canım dün akşam giremedim nete hiç fırsat olmadı ..
ben de düzenleyici olarak doğum kontrol hapı kullanmıştım, evet düzene sokuyor ama bırakınca tekrar bozuluyordu, sonra aralarda farlutalide kullandım mecburen sökülmek için, ama sabitte sürekli bişey kullanmadım, hep kontrole gittim işte artık doktor o esnada neyi uygun gördüyse o şekilde yaptık anlayacağın, bazen hiçbişey kullanmadan kendikendine düzene girdiği de oluyordu ama dediğim gibi, benm olayda hiçbişeyin standardı yok, sadece doktor takibiyle devam ediyorum canım ...
aynen benm gibisin yazdıklarından anladığım kadarıylakaç aydır gebe kalmaya çalışıosun tatlım.bi ilaç falan kullanıo msuun?
yani birkaç ay oldu işte, git gel filan bakıyoruz durumlara ilaç gerekirse veriyoda, sen bir sene boyunca farlutal sürekli mi kullanıcaksın yani anlamadım onu neden öyle dedi ki?? :44:
yani şöyle,ben hamile kalmak istiorum die gittim dr a.o da öncelikle seni her ay adet gördürüp vücudunu buna alıştıralım dedi.bu tedavimin ilk adımıymış.1 sene boyunca her ay farlutalı kullanıcam eğer hamileysem adet olmayınca anlarsın dedi dr um.1 sene boyunca da hamile kalamazsam bi ileri tedaviye başlıcaz dedi muhtemelen klomen tedavisi olucak.ama inşallah tedaviye gerek kalmadan hamiş kalabilriimmmm :26: buarada her ayın1inde farlutala başlıorum ama dün daha başlamadım bu gün alıp başlıcam
yani şöyle,ben hamile kalmak istiorum die gittim dr a.o da öncelikle seni her ay adet gördürüp vücudunu buna alıştıralım dedi.bu tedavimin ilk adımıymış.1 sene boyunca her ay farlutalı kullanıcam eğer hamileysem adet olmayınca anlarsın dedi dr um.1 sene boyunca da hamile kalamazsam bi ileri tedaviye başlıcaz dedi muhtemelen klomen tedavisi olucak.ama inşallah tedaviye gerek kalmadan hamiş kalabilriimmmm :26: buarada her ayın1inde farlutala başlıorum ama dün daha başlamadım bu gün alıp başlıcam
anladım canım, senin yaş da erken daha, sadece gebe kalmadığına emin olduğunda kullanılmalı bu ilaç diye biliyorum da o yüzden şaşırdım biraz, ama sen ilacı hep aynı tarihte alıp hep aynı tarihte regl olursan sorun olmaz heralde :44: ama sekerse dikkatli olmalısın gebe kaldığın zaman bu ilacı alman tehlikeli olabilir aklında bulunsun, bu arada ben doktorunun ne demek istediğini anladım, sen bunları okuyunca kafanı karıştırma sadece bilinçli kullan demek istiyorum canım, tedavinin mutlaka faydası olacaktır ve eminim başka bişeye gerek kalmadan halledersin sen bu işi :13::13:
ne güzel sorun olmaması.bnde pko var gerçi adet düzensizliği haricinde bir belirtisi olmadı hiç.onu da düzenliyo drum ağustostan beri ilaç kullanıorum bi yandan da gebe kalmaya çalışıorum...bana da hep düşünme kendini rahat bırak dio sadece dr...ama bazen mümkün olmıyo işte...
Canım benim pkosu olan birçok arkadaşım en geç 1 yıl sonunda hamile kaldı.Pko varsa kilo vermeye çalış,bide incir kürü yap,ceviz falan ye.Cok sekerli seyler yeme.Nacizane sana tavsiyelerim bunlar,o bahsettiğim arkadaşlarım bunları yaptı.Bir tanesi 6 kilo verdi diğeri 3 cok özenli bir calısmanın sonunda güzel haberlerini aldık darısı başına insallah.
Bu topik bana ümit verdi, 11 aydır deniyorum olmuyor, kasım 12 de doktor randevu verdi, önceden sadece ultrason yapıp bişe yok demişti, dün adet oldum ağlaya ağlaya bi hal oldum, insallah sizinle düzeleceğim. BU arada pko için egzersiz yapmanın faydalı olduğunu duymuştum.insallah tez zamanda olur canım[/QUO
inşallah hepbirlikte kavuşçaz bebişlerimizeeeeburda herkesin mutlu haberlerini duymak istiyorum dilerimm 2-3 aya kalmadan anneler topiği açarız kendimizeee
Bu topik bana ümit verdi, 11 aydır deniyorum olmuyor, kasım 12 de doktor randevu verdi, önceden sadece ultrason yapıp bişe yok demişti, dün adet oldum ağlaya ağlaya bi hal oldum, insallah sizinle düzeleceğim. BU arada pko için egzersiz yapmanın faydalı olduğunu duymuştum.insallah tez zamanda olur canım
Canım benim pkosu olan birçok arkadaşım en geç 1 yıl sonunda hamile kaldı.Pko varsa kilo vermeye çalış,bide incir kürü yap,ceviz falan ye.Cok sekerli seyler yeme.Nacizane sana tavsiyelerim bunlar,o bahsettiğim arkadaşlarım bunları yaptı.Bir tanesi 6 kilo verdi diğeri 3 cok özenli bir calısmanın sonunda güzel haberlerini aldık darısı başına insallah.
Bu topik bana ümit verdi, 11 aydır deniyorum olmuyor, kasım 12 de doktor randevu verdi, önceden sadece ultrason yapıp bişe yok demişti, dün adet oldum ağlaya ağlaya bi hal oldum, insallah sizinle düzeleceğim. BU arada pko için egzersiz yapmanın faydalı olduğunu duymuştum.insallah tez zamanda olur canım
Arkadaşlar, ovülasyon dönemi hakkında bir sorum var lütfen yardımcı olur musunuz???
hesapladığımız günler ilişki açısından önemli anladığım kadarıyla bu günler geçince devam etmeye gerek yok dimi?
yani önemli olan bu günleri değerlendirmek mi:)))
cevap verirseniz çok sevinirim..
kızlar sizce evde yapılan gebelik testleri arasında fark var mıdır?ben bebetime,nova,loboquick ile yaptım hepsinde farklı bişi çıktı
Kızlar selam biz de bu ay devam edicez mecbur henüz tutturamadıksiz adetin kaçıncı günü başlıyosunuz çalışmalara ben 28 günde adet oluyorum 8. Gün mü başlasam 10. Gün mü kararsız kaldım vallahi
canım bence 8. Gün çok erken olur 10. Gün iyi işte, sonrasında günaşırı devam edersin tam 14. Güne de rastlıyorSenin periodda en önemli günler 12-14-16 gerisi bence sadece spermleri yormak olur ama tabiki sen daha iyi bilirsin canım, hadi şansın bol olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?