ben gelirim zikzakimmmmrabbim seninde sifani versin inslalah gecicidir canim benimmmm
ipekcim kistmi var sendede pkomu ?
ayyy swwt de gelmiş walla dönüşümüz muhteşem oldu kızlar
pko eskiden vardı şuan yok gibi inşallah yine olmaz(( kist olmasa da
zikzakcım benm adetlerm çook düzensiz, bir de prolaktin yükselio bazen((
şimdi onu düşürdük.. gebe değilim ama adet olamadım hala 38 gün oldu(
doktora gitmek için de adet olmam gerekio onu bekliyrum işte(
inşallah canım neler yaptınız görüsmeyeli hamiş çıkamadı aramızdan bitane püü bize tembel gaciler
canım pkodan tamamen kurtulamazsın bendede var aynı dert ilacı bırakınca 3 ay sonra tekrarlıyor geçen ay klomen kullandım 7cm kist oldu bendede drumun ihmali yüzünden bende adetimi bekliyorum soğan suyuna başlıcam bunu çok öneriyorlar ender saraçoğluna mail attım kesinlikle öneriyor hiç bir zararıda yok tedavi falan görmek istemiyorum artık soğan suyunu denicem 3 ay inş olur bizimde bebişimiz..sanada tavsiye ederim.muhtelemen tekrarlamıstır seninkide adetin geciktigine göre
canım pkodan tamamen kurtulamazsın bendede var aynı dert ilacı bırakınca 3 ay sonra tekrarlıyor geçen ay klomen kullandım 7cm kist oldu bendede drumun ihmali yüzünden bende adetimi bekliyorum soğan suyuna başlıcam bunu çok öneriyorlar ender saraçoğluna mail attım kesinlikle öneriyor hiç bir zararıda yok tedavi falan görmek istemiyorum artık soğan suyunu denicem 3 ay inş olur bizimde bebişimiz..sanada tavsiye ederim.muhtelemen tekrarlamıstır seninkide adetin geciktigine göre
zikzakim aslinda 5 hafta öncesine kadar hamileydim ama 8. haftada kaybetim..bende kan pihtilasmasi var bu 5.bebek kaybedimdi...
igne aspirin kullaniyom yine kaybediyom...doktorlar deniyecen diyo...bende rabbime sigindim verende o alanda....nasipte varsa inslaah olacak umudumu kaybetmedimm
ipekcim bende cok yoruldum geceleri uyku denen bişey kalmadı bende 1 ay boyunca öyle belirtilerim vardıki hayatımda hiç gögüslerim sızlamamıstı bu ay dokunamadım bile hamileyim sandım geceleri uyanıyordum yüzüstü yatıyosam bebegime bişey olur belki diyodum düz yatıyodum dikkat ediyodum her adımda aklımdaydı hamileyim diyodum resmen...dr 7cm kist diyince ne hale geldim anlarsın artık canım soğan suyunu deneyelim birlikte rabbime bırakalım gerisini ben artık saldım kendimi takmamaya calısıyorum tedaviyide bu yüzden bırakıyorum
deniycem yasakcım bu ay inş banada fayda eder
üzüldüm canım rabbim yavrumuzu sağlıklı hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin başka bir yöntemi yokmuymus bunun demekki ilac fayda etmiyor
ipekcim bende cok yoruldum geceleri uyku denen bişey kalmadı bende 1 ay boyunca öyle belirtilerim vardıki hayatımda hiç gögüslerim sızlamamıstı bu ay dokunamadım bile hamileyim sandım geceleri uyanıyordum yüzüstü yatıyosam bebegime bişey olur belki diyodum düz yatıyodum dikkat ediyodum her adımda aklımdaydı hamileyim diyodum resmen...dr 7cm kist diyince ne hale geldim anlarsın artık canım soğan suyunu deneyelim birlikte rabbime bırakalım gerisini ben artık saldım kendimi takmamaya calısıyorum tedaviyide bu yüzden bırakıyorum
deniycem yasakcım bu ay inş banada fayda eder
canım bugün okudum bi topikde soğan kabuğu ama sadece kabuğunu haşlayıp içince ertesi güne getiriyormus adeti bugün ben deneyim diyorum işe yararsa sanada söylerim..
hayalcim hepimizin sınavı ayrı biz bi hamile kalsak diyoruz sende hamile oldugunu görsen bile sevinemiyorsun değilmi rabbim bizi sınıyor isyan etmeyelim dua edelim bol bol elden baska birsey gelmez
ah canım benim nedir bu kadınların bu sıkıntıları bilmiyorum ki çocuklukdan yaslılıga kadınlık her alanda zor inş sende bebisine kavusacaksın canım umudunu kaybetme
inşallah canım benim iyiki kk var girip stres atıyoruz ya o imkanı olmayanlar napsın içten içe mahvoluyolardır canım benim ben çıkıyorum esim gelcek pcde görmesin kızıyoyarın görüsmek üzere hoscakalın
hanımlar attı beni kk sonra da giremedim işten çıktım eve geldim şimdi bakabildim
haftasonu fırsat olursa görüşürüz inşallah, olmazsa pazartesi günü buradayım
Allaha emanet olun ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?