Kaşıntı lütfen yardım

sweetgirlcandy

Özlerden sweet 😂
Pro Üye
Anneler Kulübü
2 Ağustos 2013
35.999
112.230
798
Günaydın KK nın değerli üyeleri 🤗
Vajinamda kaşıntı var sürekli. Vajina değil aslında afedersiniz dudak kısımlarında içte, üretrada (idrar çıkış deliği) dönem dönem şiddetli kaşıntı oluyor. Böyle tatlı tatlı. Travazol krem kullanıyorum. Oceral diye bir sprey var ama onu arada sırada yarım yamalak sıkabiliyorum. Günlük ped sadece yumurtlama günlerinde akıntı fazla olduğunda dışarı çıktığımda kullanıyorum. Mantar mı acaba? Kaşıntı dışında başka şikayetim yok. İç dudaklar hafif kırmızı ve çok az pütürlük var ben kendimi bildim bileli. Netten baktığımda mantar fotolarına benzemiyor. Doktora gitmeye çekiniyorum alttan muayene ediliyor mu mantar olup olmadığına bakmak için. Tahlille falan anlaşılıyor mu?

Mantarın çeşitleri var eğer kimyasallarla yıkıyorsan veya temizliğine dikkat etmiyorsan akıntın fazla oluyorsa nemli kaldığı için olabilir eğer sık sık tekrarlıyorsa kronik olmuş olabilir maalesef çok pis birşey mantar senelerce çektim pamuklu çamaşır giymeye dikkat edin sürekli değiştirin ve tedavisine başlayın travazol krem bir süre kullandıktan sonra alışkanlık yapıyor bence geciktirmeyin bir doktora gidin

Mantarın çeşitleri var eğer kimyasallarla yıkıyorsan veya temizliğine dikkat etmiyorsan akıntın fazla oluyorsa nemli kaldığı için olabilir eğer sık sık tekrarlıyorsa kronik olmuş olabilir maalesef çok pis birşey mantar senelerce çektim pamuklu çamaşır giymeye dikkat edin sürekli değiştirin ve tedavisine başlayın travazol krem bir süre kullandıktan sonra alışkanlık yapıyor bence geciktirmeyin bir doktora gidin
Kimyasallarla yıkamam. Sürekli iç çamaşırı değiştiririm ufak bir ıslaklıkta bile. Yani sadece kaşıntı mantar belirtisi mi? Bir de kan tahlilinde falan çıkıyor mu mantar olduğu?

Tamam denerim hemen. Kaç dakika kaynatmam gerekiyor peki yoksa önemli değil mi süresi?
3 bardak suya bir tutam atın. 10 dk kaynasın. Dikkat edin kendinizi yakmayın faraş gibi bişeye koyup çömelin belinize bi çarşaf vs. Sarın buhar kalsın içinde. Aynısı ablamda oldu bendeydi ablam hemen yaptım cok rahatlattı dedi.

3 bardak suya bir tutam atın. 10 dk kaynasın. Dikkat edin kendinizi yakmayın faraş gibi bişeye koyup çömelin belinize bi çarşaf vs. Sarın buhar kalsın içinde. Aynısı ablamda oldu bendeydi ablam hemen yaptım cok rahatlattı dedi.
Anladım tamamdır çok teşekkür ederim 🙏🏻

Back