• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kasım da aşk başkadır, anne olmaya çalışmaksa bambaşka ;)

pureipek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2012
2.948
4
66
İstanbul
Kızlaar, gebelik ümidini Kasım ayına bırakan en güzel anne adayları merhaba ..

üzüntülerimizi paylaşalım azalsın, sevinçlerimizi paylaşalım çoğalsın, tecrübemizi paylaşalım herkes bilgilensin veee

dileyen herkes en kısa zamanda bebeğine hayırlısıyla kavuşsun inşallah, yardımlarınızı dua ve desteğinizi bekliyorum :13:

üzüntülerimizi paylaşalım azalsın, sevinçlerimizi paylaşalım çoğalsın, tecrübemizi paylaşalım herkes bilgilensin veee

dileyen herkes en kısa zamanda bebeğine hayırlısıyla kavuşsun inşallah, yardımlarınızı dua ve desteğinizi bekliyorum :13:

amin canım inşallah allah isteyen herkesin kucağını doldursun ama benim korunma sürem gelecek ay bitiyor maalesef bu ayda olmayacak çünkü ben ağustosta 21 haftalık ikizlerimi kaybettim suni sancıyla normal doğum yaptım üstünede karnımda parça kaldığı için 2 kez kürtajda oldum doktor en az 3 ay korunun dedi çok şükür gelecek ay başlıyacaz birbirimize dua edelim allah hepimize hayırlı sağlıklı uzun ömürlü evlatlar versin

canım çok geçmiş olsun, rabbim bir daha yaşatmasın :(( ben de bir düşük yaşadım tam bir sene oldu, sonra senin gibi korunma süreci vs. sonra denemeler işte, henüz bir gelişme yok bakalım artık ne zamana nasipse, hep beraber olur inşallah ..

aaahh ahhh bu ay bende bebis düsünenlerdenim gerci kac aydir düsünüyoruz ama olmuyor belki bu ay olur insallah :) hepimizinde... bu arada sayfanin basligi cok hosuma gitti ;)

merhaba canlarım geçen ay olmadı inşallah bu ay hamiş oluruz hepimiz tabi bu süreçte sabır çok önemli Allah bizi bebişsiz bırakmasın inşallah :)

sağolun cennettemelek ve zynpsrtc, hoşgeldiniz siz de :34: bugün kontrolüm vardı , dr bir sorun görünmüyor dedi :32:
artık bundan sonrası nasibimize kaldı anlayacağınız, bakalım önümüzdeki maçlara mı bakıcaz yoksa bu maçta galip mi geleceğiz :18:

sağolun cennettemelek ve zynpsrtc, hoşgeldiniz siz de :34: bugün kontrolüm vardı , dr bir sorun görünmüyor dedi :32:
artık bundan sonrası nasibimize kaldı anlayacağınız, bakalım önümüzdeki maçlara mı bakıcaz yoksa bu maçta galip mi geleceğiz :18:

ne güzel sorun olmaması.bnde pko var gerçi adet düzensizliği haricinde bir belirtisi olmadı hiç.onu da düzenliyo drum ağustostan beri ilaç kullanıorum bi yandan da gebe kalmaya çalışıorum...bana da hep düşünme kendini rahat bırak dio sadece dr...ama bazen mümkün olmıyo işte...

ne güzel sorun olmaması.bnde pko var gerçi adet düzensizliği haricinde bir belirtisi olmadı hiç.onu da düzenliyo drum ağustostan beri ilaç kullanıorum bi yandan da gebe kalmaya çalışıorum...bana da hep düşünme kendini rahat bırak dio sadece dr...ama bazen mümkün olmıyo işte...[/QUOT

cnm bendede düzenszilik var yaww :( sorun yok derken muayene iyi geçti demk istemştm, şuan için ok dedi yani .. dr haklı aslında en güzeli düşünmemek ve rahat olmak, ben de bir dönem çok taktım kafaya, birsürü şey aklıma geliyordu çok üzülüyordum, ama şimdi herşeyi boşvermeye çalışıyorum, tabi ki çok başarılı değilim henüz, ama yine de en azından deniyorum, sen de boşver gitsiiiin, bunu yaparken en etkili şey de şu oluyo sanırım, bazen bazı sorunlu gebelikler ve hasta bebekler görüyorum, Allahım şifa versin inşallah, onların durumunu düşünsene ne kadar zordur ne kadar çok üzülüyorlardır :((( o yüzden nasibimiz hayırlı ve sağlıklı şekilde ne zamansa o zamana kadar elden gelen bişey yok, sadece Allaha dua etmekten başka, sende sıkma canını tatlım herşey yoluna girecek zamana bırakk :34:

tesekkürler canim oooo hadibakalim bundan sonra güzel haberlerini bekliyoruz, senden ve diger arkadaslardan insallh bendende :)))

tesekkürler canim oooo hadibakalim bundan sonra güzel haberlerini bekliyoruz, senden ve diger arkadaslardan insallh bendende :)))

sağol canım :) inşallah hepimizden bu güzel haberleri alırız bakalım :16: şu süreçler aslında rutinde o kadar hızlı geçiyor ki, ama böyle bile bile olunca insan ister istemez düşünüyo yani elinde değil ..

kızlar bu arada benzer topikle önceki aylardan çalışanların çoğunu hamile görüyorum :) inşallah bu ay ve bu topik de hepimize hayırlı olur ve uğur getirirde, bizler de bebişlere kavuşuruz yaaa :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: şu bebişler de ne kadar tatlı yapmışlarr tam buraya ve bize göre :49:

kızlar bu arada benzer topikle önceki aylardan çalışanların çoğunu hamile görüyorum :) inşallah bu ay ve bu topik de hepimize hayırlı olur ve uğur getirirde, bizler de bebişlere kavuşuruz yaaa :emir_bebek: :emir_bebek: :emir_bebek: şu bebişler de ne kadar tatlı yapmışlarr tam buraya ve bize göre :49:

aammiiiinn :49:

ne güzel sorun olmaması.bnde pko var gerçi adet düzensizliği haricinde bir belirtisi olmadı hiç.onu da düzenliyo drum ağustostan beri ilaç kullanıorum bi yandan da gebe kalmaya çalışıorum...bana da hep düşünme kendini rahat bırak dio sadece dr...ama bazen mümkün olmıyo işte...[/QUOT

cnm bendede düzenszilik var yaww :( sorun yok derken muayene iyi geçti demk istemştm, şuan için ok dedi yani .. dr haklı aslında en güzeli düşünmemek ve rahat olmak, ben de bir dönem çok taktım kafaya, birsürü şey aklıma geliyordu çok üzülüyordum, ama şimdi herşeyi boşvermeye çalışıyorum, tabi ki çok başarılı değilim henüz, ama yine de en azından deniyorum, sen de boşver gitsiiiin, bunu yaparken en etkili şey de şu oluyo sanırım, bazen bazı sorunlu gebelikler ve hasta bebekler görüyorum, Allahım şifa versin inşallah, onların durumunu düşünsene ne kadar zordur ne kadar çok üzülüyorlardır :((( o yüzden nasibimiz hayırlı ve sağlıklı şekilde ne zamansa o zamana kadar elden gelen bişey yok, sadece Allaha dua etmekten başka, sende sıkma canını tatlım herşey yoluna girecek zamana bırakk :34:

söylediklerin çok doğru arkadaşım ya...ben her ay farlutal ile adet görüyorum 1 sene boyunca kulanacağım.sen bişey kullanıo musun?düzenleyici falan?

kızlar kimse yok mu yaaa :44:

canım dün akşam giremedim nete hiç fırsat olmadı ..
ben de düzenleyici olarak doğum kontrol hapı kullanmıştım, evet düzene sokuyor ama bırakınca tekrar bozuluyordu, sonra aralarda farlutalide kullandım mecburen sökülmek için, ama sabitte sürekli bişey kullanmadım, hep kontrole gittim işte artık doktor o esnada neyi uygun gördüyse o şekilde yaptık anlayacağın, bazen hiçbişey kullanmadan kendikendine düzene girdiği de oluyordu ama dediğim gibi, benm olayda hiçbişeyin standardı yok, sadece doktor takibiyle devam ediyorum canım ...

Arkadaslar sabir allahim isteyene mutlaka nasip ediyor yurekten isteyin ben 1yillik evliyim korunuyordum biraktim eylulde suan hamis :)) oldugumu ogrendim aksam esimin tepkisini merak ediyorum :) allhim sizlerede yasatsin

Arkadaslar sabir allahim isteyene mutlaka nasip ediyor yurekten isteyin ben 1yillik evliyim korunuyordum biraktim eylulde suan hamis :)) oldugumu ogrendim aksam esimin tepkisini merak ediyorum :) allhim sizlerede yasatsin

ayy canım tebrik ederim :46: hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :nazar::nazar::nazar:
sen de bol bol dua et bakalım :34: şimdi senin vazifen dua etmek, ne de olsa kabul garantisi varmış :16::16:

süpersinnn :)) güzel bi enerji saçtın bize deee :)) dua et bizim için de :34:

Back