kasıntıııııııııı

poyrazefem

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2013
15
0
0
Ankara
kızlar merhaba benım br sorunum var ama ne yapacagımı bılemıyorum

hamıleyım hamıle olmadan oncede vardı sımdı bıraz azdı

bacak aralarım apıs arasımı dıyorlar ne orası cok kasınıyor acayıp kasıya kasıya bazen yara oluyor pısık gıbı

kılomda var bacaklar yakın bırbırıne ah bu tonbıslık her seyde basa bele

tayt gıyınıyorum pantolonların altına bu sefer terlıo gene kasıntı oluyor ne yapcam yaaaaa

doktora gıtsem ne dıyecem bılemıyorum bır akıl verın ne olurrr

mantar olmuş olabilir. çok temiz olsun diye devamlı sabunlanıyorsan çok zararlı, yararlı bakterileri öldürüp mantar oluşumuna sebebiyet verirsin. Eski usül bir yöntem olarak sirke ile silebilirsin. bu 1 hafta içerisinde çözüm getirir. Doktoruna danışırsan da hamilelikte kullanılabilecek ilaçlardan verir ki bu anında çözüm getirir. akşam kullanırsın sabaha rahatlamış olursun. geçmiş olsun.

ben hamile değilim ama benimde vajinamda aşırı kaşıntı ve yanma var özelliklede banyodan sonra sabun ve genital jel kullanıyorum ama sirkeyi hiç duymadm nasıl kullanılıyr cvp verirmisiniz

ben hamile değilim ama benimde vajinamda aşırı kaşıntı ve yanma var özelliklede banyodan sonra sabun ve genital jel kullanıyorum ama sirkeyi hiç duymadm nasıl kullanılıyr cvp verirmisiniz

Sabunla sakın yıkama o bölgeni çok zararlı. Genital jel ben de kullanıyorum doktorlar da öneriyo onda bi mahsur yok tabi ki vajinanın içini yıkamamak kaydıyla. Sadece yüzeysel yıkamak gerek ve her zaman pamuklu iç çamaşırı giy. Duştan sonra mutlaka genital bölgeni kurula alışkanlık haline gelsin bu. Benim duştan çıkınca ilk yaptığım şey peçeteyle orayı kurulamaktır.

Sirke konusuna gelince genellikle sirkeyle suyu kaynatıp sabah akşam bu suyla yıka genital bölgeni derler ama ben direk bi pamuğa sirke döküp genital bölgemi siliyorum kaşıntım olunca gerçekten çok rahatlatıyo ve bi zararını görmedim. Ama mutlaka doktora gitmeni önenirim mantarın ilerlemeden kurutucak ilaçlar versin sonra yaraya dönüşebilirmiş doktorum öyle demişti.

çok sağol cnm cvbn için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…