kasım gelinlerii gelin konuşalım.

merhaba
bende 24 kasım geliniyim kızlar
hazırlıkılarınız ne alemde ben çoğunu tamamladım
yatak ve yatak örtüsü alıncak bir tek

benimde 24 kasım inşallah eksik çok

ayyy yok kızlar ya hazırlıklarım daha tam değil bitmedi eksiklerim var daha...ve mutluluklarrr sizin düğünden 1 gün sonra da benim düğünüm olacak inşallah.

benimki de inşallah aralıkta:) ama daha çok var diye ağırdan almış gidiyoruz:) sadece yemek takımımı alabildim daha:) en hayırlı şekliyle bir an önce kavuşur herkes inşallah:) nişanlılık dönemi uzamamalı....... kış kış düğün olur mu ki diyenleri kınıyorum burdan:) balayına da yazın giderim :) allah huzur sağlık versin.......

çeyiz alma ve çeyiz serme yapıyomusunuz gelin kızlar :)
ben yapmadım çeyizlerimi götürüp evimi yerleştirdim çeyiz serme olarak değil ama kullanacağım şekilde yerleştirdim

İnşallah canım yetişir. İnşallah son günleri sıkıntısız atlarız hepimizde 1 ay dediğin ne ki artık göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor :))
aynen öyle canım valla hayırlısıyla bi atlatsak

24 kasımmmmmm :)
benimdee :)

hayırlısı olsun canım bende yaz düğünlerinden hoşlanmıyorum dediğin gibi ter olayı havanın sıcaklığı çok bunlatıcı oluyor

ayyy yok kızlar ya hazırlıklarım daha tam değil bitmedi eksiklerim var daha...ve mutluluklarrr sizin düğünden 1 gün sonra da benim düğünüm olacak inşallah.

eksik oluyor canım onlar hallolur önemli olan anlaşabilmek şu zor günleri sıkıntısız halledebilmek
benim herşeyim tam allahın izniyle tabiki ufak eksiklikler var ama ben onları saymıyorum büyük eşyalar bitti çok şükür
evimin temizliğini de yaptım ama düğünden önce tekrar temizlicem evime girince çok mutlu oluyorum yaa
gelinliğim dikildi moda evinde beni bekliyorr
davetiyelerimde dağıtılmak üzere bekliyor
çok şükür allaha halledebildik hafta sonu damatlık almaya gidicez ve kına için el mumları taçlar v.s. alıcam
kızlar sizin düğünden sonra ne kadar borcunuz kalıyor bizim 2 milyar borcumuz kalıyor onlarda aylık olarak ödenecek borçlar ayda 200 300 gibi onlarda en fazla 4 ya da 5 ayda bitecek olan borçlar imkanımız olsa onları da kapatmak isteriz ama yinede az borçla düğün yapıyoruz sanırım

canım benimkide 25 kasımda olcak inşallah..şimdiden mutluluklar tatlımm

Düğün ve Kınanızın yeri geldiği anlarda çok eğlenceli, yeri geldiği anlarda da çok duygusal olması seçilen müzikler ve profesyonel DJ hizmeti ile yakından ilgilidir. Seçilen müzikler davet organizasyonunuz ile uyum içinde olduğunda geriye sadece akıllardan çıkmayacak kusursuz eğlenceler kalır....

Unutmayın müzik bir düğünde ki en önemli detaydır....

Bu en özel gününüzü en iyi parçalarla ölümsüzleştirmek ve DOYASIYA EĞLENCE için Dj Hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.

Düğününüzün & kınanızın uzun süre konuşulmasını istiyorsanız, seçtiğimiz müziklere mutlaka göz atmalısınız!
Kına Gecesi Eğlencesi | Bekarlığa Veda Partileri ve Düğün Organizasyonları İçin Profesyonel Bayan DJ Hizmeti | DJ Seçil

İster geleneksel şarkılar, türkülerden oluşan bir playlist eşliğinde Kına eğlencesi,
Farklı bir kına gecesi eğlencesi isterseniz "karaoke partisi"

İster DJ performansının tadını doyasıya çıkaracağınız “Bütün kızlar toplandık toplandık” diye başlayan parti gibi bir kına eğlencesi
Yorulana Kadar…

Düğün ve Kınanızın yeri geldiği anlarda çok eğlenceli, yeri geldiği anlarda da çok duygusal olması seçilen müzikler ve profesyonel DJ hizmeti ile yakından ilgilidir. Seçilen müzikler davet organizasyonunuz ile uyum içinde olduğunda geriye sadece akıllardan çıkmayacak kusursuz eğlenceler kalır....

Unutmayın müzik bir düğünde ki en önemli detaydır....

Bu en özel gününüzü en iyi parçalarla ölümsüzleştirmek ve DOYASIYA EĞLENCE için Dj Hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.

Düğününüzün & kınanızın uzun süre konuşulmasını istiyorsanız, seçtiğimiz müziklere mutlaka göz atmalısınız!
Kına Gecesi Eğlencesi | Bekarlığa Veda Partileri ve Düğün Organizasyonları İçin Profesyonel Bayan DJ Hizmeti | DJ Seçil

İster geleneksel şarkılar, türkülerden oluşan bir playlist eşliğinde Kına eğlencesi,
Farklı bir kına gecesi eğlencesi isterseniz "karaoke partisi"

İster DJ performansının tadını doyasıya çıkaracağınız “Bütün kızlar toplandık toplandık” diye başlayan parti gibi bir kına eğlencesi
Yorulana Kadar…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…