• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kaşınma ve saçkıran

esranisaxxx

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2013
1
0
6
İstanbul
iki konum var biri genital bölgemde aşırı kaşınma var diğeri de saçımın arkasında ensemde yumurta büyüklüğünde saç dökülmesi oldu ne zaman döküldü bilmiyorum ensemde olduğu için göremedim arkadaşım uyardı öyle farkettim şuan saçım alttan çıkıyor ama korkum başka yerlere de sıçrar mı ne yapmam ne kullanmam gerekiyor. bende yanı vücudumda aşırı yorgunluk var
yardım rica ediyorum

iki konum var biri genital bölgemde aşırı kaşınma var diğeri de saçımın arkasında ensemde yumurta büyüklüğünde saç dökülmesi oldu ne zaman döküldü bilmiyorum ensemde olduğu için göremedim arkadaşım uyardı öyle farkettim şuan saçım alttan çıkıyor ama korkum başka yerlere de sıçrar mı ne yapmam ne kullanmam gerekiyor. bende yanı vücudumda aşırı yorgunluk var
yardım rica ediyorum

geçmiş olsun bende de aynı sorun var tam saçımın tepesinde bozuk para büyüklüğünde açılma oldu resmen kel başka yerde yok şimdilik 1 hafta oldu fark edeli ve genital bölgemle kasığımda da boşluklar var kafayı yemek üzereyim konu açtım ama yazan olmadı bende öğrenmek istiyorum ten teması ile geçermi evliyim ve küçük çocuğum var Allahım şifa versin bizlere çok korkuyorum ve korkuma birde eşime yavruma geçermi eklendi :(

her gün 1 diş sarımsağı alacak, üzerinde minik minik çentikler açacak (öz suyunun daha iyi dışarı çıkması için) sonra bunu bir güzel saçın döküldüğü bölgeye sert bir şekilde, o bölgeyi tahriş edercesine süreceksiniz. Öyle ki, sürerken gözünüzden yaş gelebilir. Aldırmayın, dayanın. Bu işlemi 10 gün kadar yaptıktan sonra o bölgede (hemen olmasa bile 2-3 hafta içinde) minik minik tüylenmelerin başladığını göreceksiniz.

ben dojtora gıttım aynısı benım ensemın yukarısında oldu kuafor fark ettı.sadece derının altından 1 kere ıgne vurdu sonra hemen cıktı.baska yerlere sıcrayıp sıcramadıgınıda denetleyeceksın sureklı.

Back