Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

reannim keske bizim dememizle olacaksa ben milyonce kez hamilesin diyim

hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin

tamam

son adet tarihim 3 kasım canooommm
Rabbim nasip ederse ikinci bebiş gelir inş. 3 aydır uğraşıoozz :)

Amin canım inş. nasip olur, ilk bebişinde klomenle mi oldu canım?

canım ya çoğumuz gündüz giriyoruz sanırım ben iş yerinde giriyorum mesela evde işlerden sıra gelmiyor ki

canım sonucu merakla bekliyorum vallah, bize inş. güzel haberlerle gelirsin bugün

Günaydın Fıstıklar güzel bir gün olur inş. hepimiz için nasılsınız bakimmm

günaydııııınnnn herkeseeeee

Günaydın kızlar :) nasılsınız?
Size birşey sormak istiyorum adetime 7 gün var bugün itibariyle.eşim titiz biri olduğundan dolayı her 4 ayda bir kan veriyoruz :) bu sabahta kan verdik benim magnezyum biraz düşük hem onun takibi hemde eşimin demir yüksek çıkıyor birazda onun için.hormon testi de yapacaklar.adetime daha 1 hafta var acaba sizce gebelik varsa çıkar mı?

günaydın canım valla benim bildiğim kadarıyla kanda bhcg hormonunua bakılmadıkça hamilelik çıkmaz diye biliyorum ama yanlış da olabilir

bende iyiyim ruyacn işler yoğunlaşmadan yazayım dedim sana :))))

sen ne işle meşguldün canım unutuyorum ben ya çok kişi var ya burda :44::44::44::44::44:

sen ne işle meşguldün canım unutuyorum ben ya çok kişi var ya burda :44::44::44::44::44:

ben muhasebeyle uğraşıyorum tatlım, önemli değil tabiki soracaksın,
ben biliyorum ama sen ev hanımısın ev işleri ile uğraşıp duruyorsun dimi :)))

canım sonuç için erken de olabilir değer düşük ise umutsuzluğa kapılma hemen :)))

bhcg hormona da bakacaklar kuzum :) çıkar mı acaba?

heee tamam o zaman hamileysen çıkar heralde bilemiyorum ki gerçi adetine 7 gün varmış ama kanda çıkıyor galiba :44::44::44::44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…