bızde agustosta evlendık benım bı rahatsızlıgımdan dolayı doktor hamıle kalmamı normal dogum yapmamı soledı gecen ay belırtılerım vardı ama olmadı adet oldum bu ay 13 de adet gunum bakalım beklıyoruz cok zormus beklemesı zaman hıc gecmıyor :)
bızde agustosta evlendık benım bı rahatsızlıgımdan dolayı doktor hamıle kalmamı normal dogum yapmamı soledı gecen ay belırtılerım vardı ama olmadı adet oldum bu ay 13 de adet gunum bakalım beklıyoruz cok zormus beklemesı zaman hıc gecmıyor :)
kızlarr bu arada benm de 11 yada 12sinde regl olmam lazım...inşallah olmam
evet yaaa gercekten cok farklı bı duygumus bız ılk 3 sene felan dusunmuyoduk doktor hamıle kalmalısın dıyınce sankı aylardır ıstıyoruz gıbı bı duygu kapladı ıcımızı. Eskıden hıc bebek esyaları dıkkatımı cekmezken sımdı hep gozum o ufacık seylere gıdıyo :)
Kızlar çok şükür çift çizgiyi gördüm..Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah..
çokkk sevindim senın adına canım Allah kucagına almayı nasıp eder ınsallah...
Kızlar çok şükür çift çizgiyi gördüm..Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah..
ne güzel bi baslik öylecok anlamli olmus... insallah bekledigimiz son ay olur
selam
bizde 14 aydır deniyoruz bu ay 15. ay ve dr takibindeyim
herşey güzel gidiyor
ayın 20 sini bekliyoruz heyecanla
rabbim herkesi hayırlısıyla meleğine kavuştursun inşallah
çok sevindim :124: darısı hepimizin başına olsunbenim de içimde bir huzursuzluk var nedendir bilemiyorum enerjim çok düşük bugün :105::105:
sağol cnmbence de anlamlı ne de olsa vazife icanı değil aşk bebeği olsun amin inşallah son ay olsun cnm hoşgeldin sende :13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?