Kasım ayını birlikte bekleyelim. (Tüp bebek transferi 2021)

Siyahhhinci

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2019
2.430
2.099
32
Merhaba kızlar benim 17 kasım dondurulmuş transferim olacak. İstedim ki. Benim gibi kasımda transfer olan ve olacak olan arkadaşlar ile sohbet ederek bir ay geçirip güzel sonuçlar alalım. Bu arada transfer olan arkadaşlar. Belirtileri olmuş ise onları yazabilir pozitif alanlar süreç ile ilgili bil verebilir. Yazan arkadaşlar öncelikle bilgilerini de verirse yorum yapan arkadaşlar da ona göre yorum yapabilir .
Erkek ve kadın infertilitesi
2. Deneme olacak ilki taze transferdi.
16 yumurta toplandı 16 embriyo oluştu 5. Gün 5 embriyo 4aa kalitedeydi 1 i taze transfer yapıldı Temmuz ayı negatif ile sonuçlandı. Şimdi ise dondurulmuş 2 embriyo transferim olacak
Adetin 3. Gününden itibaren vitamin coraspirin ve estrofem kullanıyorum . Estrofem günde 2 ile başladı şuan adetin 18. Günündeyim ve 4 tane içiyorum bugün ek olarak progestan iğnesine başlıyorum. Allah nasip ederse 17 kasım adetin 22. Günü transferim olacak.
Benim hikayem bu şekilde ☺️

Son düzenleme:
Merhaba,
benim transferim iki gün önce gercekleşti.
Yaş 37 ve ilk denemem. 9 Yumurta toplandi ve 9 Embriyo oluştu ve 5. Günde 6 Embryoda genetik tarama yapildi.
Ben 3 kez hamile kalmiştim ama ilk haftalarda kalp atişi olmadigi icin düşük olmuştu. Genetikden 2 sağlikli embriyo geldi cok sükür ve birtane transfer edildi. Myom olduğu icin riske atmak istemediler herhalde.
Simdi bol bol dinleniyorum...

Merhaba,
benim transferim iki gün önce gercekleşti.
Yaş 37 ve ilk denemem. 9 Yumurta toplandi ve 9 Embriyo oluştu ve 5. Günde 6 Embryoda genetik tarama yapildi.
Ben 3 kez hamile kalmiştim ama ilk haftalarda kalp atişi olmadigi icin düşük olmuştu. Genetikden 2 sağlikli embriyo geldi cok sükür ve birtane transfer edildi. Myom olduğu icin riske atmak istemediler herhalde.
Simdi bol bol dinleniyorum...
Canım çok güzel ben Sakarya da yaptırdığım için genetik analiz falan olmadı ama bahçeci gibi İstanbul’da ki yerler bu konuda daha iyi benim normal yolla hiç gebelik oluşmadı 3 yıllık evliyim 2 embriyonda inşllah seninledir test tarihin ne zaman ☺️

Bende 3 yıllık evliyim hiç gebelik olmadı bugün birinci günm 13 yumurtadan 7 si dollendi bir tane 3 .gün embriyosu nakledildi 5. Günü bekliyirum 6 taneden kaçı kalır bilmiyorum beklemedeyim 💕

Merhaba arkadaşlar ben 8 kasımda ikinci transferimi oldum.bizimkisi sebepsiz infertilite.ilkinde hamilelik elde ettik yalnız 10.haftada kalbi durdu daha sonra genetik testlerimiz yapıldı kendimi hazır hissedince tekrar transfer yaptık(dondurulmuş embriyolarım vardı) bugün 6.günüm idrar testinde ikinci çizgiyi gördüm umarım bukez sağlıklı bir şekilde kucağıma almak nasip olur.hepimizin inşallah.bu arada geçen transferimden sonra pozitif aldığımdada şuandafa hiç bir belirtim yok sadece ara ara adet olcakmıl gibi sancı oluyo okadar.bu arada kasım ayında transfer olucaklar diye bi başlık var orda daha kalabalığız ordan yazarsanız daha çok kişi cevap verebilicektir☺️

Bende 3 yıllık evliyim hiç gebelik olmadı bugün birinci günm 13 yumurtadan 7 si dollendi bir tane 3 .gün embriyosu nakledildi 5. Günü bekliyirum 6 taneden kaçı kalır bilmiyorum beklemedeyim 💕
Taze transfer mi oldunuz merak etmeyin inşllah diğerleri 5. Günü görecektir inşllah bu arada kızlar progestan iğne kullanıyor musunuz ? Yan etkileri var mı sizlerde bende Ateş yapıyor iğneyi vuruyprum 38. Üstüne çıkıyor iğnenin etkisi geçeneye yakın düşüyor sonra iğneyi vurunca yeniden çıkıyor

Taze transfer mi oldunuz merak etmeyin inşllah diğerleri 5. Günü görecektir inşllah bu arada kızlar progestan iğne kullanıyor musunuz ? Yan etkileri var mı sizlerde bende Ateş yapıyor iğneyi vuruyprum 38. Üstüne çıkıyor iğnenin etkisi geçeneye yakın düşüyor sonra iğneyi vurunca yeniden çıkıyor
Progestan iğneye transferden 5gün önce başladım ve hâlâ devam ediyorum yan etkisi ateş yükseltebiliyomuş doktor parol içebilirsin demişti öyle olursa ama bana öyle bi yan etkisi olmadı doktoruna sorduktan sonra parol içebilirsin iyi gelir belki

Kızlar şimdi doktordan çıktım. 10.65 olmuş rahim kalınlığım çarşamba günü transfer Allah nasip ederse acayip heyecanlıyım 🤭 taze transferim tutmamıştı ama bundan çok ümitliyim. Birde progestan iğne yapabiliyormuş transferden sonra. Fitil formuna döneceğiz. Birde jeligra diye bir jel verdi yarın ve transfer günü kullanacağım bu jel ne için bilen var mı ? Birde önerileriniz var mı transfer süreci ile ilgili

Merhaba kizlar bende cumartesi oldum transfer beklemedeyim 💞🌸
Canım tebrikler inşllah pozitif haberlerini de verirsin. Benimde yarın transfer benim şu idrar tutma sorunu var yani transferden sonra hemen ypasım geliyor buna çözüm olarak hasta bezi bağlamayı düşünüyorum 😂😂😂 son çare yoksa tutamıyorum geçen sefer daha yatağa yatmadan tuvalete koşmuştum

Canım tebrikler inşllah pozitif haberlerini de verirsin. Benimde yarın transfer benim şu idrar tutma sorunu var yani transferden sonra hemen ypasım geliyor buna çözüm olarak hasta bezi bağlamayı düşünüyorum 😂😂😂 son çare yoksa tutamıyorum geçen sefer daha yatağa yatmadan tuvalete koşmuştum
Tesekkur ederim canım sürgüye yapamiyormusun

Benim de korkulu rüyamdı bu. Transfer verilen saatten 1.5 saat sarkınca iki defa lavaboya çıktım izinle. Sonra almalarına yakın embriyologla görüşünce hemen yarım şişe su içtim yeterli geldi. Hatta ilk 1 saate yakın dayanabildim canım. Bana dedikleri dayanılmaz hale gelmeyin, idrarınız olduğunu hissedin yeter oldu. İnşallah sorunsuz geçer transferin. Ben yine hasta bezini de giydim, eşin rahatça giydirebilirse sen zorlanmadan, kafan rahat olur bence.

Korkulu rüyam gerçekleşmedi ama transferden hemen sonra hemşire bana söylemeden bantları çekince birden acıyla kasıldım ben. Gitmiş olabilir gibi düşünüyorum abartıyor muyum bilmem ama. Baya üzüldüm yani ne yaparsak yapalım, öngöremediğimiz riskler doğuyor.

Bir de yataktan yatağa kayarak geçin dediler yanımda kimse yoktu orda da baya karnımı kastım bence. Her merkez böyle mi bilmem ama dikkatli olmakta fayda var.

Benim de korkulu rüyamdı bu. Transfer verilen saatten 1.5 saat sarkınca iki defa lavaboya çıktım izinle. Sonra almalarına yakın embriyologla görüşünce hemen yarım şişe su içtim yeterli geldi. Hatta ilk 1 saate yakın dayanabildim canım. Bana dedikleri dayanılmaz hale gelmeyin, idrarınız olduğunu hissedin yeter oldu. İnşallah sorunsuz geçer transferin. Ben yine hasta bezini de giydim, eşin rahatça giydirebilirse sen zorlanmadan, kafan rahat olur bence.

Korkulu rüyam gerçekleşmedi ama transferden hemen sonra hemşire bana söylemeden bantları çekince birden acıyla kasıldım ben. Gitmiş olabilir gibi düşünüyorum abartıyor muyum bilmem ama. Baya üzüldüm yani ne yaparsak yapalım, öngöremediğimiz riskler doğuyor.

Bir de yataktan yatağa kayarak geçin dediler yanımda kimse yoktu orda da baya karnımı kastım bence. Her merkez böyle mi bilmem ama dikkatli olmakta fayda var.
Beni çataldan indirdiklerinde yürüyerek soktular odaya sen yataktan yatağa geçmişsin of acayip heyecanlıyım birde şu jeligra jel ne işe yarıyor kullanan varmı ?

Beni çataldan indirdiklerinde yürüyerek soktular odaya sen yataktan yatağa geçmişsin of acayip heyecanlıyım birde şu jeligra jel ne işe yarıyor kullanan varmı ?
Yürümeyi teklif ettim ya 😂 Çünkü pek kendimi kollarımla kaldırabilecek kiloda değilim malesef. Ama kabul etmediler. Jeli hiç duymadım.

Merhaba, bende 3. Gün embriyosu transferi oldum. 2 embriyomla :) bugün 18.gün transfer olalı ise 6.gün 23.11 test günüm. Bir önceki gebeliğim diş gebelikle sonuclandi. Suan hicbir belirtim yok goguslerde falan. Sadece 2 gün önce regl günümdü ve geçti. Kasıklarda batma ve ağrı oldu ama şuan iyiyim. Bunlar normalmidir ? Herkeste illa belirti olacak diye birşey var mi ?

Merhaba, bende 3. Gün embriyosu transferi oldum. 2 embriyomla :) bugün 18.gün transfer olalı ise 6.gün 23.11 test günüm. Bir önceki gebeliğim diş gebelikle sonuclandi. Suan hicbir belirtim yok goguslerde falan. Sadece 2 gün önce regl günümdü ve geçti. Kasıklarda batma ve ağrı oldu ama şuan iyiyim. Bunlar normalmidir ? Herkeste illa belirti olacak diye birşey var mi ?
Ben torpillerde çok okudum hiç belirtisi olmadan pozitif olanları

X