- 18 Ekim 2007
- 137
- 0
- 42
-
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #1.361
sudenaz ben de hamişim beni listeye yaz :)))
arkadaşlar doktordan geliyorum gebe kalmamam için hiç bir problem yokmuş testlerim normalmiş ama adetlerimi düzene sokmak için hap verdi ve folik asit 3 ay bunları deneyelim dedi gebe kalır kalmaz gel iğnelere başlayalım dedi kan pıhtılaşması ile ilgili bir problemim varmış ve daha önceki düşüğümü sanırım bu yüzden yapmışım olabilir dedi doktor tkrarlayan düşüklere sebep olurmuş....neyse adet düzenleyici ile gebe kalan var mı?inşallah işe yarar...
yaa ne guzel soyluyorsun normalde bu kadar yuksek cıkmaz demı benım adetıme 2 veya dort gun var.zaten soguk olduu ıcın pek gırmeyı dusunmuyorum da belkı canım cekerse
arkadaşlar doktordan geliyorum gebe kalmamam için hiç bir problem yokmuş testlerim normalmiş ama adetlerimi düzene sokmak için hap verdi ve folik asit 3 ay bunları deneyelim dedi gebe kalır kalmaz gel iğnelere başlayalım dedi kan pıhtılaşması ile ilgili bir problemim varmış ve daha önceki düşüğümü sanırım bu yüzden yapmışım olabilir dedi doktor tkrarlayan düşüklere sebep olurmuş....neyse adet düzenleyici ile gebe kalan var mı?inşallah işe yarar...
kızlar bu sabah ısım düştü 36,4 e hala regli olmadım ama akşam olurum heralde
saol canım napalım düştüüü... ama neden hala gelmiyo anlamdımm bi kaçgün daha gelmezse doktora gidicem ilk denememizde böle bişe ilk defa başıma geldii şaşırdım valla
kızlar benide ekleyin listeye 5 mayıs allah herkese hayırlısını versin
normalde bugün adet olmam lazım kızlar günüm gecikmedi tek kafama takılan şey okadar ağrı çektim sonra leke geldi heran adet olacakmışım gibi ağrıdı 2 gündür hiç bişe yok şuanda akıntım başladı yoğun bi şekilde beyaz akıntı.28 yaşındayım ben hiç böyle lekelenme filan yaşamadımm aman bunudamı psikolojik yaptım ki :))))))
muzurperi benim ilk denememde senin gibi olmuştu 19 gün geçmişti bebek rahim içinde yer arıodur dediler doktorda stresden,hava değişiminden falan demişti
umarın sen hamişsindir deilsende üzülme çalışmaya devam belki gerçekten bebek yer arodur hamile kalmdan önceki ay böle gecikmeler olabiliomuşyerimseniben
TEST YAPTINMI CANIM... ADET GÜGÜNDE GEBE OLDUĞUNU ÖĞRENEN ÇOK KİŞİ OLDU SENDE ONLARDAN OLABİLİRSİN İNŞALLAH ÖYLESİNDRİ CANIM... TEST YAP VE ÖĞREN... a.s.