- 4 Mart 2016
- 1.142
- 372
- 123
- 40
- Konu Sahibi sevilay1984
-
Aynen kasidikca bastira bastira kasiyor insanBuz falan koy bana iyi geliyordu ama tabi birkac saat sonra yine aynı.
Çok da tatlı oluyo kaşımak
canim bendede var ozellikle disari cikarsam sutyen iyice terleriyor kasiniyor kabarciklar cikti .kasimamaya calis kasidikca kasiniyor .hafif soguga yakin suyla yika . birde benim doktorum kurumasin demisti iyi markalarin nemlendiricisini sur demisti. yagli ve pudralilardan kacinmak gerekSlm. Göğüs aram çok kusura bakmayin iy miy demeyin kızarıyor kasiniyorda arasını sürekli siliyorum bu sicaklarda hem sabah hem aksam yatmadan banyo yapiyorum yine oluyo yine oluyo dun cildiyecgiye gittim ne yapmami bekliyorsun hamilesin dedi zaten gecmis gibi dedi dokunma kaşima pek ve sürekli kuru tut dedi. Ne zamana geçer sizce!?
Hmmm bu sıcakta buz gibi suyla yikaniyorum inşAllah geçer yaa çok inat cok pis birsey ben dove sürdüm daha azitti:/canim bendede var ozellikle disari cikarsam sutyen iyice terleriyor kasiniyor kabarciklar cikti .kasimamaya calis kasidikca kasiniyor .hafif soguga yakin suyla yika . birde benim doktorum kurumasin demisti iyi markalarin nemlendiricisini sur demisti. yagli ve pudralilardan kacinmak gerek
Sutyen zaten takmiyorum hamilelikten çok sıkıyor artık uzun zamandır saldim çayıra mevlam kayira
Aynen ya pudra masum yaptım ins geçer çocuk dogasiya yoksa korkacak emmekten:/hahahahaben hiç doktora gitmedim. kuru kalması mantığıyla pudra sürdüm ve geçti. ortasını altlarını falan . yine arada bir banyo sonrası pudralıyorum .hiç bişey de kalmadııı. zararlı birşey de değil dene bencee
Tamam soyliyim esime suan çıkarsam ben bayılırım sıcaktan nivea nasıl mavi kaplı olan biz hep bebeklerin poposu gelen pistiginde surerdik?Pişik kremi sürmeyi dene..mesela sudo cream var eczanelerde çok etkili bir krem.dene istersen.
Slm. Göğüs aram çok kusura bakmayin iy miy demeyin kızarıyor kasiniyorda arasını sürekli siliyorum bu sicaklarda hem sabah hem aksam yatmadan banyo yapiyorum yine oluyo yine oluyo dun cildiyecgiye gittim ne yapmami bekliyorsun hamilesin dedi zaten gecmis gibi dedi dokunma kaşima pek ve sürekli kuru tut dedi. Ne zamana geçer sizce!?
Niveayi denemedim ama Pişik içinse oda olabilir neden olmasın. .Tamam soyliyim esime suan çıkarsam ben bayılırım sıcaktan nivea nasıl mavi kaplı olan biz hep bebeklerin poposu gelen pistiginde surerdik?
Pamuk giyiyorum zaten sıcak basıyor altima sutyen veya çorap gelen giymiyorum cekiorum uzun elbiseyi hala sıcak off türkiyenin sicaklari cekilmiyorgiyim kumaşın adikkat eder misin bende memleketteyken dikkat etmezdim mersine gekldim sıcak cok fazla bi kaç mağzadan %69 %90 pamuk cotton yazan gömlekler felan aldım geçti
Yarıyor ya bacaklarim kalin oldugu icin bacaklarının üst kısmı surttugunde pisiyor sürüyorum ise yariyorNiveayi denemedim ama Pişik içinse oda olabilir neden olmasın. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?