kaşımdaki ben

xixxsxxixll

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2007
40
0
Arkadaşlar merhaba,benim kaşımın başlangın yerinin üstünde 4mm kadar et beni var onu aldırmak istiyorum ama kaş sınırları içinde olduğundan kaş kaybından korkuyorum,et benleri sadece kesilerek dikişsiz alınırmı? dikiş benin 1-2 mm ötesinden atılıyor diye duydum doğrumu? aldırmak istiyorum ama kaşlarımın başlangıç kısmındaki kaşlarımı kaybedersem kaşlarımın şekli bozulacak ve çirkin olacak acaba şimdi aldırmayıp biraz daha büyürsemi aldırsam bilemedim... et beni aldırma(özellikler yüz ve kaş bölgesinden)
tecrübeleri olan varsa bana yardımcı olabilirmi ? lütfen

bu konuda tecrübesi olan çok fazla yoktur da o yüzden yanıt veren olmuyordur.Ben de senin durumundayım hatta benim benim kaşımın alt bölgesine gelen yerde ve içinde yani benim kaş kaybım daha fazla olacak. bu konuda araştırma yapıyorum bir şeyler öğrenirsem paylaşırım

cevap verdiğin için saol...benim benimde kaşımın başlangıç yerinin biraz üstünde ama malesef kaşımın içinde kalıyor yani sadece benin üst tarafında kaş yok sağ solu ve alt kısmı hep kaş o yüzden çok korkuyorum aldırdığımda görüntü kötü olur diye...senin benin kaşının tam neresinde? büyük mü?...bende araştırıyorum 3 çeşit yol varmış,lazerle alma,dondurarak (sıvı nitrojenle) bide kesip dikiş atıyorlar...ben kaşta olduğu için hangi yöntem daha iyi olur acaba?...sende bişeyler öğrendiğinde benimle paylaşırsan sevinirim

benim gözümün cevresinde et benleri vardı ege ünv. hastahanesindeki dermatoloji doktoru bana aldara diye bi krem yazmıştı 3 sene önce bütün et benleri geçti çok etkili bir ilaçtı. yanlış hatırlamıyorsam uzman doktor yazınca ssk karşılıyordu. normalde 115 tl ciyarında bir fiyatı vardı

Sakın daha fazla büyümesini bekleme. Daha fazlabüyüyünce aldırırsan hem daha fazla iz kalır hem de daha fazla yer gider kaşından. İyi bir plastik cerraha daha fazla büyümeden aldır bence.

benim gözümün cevresinde et benleri vardı ege ünv. hastahanesindeki dermatoloji doktoru bana aldara diye bi krem yazmıştı 3 sene önce bütün et benleri geçti çok etkili bir ilaçtı. yanlış hatırlamıyorsam uzman doktor yazınca ssk karşılıyordu. normalde 115 tl ciyarında bir fiyatı vardı

Aldara diye bi ilaç mı? Daha önce et benlerini geçiren bir ilaç duymamıştım. Sadece cerrahi yolla ya da ilaçla dondurarak alındığını sanıyordum. İnşallah öyle bir şey vardır.

bende duymamıştım,netten baktım o ilacı siğiller için kullanıyorlarmış, belki küçücük et benlerinide geçirir ama benimki 4mm var...:KK43:

Arkadaşlar nihayet benimi aldırdım hiç korkulacak bişey yokmuş kaşımda zarar görmedi şuan hala dikişlerim duruyor ve iz kalmayacak gibi duruyor çok mutlu oldum aldırmak isteyen hiç düşünmesin çünkü benli dolaşmaya değmez,herkese tavsiye ederima.s

Arkadaşlar nihayet benimi aldırdım hiç korkulacak bişey yokmuş kaşımda zarar görmedi şuan hala dikişlerim duruyor ve iz kalmayacak gibi duruyor çok mutlu oldum aldırmak isteyen hiç düşünmesin çünkü benli dolaşmaya değmez,herkese tavsiye ederima.s

Geçmiş olsun sonunda kurtulmana sevindim.Ama benim ki aldırabileceğim bir yerde değil tam kaşımın içinde seninki anladığım kadarıyla kaşın dışında kalıyormuş.Tekrar geçmiş olsun

Tşk.ler Pandora2.. benim ben kaşımın dışında değildi içindeydi sadece üst kısmında kıl yoktu daha doğrusu ben şekil vermek için alıyordum..bence eğer benin büyükse ve seni rahatsız ediyorsa bir estetik cerraha danış derim çünkü beni kesip kenardaki etleri kıldan ince bir iplikle birleştirdi doktor yani açılma falan fazla olmadı bende bu kadar basit olduğunu bilmiyordum sanada tavsiye ederim

1 ay önce çenemdeki ve yüzümdeki küçük et benleri aldırdım. plastik cerrahi doktoru aldı, lokal işlem ile alıyor. benin altına etrafına bi kaç kere uyuşması için iğne yaptı. sadece o acıtıyor, işlemden sonra çok acı olmadı.
3 gün önce de tam kaşımın içindeki biraz büyükçe olan et beni aldırdım. aynı yerden kaş çıkıyor. zaten işlemden sonra kaşsız alan olmuyor. kesi attığı yer sadece estetik dikişle dikildi o kadar. iyi bir plastik cerrah bulup gitmenizi tavsiye ederim. ben şimdiden memnun kaldım.

X