Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

evet öyle canım hep bekliyoruz da genelde insanların hep beklemediği anlarda geliyor bebişler :):) nasip kısmet inşallah gelir bebişin bu ay....

çok geçmiş olsun canım.inşallahhh hemeen hamiş kalırsın da hepimiz sevinirizz

meraba kızlar bizimde bu ay 2.yılımız dolyor.. ve biz bu ay bianda bebiş istemeye karar verdik.. normalde aralıkta başlıcaktık. folik asit alıyrdum 1 aydır.. ben zaman geçmesini istiyordum eşimde öyle..şimdi ise bebek düşününce insan ne kadar da sabırsız oluyormuş onu anladm .böyle oldğunu bilseydim inanın hiç korunmazdım.. çok heycanlıyım bianönce bebiş karnıma girsin doğurayım istiyorum o derece yani... bu yıl derslerimde var açıktan kuyorum .çok bunları düşünmeden allah kısmet ederse hamile olduğumu duyayım istiyorum ama sanırım allah dileyip kısmet edene kadar ben böyle heyecanlancam..... çok güzel bir duyguymuş çocuk istemek... ya .. RABBİM her isteyene salih , sağlıklı bir bebiş nasip etsin inşallah. banada inşallah. :) bende yeni adet oldum. adetten çıkıp hemen çalışmalara başlamak istiyorum.. eşime çok çaktırmak istemiyorum sitrese girmesin diye ama oda heyecanlı sanki bayaa.. allahım sen nasip et herkeze ...aminnnn

Son düzenleme:
evet yaaa gercekten cok farklı bı duygumus bız ılk 3 sene felan dusunmuyoduk doktor hamıle kalmalısın dıyınce sankı aylardır ıstıyoruz gıbı bı duygu kapladı ıcımızı. Eskıden hıc bebek esyaları dıkkatımı cekmezken sımdı hep gozum o ufacık seylere gıdıyo :)

evet tam söledğin gibi sanki aylardır istiyoruz gibi oldu içim bian .. allah sbaır versin .hepimiize .. boş kalmak istemiyorum sırf çok düşünmemek için . çok heyecan verici birşey.. böyle olduğumu bilseydim gerçekten 2 yıl korunmazdım .. ama hayırlısı tabi herşeyın.. rabbim hepimize verir inşallah..

ne güzel bi baslik öyle cok anlamli olmus... insallah bekledigimiz son ay olur

Kızlar çok şükür çift çizgiyi gördüm..Allah isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu inşallah..

slm kızlar geçen ay çocuk çalışmaları başladı bizdede adetime bi kaç gün var bakalım ama bu aydan pek umutlu degilim..hiç bi farklılık hissetmiyorum ama tabi bakalım hayırlısı...umarım kasım ayı hepimize ugurlu gelirde hayırlı haberler alırız..allah isteyen herkese saglıklı bi bebiş versin hayırlısıyla

selam
bizde 14 aydır deniyoruz bu ay 15. ay ve dr takibindeyim
herşey güzel gidiyor
ayın 20 sini bekliyoruz heyecanla
rabbim herkesi hayırlısıyla meleğine kavuştursun inşallah

rabbim gönlüne göre versin inşallah sakin kalmaya çalış olumlu düşün olumlu olsun hayırlısı

çok sevindim :124: darısı hepimizin başına olsun benim de içimde bir huzursuzluk var nedendir bilemiyorum enerjim çok düşük bugün :105::105:

Havalardan olabilir mi acaba?? bugün -tabi istanbuldaysan:)- kapalı ve boğucu bir hava var..
Sen çalışıyor musun pureipek sabah sabah bilgisayar başındasın:))))

sağol cnm bence de anlamlı ne de olsa vazife icanı değil aşk bebeği olsun amin inşallah son ay olsun cnm hoşgeldin sende :13:

hosbuldum canim... dedigin gibi tabiki de ask bebegi olsun ama olsun artik... 2 seneyi bitirdim ben.. her ay, bu ay son olsun diye basliyorum ama bi türlü o son ayi bulamadim.. bakalim, kasimda ask baska olup meyvesini de verecek mi peki sen ne zamandir deniyorsun???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…