Kaşiniyorummmm

cemrenaz06

fıstık gibiyim
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2007
323
2
kızlar ben hamileyim 5 aylık ama benim bir sorunum var ben çok kaşınıyorum ya lütfen bilen varsa bana yazarmısın hamilelikde olurmuş diyolar alarjik diyolar çatlıyosundur diyolar ama ben bu kaşıntıdan nasıl kurtulurum onu diyen yokk kaşımaktan yara oldu vüğcudum yardım lütfen bilen varsa öpüyorum sizi şimdiden teşekkürlerkafamçokkarıştı

canım kasıntı bu kadar erken baslamaz kı henuz 5 aylıkmıssın..benım 7 ay bıttı henuz kasıntım olmadı..tavsıyem bu aylardan ıtıbaren catlak onleyıcı yada vazelın surmen karnına.

umarım yardımcı olabılmısımdır.......

ayyyy evet yaaa 17+6 haftalığım geceleri kaşıntıdan uyuyamıyorum yaaa, sadece karnımda da değil üstelik kafama takıldıkça sanki her yerim kaşınıyo Çok üzgünüm çoook

bende yorum yazmak istiyorum...

evet hamileleikden derileriniz genişlediği için kaşıntılarınız oluyorr...ay bide sert deriniz varsa bence daha çok kaşındırır demi..ayy bende sert deriliyimdir sıkıdır etim yanii bende kesin hamile kalınca kaşınacam hart hart...

canım benim hamişliğimde 3 ay yeni bitti daha 1 haftadır ben de kaşınıyorum. En çok göbeğim ve göğüslerim. Badem yağı aldım ben doktorum önerdi onu sürmeye başladım ama biraz da psikolojik ve alerjik bişey olduğunu düşünüyorum. Hormonal değişiklikler oluyor sanırım vücudumuzda ve vücudumuz buna bir reaksiyon gösteriyor. Çünkü hadi göbeğimiz çıkıyor diye kaşınıyor diyelim o zaman diğer yerler neden kaşınsın dimi. ki daha benim 3 aylık çok erken değilmi göbek çıkması için.

saolun kızlar ya vallahi içim rahatladı uyuz olduğumu düşünmeye başlamıştım demekki tek kaşınan ben değilim ben biraz 5 aylık olmama rağman fazla geliştim

cemreee canım geçmiş olsun aynı sprun kız kardeşimde de vardı.oda senin gibi 5 aylık hamile doktora gitti krem verdi geçti çatlaktan ziyade farklı bişey bu.çatlak için lierac diye bir krem var boynerde ve tekin acarda satılıyor çok faydalı benim doktorum onu önerdi sende al günde 1 kere sürmen yeterli...

cemreeeeeeeeeeeeeeeee kız sen 5 aylıkmı oldunnnnnnnnn allah sana bağışlasın bebeniiiii ayyyyyy şaka gibiiii

canım kayısı ve badem yağı kullanman hem zararsız,hem kaşıntını azaltır hem de çatlakların oluşması engeller...hayırlı akşamlar herkese....

Kayısı yağı muhteşem kokan bir yağ,ama müthiş kurutuyor cildi o açıdan pek tavsiye etmem,badem yağı da kıllanma yapıyor diyorlar.En iyisi iyice arştırmak bu yağ konusunu .Henüz bende karar veremedim ne kullanacağıma.Kaşıntılar başlamadan karar versem iyi olacak.

hiçbi yağ ciltte kurumaya neden olmaz ilk defa duydum yağın kuruma yaptığını..ilaç ya da kozmatik kullanmaktan daima iyidir ve ayrıca dr tavsiyesidir bu:)

benim de kaşıntı oldu ama çatlak yok.alerji olmuş olabilir benim halk arasında isilik denen bişey olmuştu geçti.ben bebek yağı kullanıyorum ve memnunum.

cemreeeeeeeeeeeeeeeee kız sen 5 aylıkmı oldunnnnnnnnn allah sana bağışlasın bebeniiiii ayyyyyy şaka gibiiii
evet ya sevocum 5 ay oldu hatta bu hafta sonu 5,5 aylık oluyor tatlık allah en kısa zamanda sanada versin inşalah canım öpüyorum seni kendine ii bak...Şeniz

kızlar günaydınnnnnnnnnnnn
bende 20+5 günlük hamişimmm
benim karnım ve yanlarımm artık soyuluyo gibi oluyor ve dediğiz
gibi çok kaşınıyor.dr bana bebe yağı kullanmamı söyledii
anca onu sürünce biraz rahatlıyorum valla.
tavsiye ederim (janson babay bebe yağı)

bende 3 aylığım bebe yağına başladım göbeğimde ve bacaklarımda kaşıntı var benimde bebe yağı işe yarıyor ama Yanlız nemli cilde uygulayın daha kolay emiliyo badem yağıdı duydum bende ama kıl köklerini beslediğinide duydum kuzenim kirpiklerine sürerdi uzasın diye bebe yağının yetmediği yerde değişik alternatifler araştırıyorum vazelin de iyi geliyomuş ama bana şimdilik bebe yağı yetiyor ilerki aylarda vazelinede başlayacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…