reannim keske bizim dememizle olacaksa ben milyonce kez hamilesin diyim
reannim keske bizim dememizle olacaksa ben milyonce kez hamilesin diyim
hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin hamilesin
aha batıyo işte bişeler.
sırayla bikaç iğneyi batırılıp çekiyolar bi iki saniye yalan mı sölüyorum ben.
son adet tarihim 3 kasım canooommm
Rabbim nasip ederse ikinci bebiş gelir inş. 3 aydır uğraşıoozz :)
sallanan bebekten bahsediyordum cnm, sonradan yine değişmiş avatarın onu demedm :)
kızlarr kimse yok burda e bende akşamları girip bakınıyorum kimsecikler yok ???
yasakhayal akşamları derdi ama yok ?? rochak, gulucuk?? mutlubrisi canomm yok ??
eslemler sblmler hatiler ruycn sayamadıklarım nerelerdesiniz yaaaaa ?????
kızlar meraba beni merak ediyomusunuz bende kendimi çok merak ediyorum bugun 30.gün hasta olmam gerekti şu ana kadar olmadım artık hayırlısını diliyorum sabaha kadar olmazsam yarın test olcam haber veririrm tekrar size benim için dua edin
günaydın canım nasılsın :)
iyiyim canommmm sen nasılsın bakalım
bende iyiyim ruyacn işler yoğunlaşmadan yazayım dedim sana :))))
günaydın canım valla benim bildiğim kadarıyla kanda bhcg hormonunua bakılmadıkça hamilelik çıkmaz diye biliyorum ama yanlış da olabilir
sen ne işle meşguldün canım unutuyorum ben ya çok kişi var ya burda :44::44::44::44::44:
Günaydın kızlar :) nasılsınız?
Size birşey sormak istiyorum adetime 7 gün var bugün itibariyle.eşim titiz biri olduğundan dolayı her 4 ayda bir kan veriyoruz :) bu sabahta kan verdik benim magnezyum biraz düşük hem onun takibi hemde eşimin demir yüksek çıkıyor birazda onun için.hormon testi de yapacaklar.adetime daha 1 hafta var acaba sizce gebelik varsa çıkar mı?
bhcg hormona da bakacaklar kuzum :) çıkar mı acaba?
ben muhasebeyle uğraşıyorum tatlım, önemli değil tabiki soracaksın,
ben biliyorum ama sen ev hanımısın ev işleri ile uğraşıp duruyorsun dimi :)))
evet canım ev hanımıyımbak hulohop bile çeviriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?