Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları ** Kasım Bebeklerinin Cicileri,Hazırlıkları **

Yeşimexpo, cicileriniz çok güzel, güle güle kullanın...

Eylülcüğüm, kızının beşiği harika olmuş, cibinliği değişecek demişsin galiba ama ben bu haline de bayıldım. Yastıklarınız da çok cici, mutlu mutlu yatsın bebişin..

eylülcüm beşiğiniz çok güzel olmuş canım
inşallah sağlıkla içinde mışıl mışıl uyutacağın günleri de görürsün
renkler çok güzel olmuş

buda eltimin benim için ördüğü şal kızlar

veee teyzemizin aldığı tulum çok tatlı ilk 2 ay kullanabilir küçücük bir şey kızlar

Eylülcüm beşiğiniz çok güzel olmuş canım.Güle güle kullanın.

Fatercim bu model şaldan benimde var :)
Ama doğumdan sonra takacağım başka bi tane yeni yapıldı.Güle güle kullan.Tulumu da çok şekermiş.

teşekkür ederim darkcım sende güle güle kullan şalını
aslında benim gecelik ve pijamalarımın rengine uymuyor ama sağolsun düşünmüş örmüş eltim
gönlü olsun diye hastanede takarım ben yinede

fater kız aynı tulumun sarısı bende de var.heheh çok şirin dimi maşallah

ay eylül ne tatlı olmuş o beşik öyle güle güle kullanın şekerim

buarada bizim odamız da geldi ve kuruldu.yarın eşyaları yerleştiricez bitince fotolarını koyarım kızlaaaar

yeşim,eylül,fater gerçekten bebişlerinizin hazırlıkları süper olmuş.
yeşim beyaz mavi çiçekli elbiseden bizim de var ve fater o tavşan popolu mavi tulumun da pembesi bizde var.. bebişlerimiz bir giyinecekler ne güzel.
eylül bebişinin odasına bayıldım gerçekten çok güzel olmuş.
hepiniz güle güle iyi günlerde ve sağlıkla kullanın ..
ben de bugüne kadar çalıştığım için sadece sizelerin yazılarını okumakla ve takip etmekle geçiriyordum artık doğum iznimi açtırdım ben de evdeyim. inşlallah bi aksilik olmazsa bende kızımın cicilerini sizlerle paylaşmak isterim.

Fatercim salin co ksikmis canim güle güle kullan..

ama ben tulumlara bayildim,ne seker seyler öylr.saglikla giysin bebisin.

kızlar artık aldıklarımızı giydirme zamanı.... merhabalar hepinize ... ablanız geldiiiii kısçesiyle beraber... işte benim altın topum....

[/IMG]

gülbeşeker çok güzel bir bebek..maşallah..bahtıda kendi gibi güzel olsun.allah sağlıklı uzun ömürler versin canım..

eylülcüm canım uyku setin çok güzel nereden aldın bende park yatak alacağım acaba olurmu uyku seti

Son düzenleme:
sanırım becerebildim işte bizim cicilerimiz biraz geç oldu ama olsun ben de sizlerle paylaşmak istedim sırnaşık şey :teytey:

yatağımız

ImageShack - Hosting :: sdc10144dw8.jpg

dolabımız

ImageShack - Hosting :: sdc10145cy1.jpg

ImageShack - Hosting :: sdc10143gj0.jpg

annemle teyzemin ortaklaşa yaptığı el emeği göz nuru bambu beşiğimiz :asigim:

ImageShack - Hosting :: sdc10147ak6.jpg

küçük oyuncaklarımız ( yine anne emeği ) :dance:

ImageShack - Hosting :: sdc10142nq0.jpg

kapı süsümüz
ImageShack - Hosting :: sdc10099nd3.jpg
ImageShack - Hosting :: sdc10100tt0.jpg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…