Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

rahat olmaya çalış, daha panik olman için erken hiç kendini üzme lütfen cnm yaa bu zamanda ne yediğimiz ne içtiğimiz doğal stres altında çalışma hayatı ve zorlu ev hayatı ( bazen de maddi zorluklar bu kadar yoğun baskılar altında kimse zihinsel olarak rahat bir yaşam sürmüyor zaten, ee bu durumda da bu gibi dinginlik ve huzur isteyen işlerde bazen gecikmeler olabiliyor haliyle, can sağlığı olsun herşeyin vaksi saati vardır, rabbim bilir, bize dua etmek düşer

kızlaar bende de öyle yorgun bir his varki, şimdi de bir uyku bastırdı sanki azcık uzansam anında uyucakmışım gibi ki genelde zor uyurum, dün biraz geç uyuyabilmiştim ondandır heralde, hemen başka şeyler düşünmek olmaz, bakalım hayırlısı :44::44:

canım stres olmamaya çalışıyorum ama evlendikten 1 yıl sonra doğuranlar da var yani...işyerinden kızlar 1-2 denemede hamile kaldı benim rahim tersmiş arkadan ilişkiye girmek iyi ilişkiden sonra da yüz üstü yat dediler doktor sitesinde doktora sordum öyle bişey yok sizinle dalga geçmişler dedi :):):) bilmiyorum yanii şekilden şekile girer olduk artık bir düz 2 ters :))))

ya bu işler belli olmaz ilk denemeden kalanlar da var, bunları biliyoruz, sen onları boşver, sonuçta normal koşullarda bunun standardı 12 ay zarfında mı, belki seninki 7. belki 10. denemede olucak, ama işte sipariş verir gibi olsun işte bu ay olsun hemen olsun diyip de bilmeden günaha girmiş olmayalım bence
diğer konuya gelince, kim söyledi sana tersmiş filan diye?? bu tarz konularda uzmanından bilgi almadan hiçkimsenin demesine göre hareket etme lütfen, öyle bile olsa olumsuz bir etkisi olacağını sanmıyorum hiç, rahat ol sen canım, birinden biri tutar heralde artık bu kadar özverili çalışma yapıldıysa şansın artmıştır zaten
:112: :124: :112:

canım jinekolog dedi. Muayeneye gittim. Rahminiz geriye doğru yani ters dedi....benim annem de sorun yokken 1 yılda hamile kalmış bizim genetik galiba :)

canım jinekolog dedi. Muayeneye gittim. Rahminiz geriye doğru yani ters dedi....benim annem de sorun yokken 1 yılda hamile kalmış bizim genetik galiba :)

bizimkilerde 7 sene düşünebiliomusun tam 7 sene sorun yok ama bebek de yok :83: ama sonra sıra sıra olmuş işte, genetik olarak da tabiki etkisi olabilir ama sen takılma hiç :13: taktiğini bulmuşsun zaten sen yahu 2 ters 1 düz tamam işte :124:

canım sağol benden sonra evlenenler hamile kaldı insan ister istemez etkileniyo dışarıya şu an düşünmüyoruz borç felan var diyoruz o bi bitsin diyoruz ama bakalım evet denemeye devam inşallahh tutturacağızzz

inşallah kasımda tutturcaz arkadaşımmmm :)) inanıyorum burdaki herkesten güzel haberler alacağımızaaaaa

canım inşllaahhh sen ne zamandır istiyosun?

eylül-ekim bu ay 3. ay olcak..ve bende pko var adetlerim düzensizdi dr ilaçla düzenlio her ay.ama ben inanaıyorum hepimiz mutlu haberler vericezzzz burdan.aslında işin sırrı çok düşünmemekmiş galiba..çünkü bşka topiclerde de okuyorum okadar denedik olmadı hiç ummadığım ay gebe kaldım diolar hep...umut olsun bize...Allahım hayırlısıyla bebeklerimizi kucağımza almayı naspi etsinnn.sakın umutsuzluğa kapılma olur muu?

canım aminnn inşallahhh :):) ben de haziranda evlendim ilk ay tabi biraz acemicil oldu bi de eşim pek istemiyodu ona ikna edene kadar 2 ay geçti biz de doğru düzgün ağustos-eylül-ekim denedik bu da 4. Ay inşallahh bu ay gelir bebişlerimiz....

kızlarr nabersiniz bakalım ?? yeni gelişmeler haberler var mı bişeyler ben şimdi uyıcam bilgisayar karşısında gözlerim gidio, çook yorgunm işten çıkıp eve gitmeyi dört gözle bekliyrum

Pureipek çok teşekkür ederim ne güzel açıklamışsın ben bir türlü o gün mü bu gün mü anlayamamıştım.
Ben yaklaşık 4 aydır düşünüyorum senin ne kadar oldu merak ettim:)

benm bir düşük olmuştu malesef, snra bazı hormon değerleri bozuldu onların düzelme süreci, yeni başladım tekrar denemeye yani cnm :13:

selam
bizde 14 aydır deniyoruz bu ay 15. ay ve dr takibindeyim
herşey güzel gidiyor
ayın 20 sini bekliyoruz heyecanla
rabbim herkesi hayırlısıyla meleğine kavuştursun inşallah

ben de ağustosta evlendim tatlım.aslında benm de eşim çok istemio...ama erkekler bizim kadar anlayamıo bazı şeyleri...yaani benim görüşüm ne kadar erken denersek o kadar iyi.en azndan bir sorun olursa çok vakit kaybetmeden tedavi olunur...her zaman erken tanı ve tedavi iyidir tıbbın her alanında.sen kaç yaşındasın buarada?

aynen canım katılıyorum eşim çok acelecisin diye sürekli söyleniyor vallahi :):):) ben zaten evlendikten 1ay sonra doktora gittim kontrol amaçlı hormon testleri yapalım madem evhamlısınız dedi yaptırdım herşey normal çok şükür. sonra eişimi zorla sperm tesitne götürdüm onun da normal çıktı değerleri...doktorum da yılbaşına kadar deneyin olmazsa şubatta gelin dedi yumurta takibi felan yapacak sanırım umarım gerek kalmadan hamiş kalırız :)):):) ben 29 yaşındayım canım

bızde agustosta evlendık benım bı rahatsızlıgımdan dolayı doktor hamıle kalmamı normal dogum yapmamı soledı gecen ay belırtılerım vardı ama olmadı adet oldum bu ay 13 de adet gunum bakalım beklıyoruz cok zormus beklemesı zaman hıc gecmıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…