Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

aynen benm gibisin yazdıklarından anladığım kadarıyla kaç aydır gebe kalmaya çalışıosun tatlım.bi ilaç falan kullanıo msuun?

aynen benm gibisin yazdıklarından anladığım kadarıyla kaç aydır gebe kalmaya çalışıosun tatlım.bi ilaç falan kullanıo msuun?

yani birkaç ay oldu işte, git gel filan bakıyoruz durumlara ilaç gerekirse veriyoda, sen bir sene boyunca farlutal sürekli mi kullanıcaksın yani anlamadım onu neden öyle dedi ki?? :44:

yani birkaç ay oldu işte, git gel filan bakıyoruz durumlara ilaç gerekirse veriyoda, sen bir sene boyunca farlutal sürekli mi kullanıcaksın yani anlamadım onu neden öyle dedi ki?? :44:

yani şöyle,ben hamile kalmak istiorum die gittim dr a.o da öncelikle seni her ay adet gördürüp vücudunu buna alıştıralım dedi.bu tedavimin ilk adımıymış.1 sene boyunca her ay farlutalı kullanıcam eğer hamileysem adet olmayınca anlarsın dedi dr um.1 sene boyunca da hamile kalamazsam bi ileri tedaviye başlıcaz dedi muhtemelen klomen tedavisi olucak.ama inşallah tedaviye gerek kalmadan hamiş kalabilriimmmm :26: buarada her ayın1inde farlutala başlıorum ama dün daha başlamadım bu gün alıp başlıcam

anladım canım, senin yaş da erken daha, sadece gebe kalmadığına emin olduğunda kullanılmalı bu ilaç diye biliyorum da o yüzden şaşırdım biraz, ama sen ilacı hep aynı tarihte alıp hep aynı tarihte regl olursan sorun olmaz heralde :44: ama sekerse dikkatli olmalısın gebe kaldığın zaman bu ilacı alman tehlikeli olabilir aklında bulunsun, bu arada ben doktorunun ne demek istediğini anladım, sen bunları okuyunca kafanı karıştırma sadece bilinçli kullan demek istiyorum canım, tedavinin mutlaka faydası olacaktır ve eminim başka bişeye gerek kalmadan halledersin sen bu işi :13::13:

anladım canım, senin yaş da erken daha, sadece gebe kalmadığına emin olduğunda kullanılmalı bu ilaç diye biliyorum da o yüzden şaşırdım biraz, ama sen ilacı hep aynı tarihte alıp hep aynı tarihte regl olursan sorun olmaz heralde :44: ama sekerse dikkatli olmalısın gebe kaldığın zaman bu ilacı alman tehlikeli olabilir aklında bulunsun, bu arada ben doktorunun ne demek istediğini anladım, sen bunları okuyunca kafanı karıştırma sadece bilinçli kullan demek istiyorum canım, tedavinin mutlaka faydası olacaktır ve eminim başka bişeye gerek kalmadan halledersin sen bu işi :13::13:

24 yaşındayım ben ve yeni evliyim 2 aycıkk ama adetlerim oldum olası düzensizdir.bu yüzden de çocuğu ertelememeliyiz diye düşündüm..Allah ne zaman nasip ederse olsun yani o yüzden de korunmuyorum.ama bir an önce olsunn

kızlar sizce evde yapılan gebelik testleri arasında fark var mıdır?ben bebetime,nova,loboquick ile yaptım hepsinde farklı bişi çıktı

Canım benim pkosu olan birçok arkadaşım en geç 1 yıl sonunda hamile kaldı.Pko varsa kilo vermeye çalış,bide incir kürü yap,ceviz falan ye.Cok sekerli seyler yeme.Nacizane sana tavsiyelerim bunlar,o bahsettiğim arkadaşlarım bunları yaptı.Bir tanesi 6 kilo verdi diğeri 3 cok özenli bir calısmanın sonunda güzel haberlerini aldık darısı başına insallah.

Bu topik bana ümit verdi, 11 aydır deniyorum olmuyor, kasım 12 de doktor randevu verdi, önceden sadece ultrason yapıp bişe yok demişti, dün adet oldum ağlaya ağlaya bi hal oldum, insallah sizinle düzeleceğim. BU arada pko için egzersiz yapmanın faydalı olduğunu duymuştum.insallah tez zamanda olur canım

inşallah ben de tedavisi olmadan,zorlanmadan hamile kalabilirim...ama ben de kilo yok ki. 165cm boy 52 kgyim şuanda ve hiç bi zaman kiloolu olmadım.zaten drum da bu senin şansın diyor...incir ceviz severim zaten evde çok var şuanda yemeliyimmm inşallah her şey dedğin gibi olur canm yaaa

evvettt tatlım bu topik kesin uğurlu olucak inşallah hep birlikte görücezz hiç üzülme lütfen, herşeyin bir zamanı kısmet artık hep beraber birbirimize dua ederek er geç alıcak kucağımıza bebişleri

sarısıncım hoşgeldin :13: ilk hamişimiz sensin heralde Allah sağlıkla kalp atışlarını hareketlerini duymayı nasip etsin, sonrada kucağına alırsın inşallah canım bu tarihe göre henüz çok yeni öğrenmiş olmalısın maşallah, darısı başımıza olsun gelişmelerden haberdar et mutlaka

Arkadaşlar, ovülasyon dönemi hakkında bir sorum var lütfen yardımcı olur musunuz???

hesapladığımız günler ilişki açısından önemli anladığım kadarıyla bu günler geçince devam etmeye gerek yok dimi?
yani önemli olan bu günleri değerlendirmek mi:)))

cevap verirseniz çok sevinirim..

Son düzenleme:

Aah aah bende 10 Aydir deniyorum canim. Bende Bide adet düzensizligi var bunun icin Doktor bana hayit otunun hapini verdi bakalim 3 Aydir kullaniyorum nezaman gelecek yumuslariniz. Dünn bende kirmiziyi gördüm umut  Birdaha söndü.

slm canım, ilişki açısından hesaplanan yumurtlama günleri önemli oluyor, genelde şu şekilde değerlendirilir; adet periodundan 14 gün eksiltip yumurtlama gününü belirliyosun, yumurtala gününden 2 gün önce ilişkiye başlayıp bir hafta boıyunca gün aşırı ilişki şeklinde öneriliyor, mesela 30 günde bir gören kişi, 16. gün yumurtlar, bu durumda 14,16,18,20. günlerde ilişki önerilir, yumurta planlanandan önce veya sonra çatlayabilir, bu günaşırı ilişkinin amacı da içerde sürekli canlı sperm tutarak o aksayan zamana rağmen şansı arttırmaktır. Umarım aydınlatabilmişimdir canım, Allah yardımcımız olsun :Nazar:

kızlar sizce evde yapılan gebelik testleri arasında fark var mıdır?ben bebetime,nova,loboquick ile yaptım hepsinde farklı bişi çıktı

bu konuda pek bilgim yok ama olmamalı heralde, nasıl farklı çıktı ki senin yaptıklarında? sonuç aynı ise nesi farklıydı cnm :44: ??

Kızlar selam biz de bu ay devam edicez mecbur henüz tutturamadık siz adetin kaçıncı günü başlıyosunuz çalışmalara ben 28 günde adet oluyorum 8. Gün mü başlasam 10. Gün mü kararsız kaldım vallahi

canım bence 8. gün çok erken olur 10. gün iyi işte, sonrasında günaşırı devam edersin tam 14. güne de rastlıyor senin periodda en önemli günler 12-14-16 gerisi bence sadece spermleri yormak olur ama tabiki sen daha iyi bilirsin canım, hadi şansın bol olsun

sağol canım 4 aydır deniyoruz tutturamadık bu 5. Ay olacak bakalım inşallah hayırlısı ile olur... Olmayacak diye çok korkuyorum yaaa tüp bebek merkezleri dolup taşıyor ne oldu böyle bize bilemiyorum soyumuz kurudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…