Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
17 Kasım inşalllahhhhh :)
balayı için düşündüğünüz yer varmı kızlar:44:
Bende 11 kasım gelini olacagim insallah:)
benim düğün tarihide 11 kasım canım umarım hava güneşli olur :))
benimde 24 kasım inşallah eksik çok
ne güzel aynı gün allah yardımcın olsun canım almaya başlayınca hepsi halloluyor merak etme daha zaman da var ama sen yinede işi sıkı tut koşuşturma başlayınca zamanın nasıl geçtiğini anlamıcaz
benmdeee 4 kasımmm inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
merhaba
bende 24 kasım geliniyim kızlar
hazırlıkılarınız ne alemde ben çoğunu tamamladım
yatak ve yatak örtüsü alıncak bir tek
ev buldukmu herşey tamamlancak gibi geliyo zaten beyaz eşyalar mobilyalar alındı.. ev lazım
Benimde yatak örtüsü alınacak :)
bizim ev işimizde hazır önümüzdeki hafta badana olacak eşyaları yerleştiricem inş. çünkü beyaz eşyaları ve mobilyaları depoda bekletiyorum artık alma zamanımız geldi inş. ev bulursunuz kısa zamanda canım
seninde bitmiş canım ne güzel bitek yatak örtün kalmış
geçen akşam pike takımı aldım kızlar fransız dantelli 300 liradan 150 liraya inmiş kampanya başlatmışlar çok da güzel kaçırmayayım dedim aldım önümüzdeki hafta da eşim maaşını alınca yatak örtüsü alıcaz o da 500den 200 e inmiş fransız dantelli yine onu da kaçırmak istemiyorum ekime kadar bu kampanya devam edecek dedi.
Zaten hep bu kampanyaları takip ettim beyaz eşyalarımı anneler gününde aldım boschtan çamaşır, bulaşık mak. fırın buzdolabı 5.00 lira tuttu tv de samsung plazma o da anneler gününde indirime girmiş 1.00 liraya da onu aldık aynı ürünü daha pahalıya almaktansa kampanyalardan yararanmak daha iyi oluyor
ben gelinliğimi ve kına kıyafetimi hallettim Allah'tan öyle çok didik didik herşeyi araştıran bi yapım yok içimede çok sindi..
haftaya mobilyalarımızı alıcaz inşallah kızlarr..