- Konu Sahibi kerem34gul
-
Hayırlısı canim o zaman doktora gidince bize de bilgi ver olur mu40 gunu bekliyorum dr 40 gun olmazsan gel demisti
İnşalah olurda güzel hberler veirirşm sizeHadi hayırlısı güzel haberi bekliyoruz bize de haber ver olur mu
Korunmuyrm canim ne gelirse rabbimden diyip basladim kurtajdan sonra 2 adet gordum ben amaNapacaksin peki korunacakmışin ben 20 gün sonra adet oldum ve 11,12 gün oldu hala devam ediyor
Ben 23 ekimde kurtaj oldum canim 2 adet gordum simdi hamile kalmamim sakincasi var mi acabaBende 11 haftalıkken kürtaj oldum. 8 haftalıkken gitmiştim kalp atışı vardı sonra kanamam oldu gittim meğer en son kontrolden sonra kalb durmuş kürtaj oldum. Annenin kan değerlerinin yükselmesi ve depoların dolması için en aZ 3 ay diyorlar. Bende 3. Ay hamile kaldım şimdi 1.5 yaşınd bir baloğlan annesiyim. Çok zor biliyorum o zaman iç sesimi hiç susturamadım ya bi daha olmaZsa ya hamile kalamazsam diye. Allah ıma binlerce kez şükürler olsun. Kalbinizi ferah tutun bir defa hamile kalabildiğinize göre yine olur. O zamanlar bir arkadaşım bana ne güZel en aZından hamile kalbiliyosun demişti o söz aklıma kazındı sanki. Rabbim siZlere de tez zamanla hyırlı evlatlar versin.
Bende aynı iki adet gördüm sonra hamile kaldım bir sıkıntı olmadı çok şükür. Maksat anne kendini hem ruhen hem bedenen hazırlasın. 2 ayda yeterli bir süre bence :))Ben 23 ekimde kurtaj oldum canim 2 adet gordum simdi hamile kalmamim sakincasi var mi acaba
Nasıl bi gebelik geçirdiniZ korkularınızni nasıldı?Bende aynı iki adet gördüm sonra hamile kaldım bir sıkıntı olmadı çok şükür. Maksat anne kendini hem ruhen hem bedenen hazırlasın. 2 ayda yeterli bir süre bence :))
Test yaptın mı cnm sen var mı bi hberDarisida bize olsun insallah rabbim bidaha yasatmasin ♡
Canim yaprim ama cikmadi ya ama daha adetime 10 gun var bakalim kasim agrim gaz var goguslerim kasiniyo sik idrara cikma ama bilmiyorumTest yaptın mı cnm sen var mı bi hber
Ooo daha çok varmş kızCanim yaprim ama cikmadi ya ama daha adetime 10 gun var bakalim kasim agrim gaz var goguslerim kasiniyo sik idrara cikma ama bilmiyorum
Sürekli elim karnımdaydı hareket etmesi beni mutlu ediyodu :) ilk aylarda ayda bir defa olan dr kontrollerine ben genelde 15 de bir gittim :)) ama dr um çok anlayışlıydı sağolsun. Normal şeyler bunlar ama insan endişeleniyorNasıl bi gebelik geçirdiniZ korkularınızni nasıldı?
Bi daha aynı acıyı yaşamak varmıydı peki yoksa geçiyo mu o dıyguSürekli elim karnımdaydı hareket etmesi beni mutlu ediyodu :) ilk aylarda ayda bir defa olan dr kontrollerine ben genelde 15 de bir gittim :)) ama dr um çok anlayışlıydı sağolsun. Normal şeyler bunlar ama insan endişeleniyor
Aynen 15 aralik iste adet oldum :)) insallah vardir yaOoo daha çok varmş kız
Zaten ilki oyle olunca ikici hamilelige herseye hazirlikli olarak giriyosun rabbime birakiyosun kendini ve hayirlisi neyse o oluyo bitanem yaBi daha aynı acıyı yaşamak varmıydı peki yoksa geçiyo mu o dıygu
Bana herkes dyo ki nasıl dr gitmiyosun korkuyorum ayaklarım gitmyo kötü sonuç almak yıkılmak istemiyorumZaten ilki oyle olunca ikici hamilelige herseye hazirlikli olarak giriyosun rabbime birakiyosun kendini ve hayirlisi neyse o oluyo bitanem ya
Olmaz m tabiki oluyor ama Allah sabrını da veriyor oğlum doğdu kucağıma aldım rahat bir nefes aldım. Birde ben çalışıyorsun ama ona rağmen tedirgin olacak vakit buluyordum :))Bi daha aynı acıyı yaşamak varmıydı peki yoksa geçiyo mu o dıygu
Darısı bizlere olsun bende sag salim kucagım alıp ohh demek istiyorum çok yük varmş gibi onuzlarımda sanki o olunca rahatşıycakmşım gibiOlmaz m tabiki oluyor ama Allah sabrını da veriyor oğlum doğdu kucağıma aldım rahat bir nefes aldım. Birde ben çalışıyorsun ama ona rağmen tedirgin olacak vakit buluyordum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?