Kasimda dogum yapacaklar, nerdesiniz?

bukus

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2007
169
64
41
Ee kasim anneleri, nerdesiniz?
Hadi ne zaman dogum yapacagimiza göre siralama yapalim ve birbirimizden haberdar olalim kim gününde dogum yapacak yada kasilamalar basladimi merak ediyorum???
ben yarin 39 uncu haftaya girecem, kismetse 29 kasim son gun, cok heyecanliyim.
geceleri kasilamalar basladi ama hayirlisi. arkadaslar ananas filan ye hemen sancin gelsin diyor ama ben genede kendiliginden olmasini istiyorum, sizde durumlar nedir???bebis ne zaman gelicek?

buketjepx6.png

merhaba ben de 39uncu haftaya girdim kasilmalrim var ama korkuyorum insallah rahat ve kolay bir dogum olur allah yardimcimiz olsun bizim son günümüz 22 kasim bakalim hayirlizi

benimde 21 kasım son dediler ama normal olacak o yüzden tam ne zaman gelir bilemiyorum..ama benim içimden bi his 24 kasım diyor...

Ben bugun ebeye gittim, hersey yolunda, bebek iyice inmis, ama 29 kasimdan once dogacagina benimde aklim kesmiyor. Su kramplar cok sanci veriyor bana, sizin gece uykulariniz nasil??? ben hic uyuyamiyorum artik, gece oldumu karnim patlayacak derecde sertlesiyor, Allah hepimize kolay dogumlar, saglikli bebekler nasip etsin,
öpüyorum

:teytey::1hug:
benimde 21 kasım son dediler ama normal olacak o yüzden tam ne zaman gelir bilemiyorum..ama benim içimden bi his 24 kasım diyor...

hadi canim allah hepinize kolaylik guc kuvvet versin
benim kizim da 24 kasim dogdu bir yasina girecek yani

kızlur hepinizin yüce rabbim yanında olsun bi avazda kurtarsın bebeklerinizi alınca kucağınıza biseyiniz kalmaz unutursunuz herseyi

yÜCE RABBİM HEPİNİZE HAYIRLI DOĞUMLAR VERSİN İNŞALLAH ÇOK CANINIZ YANMADAN YAVRUNUZU KUCANIZA ALIRSINIZ İNŞALLAH

Kizlar ya simdiye dek dogum yapan olmadimi hic, ben olucem heyecandan ama hala tik yok!!!
buketjejt2.png

Kizlar ya simdiye dek dogum yapan olmadimi hic, ben olucem heyecandan ama hala tik yok!!!
buketjejt2.png

canim merak etme hersey o kadar cabuk gelip geciyoki benimde kizim dun birinci yas gunu vardi saatleri saydim butun gun gecen yil bugun sunu yapiyodum bunu yapiyodum diye allah hepinize sagsalim bebeklerinizi kucaginiza almayi nasip etsin:emir_bebek:a.s.

arkadaşlar bende kasım annesiyim 5 kasımda kızım Azra'yı dünyaya getirdim. Diğer Kasım anneleri kim acaba tanışmak isterim.
:1hug:

Valla ben kasim annesi olmaya adayim ama olusum nerde kaldi bilmem gelmek istemiyor, 29 kasimi iple cektik. kime tel acsam dogum yaptigimi soylemek icin aradim zannediyorlar, ailemin trde kulagi telde off of ne zormus beklemesi, bakalim yarin ebeye godecez ne diycek:)

28112007683ir1.jpg

Iste Kasim bitti, aralik oldu, benim oglusum hala gelemedi, 4 gun gecti. sanirim dogmak istemiyor, bende artik aralik annesi bolumune yazicam napalim:)

kasım anneleriiiiiiii ben 24 kasımda dogum yaptım ALLAH ıma çok şükür herşey yolunda,nişan gelmişti ancak bebegim aşagıya inmemiş spinalle sezeryan oldum,kızım 4,5 kilo dogdu:),ALLAH tüm hamileleri hayırlısıyla kurtarsın inşaallah.:nazar::teytey::dance:

allah hepinizi hayırlısıyla kurtarsın ..rabbim kimseyi o yolda eylendirmesin...

kızlar biraz geçoldu ama bende kasım 2de sezeryanladogumyaptım ancakyazabildimbenimmuzur çok hareketlibidegaz sıkıntısı hiç bitmiyor çokgazmanız yaniii,tek başıma büyütüyorum oglumu bideeşim var tabiki ama bakacak kişi olarak tek bebek büyütmek zor oluyor neyse şimdilik bu kadar .

5 haftalık hamişim internet üzerinden hesapladığıma qöre kasımın ilk haftası anne olucam :) buqün doktora qittim ve ultrasonda bebişimin kesesini qördüm ay çok qüzel bişey ya ALLAH olmayan herkse en yakın zamanda hayırlısıyla nasip eder inşallah

5 haftalık hamişim internet üzerinden hesapladığıma qöre kasımın ilk haftası anne olucam :) buqün doktora qittim ve ultrasonda bebişimin kesesini qördüm ay çok qüzel bişey ya ALLAH olmayan herkse en yakın zamanda hayırlısıyla nasip eder inşallah

slm canm bende 5 haftalik hamileyim bende kasımın ilk haftası anne olacam allahım nasip ederse inşallah
bugün gittim doktora 9 mm lik kese göründü martın sonunda tekrar gel baklaım dedi
inşallah darısı tüm isteyen herkese olsun

s.a benim oglum 20 kasimda saat 18.27 de dunya ya geldi ALLAH C:C hamdü sukurler olsun......o nu kucaginiza veridklerinde bambaska bir kimlikde size veriliyor bu kimlik bebe ile buyuyor ....yavrunuzun buyumesinin tadini cikartin..gaz sancisi karin agrisi gibi durumlarda aglar dayanamayack gibi olursunuz hersey onunla oyle guzel kiiii...ALLAH C;C butun bayanlara ana olmayi nasip eyler insallah..hayir ve dua ile kalin butun evlatlari sevgi ile ana yuregi ile opüyorum annelere hayirla diliyorum....

Arkadaşlar Benimde Ikizlerim Var 5haftalik.nasip Olursa Bende Kasim Annesi Olacağim

X