- 4 Şubat 2008
- 3.187
- 81
- 40
-
- Konu Sahibi SUDENAZ222
- #1.301
günaydın canım inşallah hamişsindir belirtiler iyi başka belirtin var mı? Aterş düşmezse hamiş kalınıyor değilmi canım ya.... benim 36,9 du dün bu sabah 36,5 e düştü ben şimdi hamiş değilmiyim ?
YARIN SABAH İLK İDRARINLA YAP İSTERSEN CANIM..BAKARSIN ÇIKAR yerimseniben
herkese iyi akşamlar ya sudenazcım en iyisi sen beni şimdiden sil:çok üzgünüm:daha adetime 5 gün var ama sancılar şimdiden başladı 10. ayımıza giricez ve ben bu aydanda umutlu değilim kafaya takmiyim diyorum ama mümkünmü ne kasık batmaları ne göğüs ağrımaları nede öyle çok akıntı senağlama hıçkıra hıçkıra ağlamak istiyorum biliyorum bu ayda olmadı artık hazirana yazılmicam hep hayal kurup bunların gerçekleşmediğini görmek beni mahfediyo hep takip edicem sizi cvp yazmasamda rabbim tüm isteyenlerin kucağını boş bırakmasın amiiiiiiin:a015:
Sudenaz cım benide öteki aya yollayabilirsin, hatta zamanın ötesine bile yollayabilirsin:)
22 Haziran yeni tarihim canım, ben listende olmak istiyorum.
Regl olmadan önce moralim çok bozuktu ama olunca çok şükür dedim, düzenli regl olabiliyorum. Buda benim için bir umut, Allah en hayırlı zamanda bebişlerimizi kucaklamak nasip etsin, canlaruuuuummmm..
kızlar sonunda geldim. beni tanıyanlar bilir taşınma telaşem vardı. sonunda taşıdım evimi rahatladım :dance: bu defa adetim 1 hafta gecikdi çok ümitlendim ama malesef gene geldi kırmızılar. hazirana yazdıramıyorum çünkü kocişim 15 günlüğüne istanbula eğitime gönderildi çalıştığı banka tarafından ama olsun hiç üzülmüyorum. yeterki işi gücü yolunda gitsin 1 ay ertelemişiz dert değil Şeniz ayrıca GÜLSÜ ve İSTİRİDYEYİM_İNCİMSİN çok çok tebrik ederim. şimdi gördüm çok sevindim
günaydın kızlar dün gelen kahverengi lekeden başka bişe gelmedii.. hala beklemedeyim yanii.. ateşimide sabah ölçtüm 36,9 çıktı.
günaydın canım inşallah hamişsindir belirtiler iyi başka belirtin var mı? Aterş düşmezse hamiş kalınıyor değilmi canım ya.... benim 36,9 du dün bu sabah 36,5 e düştü ben şimdi hamiş değilmiyim ?
Kızlar beni listeden silebilirsiniz bende adet oldum senağlama..ammaaa süper bi haberim var o yüzden üzülmüyorum. :sm_cool:
doktordan randevumuzu aldık bugün öğleden sonra muayeneye gitcez eşimle inşallah..18 ay sürekli biraz daha sabır ha bu ay olacak ha bu ay oldu diye ertelemiştik artık dayanacakgücüm kalmadı...bakalım doktor ne diyecek..rabbim hepimize haırlı evlatlar nasip etsinyerimseniben
CADIARZUfisfisfisbenneyaptımkikafamçokkarıştıjeyyaroyy oyyy...
ben sana ne dedim kısss..tecrübe var burda :1rolleyes: biz nelerini gördük..boşa üzüldün daha hala kırmızılar gelmedi.....ateşin hala çok yüksek..bence %90 hamişsin...:teytey: :teytey:
ayyy sudenazcım yaaaa süpersin günlerdir girmiyordum şok oldum hastalanmıştın üzülmüştün arkadaşım yaaa süpersin çokkk sevindimmmmm allah kucağına alacağın günleri göstersin darısı başımıza olsun
yaaa kafam karıştı kaç tane sudenaz varrrrrr
hangi sudenaz hamile noluyo ya
belinaycım ateşin belirgin bi şekilde düşmüş..herşeye hazırlıklı ol adet olabilirsin :çok üzgünüm: