• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaşıntı uyuyamıyorum

SAKIN SU DEĞDİRMEYİN
sanki suyla yıkayınca iyi gibi gelecek ama DEĞİL
yıllarca mantar oldum, okula bile gidemediğim günler oldu

pamuklu ve yüksek sıcaklıkta ütülenmiş çamaşır giyeceksiniz normal günlerde.
günlük ped kullanılmayacak
orasının içini yıkamamanız lazım iyi bakterileri öldürüyosunuz
terramycin krem kaşıntıya iyi gelir doktorunuza danışın.
mantar enfeksiyonu geçirirken iç çamaşırı giymeyin.
oraya temas etmeyen kıyafet giyin. (etek gibi)
prebiyotik yoğurt yiyin.

Ayy ablamın böyle bi rahatsızlığı war üstelik nedenini çözemiyorlar o anestolle çözüm buldu adetlide olsa yıkayıp kurulayıp anestol sürüyo baya idare edio onu çok kötü geçmiş olsun :KK43:

Kendim için kullandığım ve rahat ettiğim tek çare
Protex sabun ile ile yıka ılık su ile sıvı sabun olsun

Sonra kurula ve pamuk a az batican sür güzelce sil

Sonra travacort sür temiz çamaşır giy günde 1 kere yap ben faydasını gördüm

Valla arkadaslar sayenizde bir guzel bilgilendim bende. Önerileriniz cok guzel. ozgurruzgar ozgurruzgar isine yarar mi bilemiyorum ama adetliyken Tampon kullansan nasil olur nemi biraz azaltmis olmaz misin? Sonra gereken bakimi yaparsin. :)

patates yemeyi kesin kaşınanlara söylüyorum..bu tehşiş benden size :) doktora gitseniz anlamaz yazın gidersiniz polen der bahar gidersiniz kanarya otu alerjisi der kışın gidersiniz aa gül hastası der..patates son 2 yıldır kaşıntı yapıyor tarımsal ilaçlar ve gübreleme yöntemlerinden dolayı..patates yersiniz 5 gün sonra kaşıntı başlar ama siz diyelim yarın kaşındıgınız dünde patates yemediniz siz dün ben ne yedim kaşınıyorum die düşünürsünüz ama 5 gün önceki patatesin etkiledigini bilemezsiniz..kaşınanlar patatesi 1 ay kesin hiç yemesin 1 tane bile kaşıntı ne durumda bilgi yazsın ..eger patates ise kaşıntısı özel bir sabun önerecem size dogal..

Back
X