pearl jam Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Şubat 2019 4.350 5.608 22 Haziran 2019 Konu Sahibi pearl jam #41 Cerenn25 .!.: Bizim de pazartesi kontrol var umarim gösterir artık cinsiyetini Isim konusuna gelince canim ben beğendiklerimi yazayim İpek Nil Naz Vera Alin Lina Deniz Kumsal Genişletmek için tıkla... Alin ismini de ekledim listeme benim liste baya bir kabardi.Eski yazdigim isimlerden de Ruya disinda hepsinden vazgectim.:)
Cerenn25 .!.: Bizim de pazartesi kontrol var umarim gösterir artık cinsiyetini Isim konusuna gelince canim ben beğendiklerimi yazayim İpek Nil Naz Vera Alin Lina Deniz Kumsal Genişletmek için tıkla... Alin ismini de ekledim listeme benim liste baya bir kabardi.Eski yazdigim isimlerden de Ruya disinda hepsinden vazgectim.:)
Cerenn25 İçimdeki melek kanatlarını çarpıyor Kayıtlı Üye 29 Mayıs 2019 248 509 23 Haziran 2019 Konu Sahibi pearl jam #42 meryl_streep .!.: Alin ismini de ekledim listeme benim liste baya bir kabardi.Eski yazdigim isimlerden de Ruya disinda hepsinden vazgectim.:) Genişletmek için tıkla... Alin canim evet bende cok beğeniyorum bi de lina kızım olsaydi koyacaktım ama öğrendik ki paşa geliyo
meryl_streep .!.: Alin ismini de ekledim listeme benim liste baya bir kabardi.Eski yazdigim isimlerden de Ruya disinda hepsinden vazgectim.:) Genişletmek için tıkla... Alin canim evet bende cok beğeniyorum bi de lina kızım olsaydi koyacaktım ama öğrendik ki paşa geliyo
pearl jam Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Şubat 2019 4.350 5.608 23 Haziran 2019 Konu Sahibi pearl jam #43 Cerenn25 .!.: Alin canim evet bende cok beğeniyorum bi de lina kızım olsaydi koyacaktım ama öğrendik ki paşa geliyo Genişletmek için tıkla... Saglikla gelsin bebeginiz.Benim liste o kadar cok ki yavaş yavaş elemeye baslayacagiz.En azindan birkaç isim kalsa daha kolay karar veririz.
Cerenn25 .!.: Alin canim evet bende cok beğeniyorum bi de lina kızım olsaydi koyacaktım ama öğrendik ki paşa geliyo Genişletmek için tıkla... Saglikla gelsin bebeginiz.Benim liste o kadar cok ki yavaş yavaş elemeye baslayacagiz.En azindan birkaç isim kalsa daha kolay karar veririz.
pearl jam Aktif Üye Kayıtlı Üye 10 Şubat 2019 4.350 5.608 28 Haziran 2019 Konu Sahibi pearl jam #44 Kizlar seceneklerim ikiye indir şu an.Daha guzel bir isim bulamazsam.Rüya ya da Melisa dusunuyoruz.Yorunlarinizi bekliyorum.
Kizlar seceneklerim ikiye indir şu an.Daha guzel bir isim bulamazsam.Rüya ya da Melisa dusunuyoruz.Yorunlarinizi bekliyorum.