü

umarım bir erkek okumuyordur bu sayfaları.
tavlamak,sarkmak vs.:1ninca:
devir pek değişmiş behh:umursamaz:

of bu kolonya erkek değilse eğer...................................

en iyi yollardan biri sürekli bişeylerin yerini sorup bulamadığım ayağıyla onun göstermesini sağlamak böylelikle kısada olsa konuşma fırsatı elinize geçecek ismini falan sorarsınız oda buna kayıtsız kalmaz ilginizi farkeder meraketmeyin bizimde kızlara çok öyle kağıtla tel nosu atıyorlardı kasa üstüne ama bu bayana yakışmaz bence:umursamaz:

cnm benm ya gerçekler birşeyler hissettiğine eminmisin.seninde söylediğin gibi uzun zamandır ilişkinin olmaması ve başkalarını sevgilisi ile görmen yani onlara heveslenmen seni böle bi yola itiyor olmasın.şöle yap böle yap die sana akıl vermicem ama bence çok ii düşün.yabni sakın boşlukta olduğun için yada sırf ilişkim var benmde demek için böle şeyler deneme sonunda sen üzülürsünemin ol doğru zaman geldiğinde mutlaka bvuluyo seni hayatına girecek kişi yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…