Kasinmaktan kafayı yicem başına gelen varmı acil yardım :(((

Duş yüz kere aldım yaklaşık 15 gündür çekiyorum bu derdi ya gerçekten git gide yayilarak kasinmalar artıyor kendimı sıkıyorum kasimamak için yoksa yara oluyo ne yapcam bilmiyorum sirke de fayda etmedi ama kurudukca sürmeye devam ediyorum allahım sen sabır ver alkol nerden buluyum canım ya çok zor

çok fazla oldu yorumlarım sanki ama paylaşmak istiyorum duş almayın kaşınan deri iyileştilrmediği sürece sürekli banyo ettikçe mukoza dengesi bozulur hele sıcak suyla hiç almayın daha çok kaşındırır su kaşntıyı yayıyo yani .ama hiç el vurmadan buz gbi suyun altına kolunuzu bacagınızı tutabilrsinz o ayrı sabun lif bunlara hiç el sürmeyin .ben bunlara dikkat ederek iyileştm

Kasidiginiz yer aninda kabariyorsa, urtiker olmussunuzdur. Gecmisler olsun. Buz surun kasinan yerlerinize. Ve doktora iyi bir ilac yazdirin.

çok fazla oldu yorumlarım sanki ama paylaşmak istiyorum duş almayın kaşınan deri iyileştilrmediği sürece sürekli banyo ettikçe mukoza dengesi bozulur hele sıcak suyla hiç almayın daha çok kaşındırır su kaşntıyı yayıyo yani .ama hiç el vurmadan buz gbi suyun altına kolunuzu bacagınızı tutabilrsinz o ayrı sabun lif bunlara hiç el sürmeyin .ben bunlara dikkat ederek iyileştm
Ya sizin başınızdan geçtimi sorma bn sıcak banyo da bi kaşıntı başladı keseyle bacaklarimı mahvettim suan kasimayim diye zor tutuyorum daha yeni evliyim kil tüy yüzünden rezil ettim vücudumu şimdi soğuk dusa girip çıkcam canım başka bişey denedin mi bn çok zor durumdayım ya

Kasidiginiz yer aninda kabariyorsa, urtiker olmussunuzdur. Gecmisler olsun. Buz surun kasinan yerlerinize. Ve doktora iyi bir ilac yazdirin.
Canim tatil bitse cildiyeye gitcem aynen kaşınan yer kabarciklarla doluyor bi anda bu urtiker internetten arastiriyim lazerden mi oldum sebebı ne acaba

Canim tatil bitse cildiyeye gitcem aynen kaşınan yer kabarciklarla doluyor bi anda bu urtiker internetten arastiriyim lazerden mi oldum sebebı ne acaba
Hersey sebep olabiliyor urtikere. Doktorlar cogunlukla psikolojik diyor ama siz mutlaka alerji testi yaptirin.

Hersey sebep olabiliyor urtikere. Doktorlar cogunlukla psikolojik diyor ama siz mutlaka alerji testi yaptirin.
Urtiker değil canım ya baktım şimdi internetden başka bişe ama lazerden mikrop mu kaptım ki tüylerimi orda onların makinesiyle kisaltmislardi

herkes bişi yazıyor ama ,sebebi belli olmayan bir durum daha çok tahrişe yol açma ,bişi sürüp ,
jel şeklinde buz paketleri var ,dondurup onlardan kaşınan yerlere koyarsanız bir süre rahatlatır sizi ,
alerjide olabilir ,mikrop kaptıysanız ,mantar egzama türevi de olabilir ,en iyisi ya acile tekrar gidin ya da cuma c.tesi çalışan özel hastaneler var onları bir araştırın derim

Kaşıntı kötüdür bilirim ,çok geçmiş olsun şimdiden

Eşinize söyleyin, siz farkında olmadığınız anlarda buz gibi su atsın size.
Günde 4-5 defa tekrarlayın, şok etkisiyle geçici de olsa kaşıntıya çözüm oluyor.
Geçmiş olsun.

Back
X