Gebeliğe Hazırlık Kasım ayında kürtaj olan anneler birlikte ilerleyip destek olalım birbirimize .

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kürtajdan sonra edetlerinde değişim yaşayan var mı.benim 2 adetimde çok az bi iki damlayla kaldı.

Bende 11 haftalıkken kürtaj oldum. 8 haftalıkken gitmiştim kalp atışı vardı sonra kanamam oldu gittim meğer en son kontrolden sonra kalb durmuş kürtaj oldum. Annenin kan değerlerinin yükselmesi ve depoların dolması için en aZ 3 ay diyorlar. Bende 3. Ay hamile kaldım şimdi 1.5 yaşınd bir baloğlan annesiyim. Çok zor biliyorum o zaman iç sesimi hiç susturamadım ya bi daha olmaZsa ya hamile kalamazsam diye. Allah ıma binlerce kez şükürler olsun. Kalbinizi ferah tutun bir defa hamile kalabildiğinize göre yine olur. O zamanlar bir arkadaşım bana ne güZel en aZından hamile kalbiliyosun demişti o söz aklıma kazındı sanki. Rabbim siZlere de tez zamanla hyırlı evlatlar versin.

Ben 23 ekimde kurtaj oldum canim 2 adet gordum simdi hamile kalmamim sakincasi var mi acaba

Ben 23 ekimde kurtaj oldum canim 2 adet gordum simdi hamile kalmamim sakincasi var mi acaba
Bende aynı iki adet gördüm sonra hamile kaldım bir sıkıntı olmadı çok şükür. Maksat anne kendini hem ruhen hem bedenen hazırlasın. 2 ayda yeterli bir süre bence :))

Bende aynı iki adet gördüm sonra hamile kaldım bir sıkıntı olmadı çok şükür. Maksat anne kendini hem ruhen hem bedenen hazırlasın. 2 ayda yeterli bir süre bence :))
Nasıl bi gebelik geçirdiniZ korkularınızni nasıldı?

Darisida bize olsun insallah rabbim bidaha yasatmasin ♡

Nasıl bi gebelik geçirdiniZ korkularınızni nasıldı?
Sürekli elim karnımdaydı hareket etmesi beni mutlu ediyodu :) ilk aylarda ayda bir defa olan dr kontrollerine ben genelde 15 de bir gittim :)) ama dr um çok anlayışlıydı sağolsun. Normal şeyler bunlar ama insan endişeleniyor

Bi daha aynı acıyı yaşamak varmıydı peki yoksa geçiyo mu o dıygu

Zaten ilki oyle olunca ikici hamilelige herseye hazirlikli olarak giriyosun rabbime birakiyosun kendini ve hayirlisi neyse o oluyo bitanem ya

Zaten ilki oyle olunca ikici hamilelige herseye hazirlikli olarak giriyosun rabbime birakiyosun kendini ve hayirlisi neyse o oluyo bitanem ya
Bana herkes dyo ki nasıl dr gitmiyosun korkuyorum ayaklarım gitmyo kötü sonuç almak yıkılmak istemiyorum çok stresliyim eşim de de ayrı bi stres birbirmize grdik gece gece

Olmaz m tabiki oluyor ama Allah sabrını da veriyor oğlum doğdu kucağıma aldım rahat bir nefes aldım. Birde ben çalışıyorsun ama ona rağmen tedirgin olacak vakit buluyordum :))

Olmaz m tabiki oluyor ama Allah sabrını da veriyor oğlum doğdu kucağıma aldım rahat bir nefes aldım. Birde ben çalışıyorsun ama ona rağmen tedirgin olacak vakit buluyordum :))
Darısı bizlere olsun bende sag salim kucagım alıp ohh demek istiyorum çok yük varmş gibi onuzlarımda sanki o olunca rahatşıycakmşım gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…