- 2 Mayıs 2022
- 8
- 4
- 1
- 28
- Konu Sahibi Phoebe buffayy
-
ilk başta önemsemedim ama bugün tekrar gördüm çoğalmış. Doktora gitmek istedim ama 3 gün bayram tatili var ve benim kaygı düzeyim arttı o yüzden araştırıyorum bi cevap bulup rahatlamak istiyorumNeden siz doktora sormuyorsunuz ?
hayır sadece bende varEbebeynlerinizde veya ailenizde benzer durum yaşayan var mı
Üç günde artmazlar Allah başka dert vermesin ne diyim. Ne güzel dertler varmış yahu imrendim.ilk başta önemsemedim ama bugün tekrar gördüm çoğalmış. Doktora gitmek istedim ama 3 gün bayram tatili var ve benim kaygı düzeyim arttı o yüzden araştırıyorum bi cevap bulup rahatlamak istiyorum
Dert etme , tek dert kaş olsun birsürü çözümü var ..Arkadaşlar merhaba iyi bayramlar. Yaşım 26 ama 2 aydır özellikle sol kaşımda beyaz tüyler çıkıyor. Dipleri siyah uçları beyaz. Bu beyaz tüylerin artma ihtimali beni çok endişelendiriyor. Aynı durumu yaşayan, doktora soran var mı? Nasıl geçecek bu neden olabilir lütfen yardımcı olun
sürekli kullandığım tek ürün güneş kremi o yapar mı acabaDibi siyah ucu beyazsa kullandığın bir ürün kaşlarını betazlatıyordur. Benzoat türevleri bunu yapar mesela. Sivilce için ilaç kullanıyor musun? Özel bakım için asit içerikli maske serum falan?
Bilemiyorum eğer güneş kremi +leke önlemeye yönelik bir ürünse yapabilir ama tek kaş olması düşündürücü. Herneyse bu biyolojik bir durum değil. Aksi olsa dibinin de beyaz olması gerek. Sadece ucu beyazladığı için temas ile oluşan bir beyazlama diyorum.sürekli kullandığım tek ürün güneş kremi o yapar mı acaba
Genelde genetik oluyor.Yaşla alakası yok.Ailede var mı?ilk başta önemsemedim ama bugün tekrar gördüm çoğalmış. Doktora gitmek istedim ama 3 gün bayram tatili var ve benim kaygı düzeyim arttı o yüzden araştırıyorum bi cevap bulup rahatlamak istiyorum
Arkadaşlar merhaba iyi bayramlar. Yaşım 26 ama 2 aydır özellikle sol kaşımda beyaz tüyler çıkıyor. Dipleri siyah uçları beyaz. Bu beyaz tüylerin artma ihtimali beni çok endişelendiriyor. Aynı durumu yaşayan, doktora soran var mı? Nasıl geçecek bu neden olabilir lütfen yardımcı olun
inşallah öyledir teşekkür ederim vakit ayırdığınız içinBilemiyorum eğer güneş kremi +leke önlemeye yönelik bir ürünse yapabilir ama tek kaş olması düşündürücü. Herneyse bu biyolojik bir durum değil. Aksi olsa dibinin de beyaz olması gerek. Sadece ucu beyazladığı için temas ile oluşan bir beyazlama diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?